مضرات و مدت زمان پیاده روی در بارداری چند ساعت است

مضرات و مدت زمان پیاده روی در بارداری چند ساعت است

پیاده روی در بارداری پیاده روی در بارداری ,پیاده روی در بارداری نی نی سایت,پیاده روی در بارداری چند ساعت,پیاده روی در بارداری از هفته چندم,پیاده روی در بارداری دوقلویی توضیحاتی در …

تنظیم ساعت بدن ؛ گنجشک هستيد يا جغـد

تنظیم ساعت بدن ؛ گنجشک هستيد يا جغـد

تنظیم ساعت بدن ؛ گنجشک هستيد يا جغـد خواص تنظیم ساعت بدن,فواید تنظیم ساعت بدن,تنظیم ساعت بدن درمانی,خاصیت تنظیم ساعت بدن,خواص تنظیم ساعت بدن درمانی,خواص تنظیم ساعت بدن برای پوست,خواص تنظیم ساعت …

ارتودنسی کنم یا لمینت

ارتودنسی کنم یا لمینت

ارتودنسی کنم یا لمینت خواص ارتودنسی,فواید ارتودنسی,ارتودنسی درمانی,خاصیت ارتودنسی,خواص ارتودنسی درمانی,خواص ارتودنسی برای پوست,خواص ارتودنسی برای مو,خواص ارتودنسی برای جوانی,خواص ارتودنسی برای بارداری,خواص خوردن ارتودنسی,فواید ارتودنسی خام,فواید ارتودنسی پخته

گل مژه

گل مژه ,گل مژه چیست,گل مژه و درمان,گل مژه به انگلیسی,گل مژه در نوزادان,گل مژه چشم و درمان,گل مژه چگونه درمان میشود,گل مژه چشم به انگلیسی

گل مژه , گل مژه چیست , گل مژه و درمان , گل مژه در نوزادان

توضیحاتی در مورد گل مژه

چشم، ارگانی است که به طور بالقوه در معرض خطر ویروس ها و باکتری هایی است که می توانند به غشاء چشم آسیب زده و باعث خارش و قرمزی شوند. گل مژه یک عفونت رایج چشمی است که روی پلک و یا بخش پایین تر از چشم یک غده چربی ظاهر شده و قرمز و متورم به نظر می رسد و گاه باعث افتادگی پلک می شود.دکتر جلیل امیدیان ، متخصص چشم با اشاره به وجود غدد چربی بر روی لبه پلک، اظهار کرد:چربی تولید شده از این غدد موجب تسهیل در پلک زدن و انجام حرکات چشم می شود.وی اظهار کرد:در برخی افراد فعالیت این غدد دچار اختلال شده و چربی به خوبی از آنها ترشح نمی شود و همین امر موجب تجمع چربی بر لبه پلک چشم شده که این امر احتمال عفونت در لبه چشم را افزایش می دهد.امیدیان افزود:این عفونت حاد غدد چربی لبه پلک گل مژه گفته می شود که موجب التهاب و قرمزی چشم شده و با درد همراه است.گل مژه معمولا بصورت موضعی پلک را درگیر کرده، اما مواردی هم هست که این عارضه در سطح پلک گسترش می یابد و پلک زدن را دشوار می کند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گل مژه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

امیدیان بهترین راهکار درمانی خانگی این بیماری را قراردادن کمپرس گرم بر روی پلک عنوان کرد و افزود:باید روزانه چند مرتبه و در هر مرتبه 10 تا 15 دقیقه کمپرس گرم را بر روی لبه پلک قرار داد که این کار موجب می شود تا گرفتگی غدد چربی باز شده و التهاب چشم کاهش یابد. وی افزود:همچنین با مراجعه به چشم پزشک قطره های آنتی بیوتیک مانند قطره «تتراسایکلین» برای کنترل عفونت و بهبود عملکرد غدد چربی ساز پلک تجویز می شود.این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد:با استفاده از این روش ها گل مژه به طور معمول طی مدت چند روز بهبود می یابد، اما در مواردی امکان مزمن شدن و ماندگاری آن بر روی پلک چشم نیز وجود دارد. در این حالت التهاب چشم و قرمزی آن برطرف شده، اما گل مژه بصورت موضعی به حالت برجستگی مشخص روی پلک چشم باقی می ماند که در این حالت به آن “شالازیون”گفته می شود. در این حال در ابتدا مجددا قطره های آنتی بیوتیکی و استفاده از کمپرس گرم تجویز می شود و در صورت عدم رفع برجستگی به ناچار تخلیه گل مژه با استفاده از یک سرنگ انجام می شود. در برخی موارد نیز یک کورتون داخل ضایعه تزریق شده و بهبودی حاصل می شود.این چشم پزشک با بیان اینکه افرادی که جوش و آکنه بسیار داشته و نیز افرادی که شوره چشم دارند بیش از سایر افراد مستعد گل مژه هستند، گفت:این افراد جهت پیشگیری از گل مژه باید بطور مرتب بهداشت پلک خود را رعایت کرده و هر روز پلک خود را با شامپو بچه بشویند.وی افزود:همچنین استفاده روزانه از کمپرس گرم و نیز ماساژ پلک که موجب آب شدن چربی غدد لبه پلک شده و خروج چربی را از این غدد آسان تر می کند راهکارهای دیگری است که می توان برای پیشگیری از گل مژه زدن استفاده کرد.درمانهای خانگی دیکری برای رفع بیماری گل مژه وجود دارد که بسیار ساده بوده و در دسترس می باشد.این درمانها عبارت است از :

گل مژه , گل مژه چیست , گل مژه و درمان , گل مژه در نوزادان

گل مژه چیست

گُل‌مُژه (به انگلیسی: Stye) التهاب حاد غدّه‌های چربی در انتهای مژه به علت عفونت باکتریایی است. گل‌مژه، بیماری شایعی است که می‌تواند افراد را در سنین مختلف گرفتار کند. گل‌مژه به‌صورت یک توده متورم، حساس و دردناک و قرمز رنگ در نزدیکی لبه پلک تظاهر می‌کند. این توده در حقیقت یک آبسه کوچک است که در اثر عفونت یا التهاب ریشه مژه‌ها یا غدد ترشح‌کننده چربی پلک ایجاد می‌شود. تماس دست آلوده با چشم و التهاب لبه پلک از عوامل مهمی هستند که باعث بروز گل‌مژه می‌شوند،همچنین تجربیات نشان میدهد که سرمای هوا در ایجاد گل مژه تاثیرگذار است.

علائم گل مژه

احساس سنگینی و درد پلک ایجاد یک توده برجسته قرمز رنگ دردناک در لبه پلک سوزش و خارش و اشکریزش خروج موردی ترشحات چرکی از گل‌مژه، تاری دید: تاری دید از عوامل معمول گل‌مژه نیست اما اگر گل‌مژه نسبتاً بزرگ باشد با فشار روی قرنیه باعث ایجاد آستیگماتیسم و تاری دید می‌شود.

درمان گل مژه

اکثر گل‌مژه‌ ها ظرف چند روز به‌تدریج بهبود می‌یابند و مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنند. در چند روز اول، استفاده از کمپرس گرم باعث تسکین درد می‌شود و ممکن است به سرباز کردن این بیماری و تخلیه ترشحات چرکی کمک کند. ماساژ ملایم هم به تسکین درد و تخلیه ترشحات کمک می‌کند. ماساژ کمپرس گرم را می‌توان روزی ۴-۳ بار انجام داد تا ترشحات تخلیه شود و گل‌مژه بهبود پیدا کند. هرگز سعی نکنید گل‌مژه را بترکانید. اگر پس از چند روز گل‌مژه بهبود پیدا نکرد حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید. چشم پزشک می‌تواند در صورت لزوم با یک جراحی کوچک این بیماری را تخلیه کند. تخلیه این بیماری با بی‌حسی موضعی با استفاده از قطره بی‌حس‌کننده انجام می‌شود و گل‌مژه از سمت پشت پلک تخلیه می‌شود. در گل‌مژه‌های معمولی استفاده از قطره‌های آنتی‌بیوتیک یا آنتی‌بیوتیک خوراکی فایده‌ای ندارد. اما در بچه‌های کوچک یا افرادی که گل‌مژه‌های شدیداً ملتهب دارند ممکن است لازم باشد با نظر چشم پزشک آنتی‌بیوتیک خوراکی برای جلوگیری از گسترش عفونت به بقیه پلک و قسمت‌های مجاور استفاده شود. هم چنین برای درمان میتوان از یک پماد چشم مخصوص گل مژه نیز استفاده کرد.

پیشگیری از گل مژه

در برخی از افراد این بیماری، بطور مکرر عود می‌کند. برای پیشگیری، از تماس دست آلوده با چشم جلوگیری کنید، بهداشت پلک را رعایت کنید. شست‌وشوی منظم پلک‌ها با آب ولرم یا شست‌وشوی لبه پلک با شامپو بچه رقیق شده می‌تواند به جلوگیری از عود گل‌مژه کمک کند. در صورت بروز گل‌مژه‌های مکرر حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید. گاهی اوقات بیماری‌های چشمی دیگر مثل بلفاریت (التهاب لبه پلک) یا مشکلات غدد ترشح کننده چربی باعث بروز گل‌مژه مکرر می‌شود که تشخیص و درمان این بیماری‌ها توسط چشم پزشک باعث جلوگیری از عود گل‌مژه می‌شود.

یک برجستگی کوچک و قرمز در نزدیکی تهِ مژه

یک برجستگی کوچک و قرمز در نزدیکی تهِ مژه می‌تواند یک گل مژه باشد. این برجستگی باعث ناراحتی زیادی می‌شود و ظاهر ناخوشایندی دارد. تقریبا شایع است که در طول عمر یک بار دچار گل‌مژه شوید. اما، اصلا نگران نباشید زیرا این بیماری چشم را می‌توان به راحتی درمان کرد.

برخی از عللی که باعث تشکیل این بیماری در چشم می‌شوند عبارتند از: ۱- کم‌خوابی ۲- دهیدراته شدن بدن ۳- تغذیه‌ی نامناسب ۴- عدم رعایت بهداشت

گل مژه , گل مژه چیست , گل مژه و درمان , گل مژه در نوزادان

گل مژه و تخم گشنیز

مواد لازم: – ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز – ۱ فنجان آب روش انجام کار: – تخم گشنیز را را به مدت چند دقیقه در آب بجوشانید. – سپس ترکیب را صاف کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود. – چشم مبتلا به گل‌مژه را با این آب شستشو دهید. چند وقت یک بار باید این روش درمانی را تکرار کرد؟ این روش درمان گل مژه را دو یا سه بار در روز انجام دهید. در مدت خیلی کوتاهی گل‌مژه‌تان بهبود خواهد یافت. تخم گشنیز چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ بهترین داروی مورد استفاده در خانه برای رفع گل‌مژه تخم گشنیز است چرا که این دانه‌های کوچک حاوی ترکیباتی هستند که خواص ضد التهابی دارند و می‌توانند ورم را در چشم شما کاهش دهند.

درمان گل مژه با چای کیسه‌ای

مواد لازم: – چای کیسه‌ای – آب گرم روش انجام کار: – چای کیسه‌ای را به مدت یک دقیقه در آب گرم قرار دهید. – آب اضافی کیسه‌ی چای را بگیرید و بعد آن را روی چشم آسیب‌دیده بگذارید تا زمانی که کیسه‌ی چای سرد شود. اگر گل‌مژه در داخل پلک قرار داشته باشد، کیسه‌ی چای را روی پلک قرار دهید. همچنین می‌توانید از کیسه چای استفاده‌شده برای این درمان گل مژه استفاده کنید. چند وقت یک بار باید این روش درمانی را تکرار کرد؟ این روش را ۲ تا ۳ بار در روز تکرار کنید. چای کیسه‌ای چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ معروف است که چای کیسه‌ای گرم برای درمان گل مژه شگفتی می‌آفریند. چای کیسه‌ای نه تنها درد را از بین می‌برد، بلکه در عرض ۴۸ ساعت باعث کاهش تورم نیز می‌شود.

درمان گل مژه با سیر

مواد لازم: – ۱ حبه سیر – گوش پاک‌کن روش انجام کار: – حبه سیر را له کنید و آب آن را با استفاده از گوش پاک‌کن به دقت روی گل مژه استعمال کنید. – بعد از آن‌که خشک شد، آن را با آب گرم بشویید. چند وقت یک بار باید این روش درمانی را تکرار کرد؟ این روش را دو بار در روز انجام دهید. سیر چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ آب سیر به علت خواص ضد باکتریایی که دارد به عنوان درمانی برای عفونت گل‌مژه شناخته شده‌است. این ماده نه تنها درد را تسکین می‌دهد، بلکه باعث می‌شود که گل‌مژه کم کم کوچک شود. احتیاط: دقت کنید که آب سیر وارد چشم نشود، زیرا ممکن است کمی چشم را بسوزاند.

درمان گل مژه با سیب‌ زمینی

مواد لازم: – ۱ سیب‌زمینی کوچک – یک تکه پارچه نرم روش انجام کار: – سیب‌زمینی را پوست بکنید و رنده کنید و آن را لای یک پارچه قرار دهید. – این پارچه را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی چشم آسیب‌دیده قرار دهید. چند وقت یک بار باید این روش درمانی را تکرار کرد؟ برای به‌دست آوردن بهترین نتیجه، باید دو بار در روز این روش درمانی را تکرار کنید. سیب‌زمینی چه‌طور چنین تاثیری دارد؟ سیب‌زمینی یک قابض ملایم است و خواص ضد التهابی دارد. این ضماد تورم و درد را از بین می‌برد و همچنین از عفونت جلوگیری می‌کند.

انواع گل مژه

این بیماری انواع بسیار گوناگونی دارد، شامل: stye یا هوردئولوم (hordeolum): هوردئولوم، آبسه یا چرک در غدد چربی چشم و یکی از شایع‌ترین انواع گل مژه است. هوردئولوم یک عفونت حاد است که باعث می‌شود گل مژه قرمزرنگ، متورم و نسبت به تماس حساس شود. اگر این گل مژه بیشتر از دو روز باقی بماند باید به بینایی‌سنج یا چشم‌پزشک مراجعه کنید؛ شالازیون (Chalazia) یا کیست میبومین: توده‌ای در پلک است که معمولا دراثر هوردئولوم درمان‌نشده به‌وجود می‌آید. اگر عفونت درمان نشود، میکروب و آلودگی‌های ناشی از آن به یک توپ سفت در زیر پلک تبدیل می‌شود که به آن شالازیون می‌گویند. شالازیون غیرمسری و مزمن است و می‌تواند هشت تا شانزده هفته باقی بماند. شالازیون معمولا دردناک یا حساس به لمس نیست، اما اگر خودش برطرف نشود ممکن است به عمل جراحی نیاز داشته باشد که توسط چشم‌پزشک انجام می‌شود؛ کیست غده‌ی عرق (Sweat Gland): این نوع گل مژه توده‌ای کروی شکل و براق است که نزدیک مجرای اشکی ظاهر می‌شود. این گل مژه باید توسط چشم‌پزشک معاینه شود تا مطمئن شوید که مورد خطرناکی مانند سرطان سلول پایه‌ای یا سرطان سلول‌های سنگ‌فرشی نباشد؛ کراتوز (Keratosis): این نوع گل مژه ترکیبی از کراتین پوست و بافت است و به شکل‌های گوناگونی وجود دارد. کیست کراتوز سه نوع دارد: اکتینیک (actinic)، سبورهیک (seborrheic) و کراتوز پیلاریس (keratosis pilaris)؛ کیست اینکلوژن (Inclusion): این نوع گل مژه‌ها سفید و پر از مایع هستند و تورمی دردناک در پلک ایجاد می‌کنند. هرچند این نوع گل مژه عموما بی‌خطر تلقی می‌شود اما باید توسط پزشک معاینه شود.

گل مژه و درمان آن

اگر این بیماری را دارید، بهترین درمان این است که ابتدا بهداشت فردی را رعایت کنید؛ دست‌ها و نواحی اطراف چشم‌هایتان را تمیز نگه دارید و سعی کنید به چشم‌های خود دست نزنید. این کار باعث می‌شود میکروب پخش نشود. اگر از لوازم آرایشی استفاده می‌کنید، آنها را دور بیندازید و بعد از برطرف شدن گل مژه لوازم آرایشی جدید خریداری کنید تا مانع پخش میکروب و آلوده شدن لوازم آرایشی مربوط به چشم‌هایتان شوید. لوازم آرایشی خود را با هیچ‌کس شریک نشوید حتی با نزدیک‌ترین افراد به خود. اگر گل مژه‌‌ی شما دردناک است، بزرگ‌تر شده یا مدت طولانی‌‌ای است که باقی مانده به چشم‌پزشک مراجعه کنید. درمان‌های رایج گل مژه داروهای آنتی‌بیوتیک و جراحی است. پزشک‌تان می‌تواند راه‌های پیش‌گیری از بروز گل مژه را به شما توصیه کند. یک راه معمول برای تسکین احساس ناخوشایند گل مژه استفاده از کمپرس گرم است. کمپرس را به‌مدت پنج تا ده دقیقه روی پلک نگه دارید و این کار را چند بار در روز تکرار کنید. چشم‌هایتان را با شامپو بچه‌ی رقیق‌شده در آب شست‌و‌شو بدهید یا از محصولاتی که برای این منظور تولید شده‌اند استفاده کنید. گل مژه‌ها معمولا فقط از نظر ظاهر و زیبایی ممکن است مشکل ایجاد کنند و به‌ندرت برای سلامت یا بینایی فرد خطر دارند. بیشتر گل مژه‌ها نقصی در بینایی ایجاد نمی‌کنند یا مشکل جدی برای چشم پیش نمی‌آورند. در بسیاری از موارد گل مژه در عرض چند هفته خود‌به‌خود برطرف خواهد شد. در موارد بسیار نادر گل مژه بزرگ‌تر و علائم آن تشدید می‌شود. گل مژه معمولا به‌خوبی درمان می‌شود، اما برای افرادی که مستعدتر هستند ممکن است مجددا به‌وجود بیاید.

گل مژه و کمپرس گرم

کمپرس گرم یکی از بهترین درمان‌ های این بیماری است. گرما به افزایش گردش خون در ناحیه‌ی چشم کمک و تخلیه‌‌ی غدد را بیشتر می‌کند. کمپرس گرم درد و تورم را نیز کاهش می‌دهد. یک پارچه‌ی نرم را با آب گرم و استریل خیس کنید و آن را بچلانید؛ پارچه‌ی گرم و مرطوب را به‌مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی پلک بسته‌ی چشم خود نگه دارید؛ به‌مدت ۲ هفته هر روز ۳ تا ۴ بار این کار را تکرار کنید. همچنین می‌توانید از بخور صورت استفاده کنید.

گل مژه و ماساژ دادن پلک

ماساژ دادن پلک گل مژه‌دار به تخلیه‌ی عفونت کمک می‌کند و در نتیجه پروسه‌‌ی درمان سرعت می‌گیرد. دست‌ها را با آب و صابون بشویید؛ روی پلک‌تان به‌مدت ۵ دقیقه کمپرس گرم بگذارید؛ با انگشتان‌تان ناحیه‌ی موردنظر را به سمت بالا ماساژ بدهید؛ چند بار در روز و هر بار ۲ تا ۳ دقیقه ماساژ بدهید.

بیشتر بخوانید : کور رنگیشب کوریآب سیاهآب مرواریدناخنک

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 مرداد 1397

60 دیدگاه

  • ناشناس آگوست 2016 در 23:35

    محمدپذیرایی

    • ناشناس اکتبر 2017 در 12:32

      دود عنبرنساء بهترین درمان برای شالازیون و گل مژه است
      فقط باید با چشم بسته و 40 سانتیمتر فاصله به چشم دود بدهید.

    • ناشناس اکتبر 2017 در 12:35

      دود عنبرنساء بهترین درمان برای شالازیون و گل مژه است فقط
      باید با چشم بسته و 40 سانتیمتر فاصله به چشم دود بدهید.

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 11:37

    حالم بد شد

  • فاطمه . ط سپتامبر 2016 در 00:47

    با سلام. مطالب تان خیلی مفید و عالی بودند. با تشکر از شما و مدیریت سایت ارزشمندتان.

  • yo yo سپتامبر 2016 در 20:26

    حالم بهم ريخت

  • yo yo سپتامبر 2016 در 20:27

    بسي حال بهم زن بود

  • لیلا سپتامبر 2016 در 15:07

    ممنون ازمطالبتون،خیلی مفیدبود

  • لیلا سپتامبر 2016 در 15:08

    باتشکرازمطالبتون،

  • کريمي سپتامبر 2016 در 23:31

    خيلي مفيد و کامل بود ممنون

  • کريمي سپتامبر 2016 در 23:32

    بسيار عالي و کامل

  • کريمي سپتامبر 2016 در 23:34

    خوب خوب

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 16:13

    بسیارمفید بود باتشکر

  • رها سپتامبر 2016 در 01:24

    خیلی مفید و جامع بود ممنونم

  • بهنام اکتبر 2016 در 12:43

    با سلام بسیار عالی ومفید بود ممنون

  • فرید اکتبر 2016 در 20:00

    عالی بود، ممنون.

  • ناشناس اکتبر 2016 در 15:36

    عالی بود

  • ب.م اکتبر 2016 در 14:54

    عال

  • ﻣﻴﻨﺎ اکتبر 2016 در 22:42

    ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
    ﭼﺸﻢ ﻣﻦ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﻫﺴﺖ ﮔﻞ ﻣﮋﻩ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺩﻓﻌﺎﺕ ﺑﻪ ﭘﺰﺷﻚ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﺰﺭﻳﻖ ﻛﻮﺭﺗﻮﻧﻲ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻥ , ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﻗﺮﺹ ﺩاﻛﺴﻲ ﺳﺎﻳﻜﻠﻴﻦ و ﭘﻤﺎﺩ و ﻗﻂﺮﻩ و ﺷﺎﻣﭙﻮ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻡ , ﻛﻤﭙﺮﺱ ﮔﺮﻡ و ﭼﺎﻳﻲ ﻛﻴﺴﻪ اﻱ ﮔﺰاﺷﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﻌﺪ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻮﺏ ﻧﺸﺪﻩ , ﭼﻜﺎﺭ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﻜﻨﻢ? ﻟﻂﻔﺎ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﻋﺮﻭﺳﻴﻢ ﻧﺰﺩﻳﻜﻪ و اﺯ ﺑﻴﻦ ﻧﻤﻴﺮﻩ

  • فاطمه نوامبر 2016 در 21:59

    چشم منم گل مژه زده فردا هم مدرسم چیکار کنم ؟؟؟؟

  • 41 دسامبر 2016 در 10:34

    ای وای چشمامذوق ذوق موکوند

    • ناشناس ژانویه 2017 در 22:11

      اون یه درمان دیگه داره….

  • سپهر ژانویه 2017 در 13:21

    عالی بود

  • سپهر ژانویه 2017 در 13:23

    ممنون

  • zahra ژانویه 2017 در 17:35

    داخل چشمای من هشت ماه گل مژه پیش دکترم میرم ولی اصلا خوب نمیشه چیکار کنم???

  • ریما ژانویه 2017 در 12:37

    گل مژه توده کوچک قرمز رنگ است که می تواند در داخل و بخشی در خارج از پلک قرار گیرد. نشانه های آن قرمزی، ، سوزش و تورم. درمان طبیعی و ارزان برای آن وجود دارد .گل مژه دردناک و بسیار آزار دهنده است.در کودکان آسانتر از بزرگسالان است

    گل مژه عفونت پلک است. علل شایع گل مژه چشم می توان به بهداشت نامناسب پلک، تغییرات هورمونی، استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی با کیفیت ضعیف و غیره. گل مژه ممکن است در قرمزی، تورم و درد در چشم دچار عفونت شود. برای درمان گل مژه چشم یک فرد باید چشم خود را با آب سرد ۳ تا ۴ بار در روز بشوید

  • سجاد ژانویه 2017 در 12:38

    تخم گشنیز را در آب جوش ریخته وپس از خنک شدن چشم خود را با این آب بشویید این کا ررا هر ۶ ساعت یکبار انجام دهید

  • قادر ژانویه 2017 در 12:38

    گواوا، اقاقیا و برگ چای

    این گیاهان را در آب جوش ریخته و بعد از ولرم شدن آب آن را با استفاده از یک توپ پنبه در محل گل مژه بزنید. استفاده منظم از این درمان می تواند در کاهش تورم ناشی از گل مژه چشم کمک کند.

  • توتیا ژانویه 2017 در 12:38

    برشهای سبزیجات مانند خیار، سیب زمینی برای گل مژه مفید است برشهایی از آنها را در محل گل مژه قرار دهید دقت کنید سبزیجات تازه باشد و خوب شسته شود

  • بیتا ژانویه 2017 در 12:38

    استفاده از روغن میخک در چشم دچار عفونت می تواند در کاهش التهاب ناشی از گل مژه چشم کمک کند. روغن میخک به عنوان یکی از بهترین داروهای خانگی برای گل مژه چشم است
    روغن میخک برای گل مژه چشم

    به عنوان قطره چشمی برای درمان گل مژه چشم استفاده می شود. قرار دادن چند قطره از این مخلوط را ۲ تا ۳ بار در روز می تواند به تسکین گل مژه کمک کند

  • بردیا ژانویه 2017 در 12:39

    آب سیر را می توانید با استفاده از یک توپ پنبه ای در چشم مبتلا استفادهکنید. با استفاده از این درمان ۶ – ۷ بار در یک روز می توانید استفاده کنید

  • شکفه ژانویه 2017 در 12:39

    سفیده تخم مرغ

    شما می توانید سفیده تخم مرغ بر روی یک تکه پارچه پنبه ای به محل مورد نظر بزنید ۳-۴ بار درروز استقاده کنید

  • مراد ژانویه 2017 در 12:39

    ژل آلوئه ورا

    این ژل درمان خانگی موثری است

  • ستاره ژانویه 2017 در 12:39

    چای قاصدک را به صورت منظم برای درمان گل مژه چشم. چای کیسه ای خیس شده در آب سرد نیز می تواند برای درمان گل مژه مفید باشد. شما می توانید چای کیسه ای بابونه برای نتایج موثر نیزاستفاده کنید.

  • بهار ژانویه 2017 در 12:40

    کی دیگر از درمان ها طبیعی در منزل است. شما به طور مستقیم می توانید به صورت روزانه برای درمان گل مژه چشم اعمال می شود روغن کرچک در چشم آلوده چندین باراستفاده کنید

  • شادی ژانویه 2017 در 13:05

    گل مژه توده کوچک قرمز رنگ است که می تواند در داخل و بخشی در خارج از پلک قرار گیرد. نشانه های آن قرمزی، سوزش و تورم چشم است.

  • شادی ژانویه 2017 در 13:05

    برای درمان گل مژه چشم، فرد باید چشم خود را با آب سرد ۳ تا ۴ بار در روز بشوید. علاوه بر آب سرد، درمان طبیعی و خانگی هم وجود دارد.

  • ریحانه ژانویه 2017 در 13:05

    سلام دختری دارم ۳ساله که حدود ۸,ماه است که گل مژه زده به انذازه جوش بزرگ داروهای مختلف استفاده کردم اما خوب نشد به نظر شما چیکارکنم

  • شهناز ژانویه 2017 در 13:06

    سلام یه دختر ۷ ساله دارم که لباش ترک میخوره خیلی شدیده یه راهکار بهم بدین ممنونم

    • ناشناس فوریه 2017 در 00:41

      سلام پماد لب کی یو وی بزن

    • لیلا سپتامبر 2017 در 22:06

      سلام شبها تو ناف دخترتون روغن زیتون طبیعی بذارید

  • سنا ژانویه 2017 در 13:06

    گل‌مژه‌ عبارت‌ است‌ از آبسه‌ کوچک‌ و پر از چرک‌ غدد فولیکول‌ مو در پلک‌. نوع داخلی گاهی به سمت پوست و گاهی به سمت ملتحمه چشم است. ولی نوع خارجی همیشه به سمت پوست است.

    گل‌مژه التهاب ریشه‌های مژه و غدد چربی اطراف آن است که معمولاً به خاطر نوعی باکتری به نام «استاف اورئوس»به وجود می‌آید.

  • نسرین ژانویه 2017 در 13:06

    گل‌مژه، بیماری شایعی است که می‌تواند افراد را در سنین مختلف گرفتار کند. گل‌مژه به‌صورت یک توده متورم، حساس و دردناک و قرمز رنگ در نزدیکی لبه پلک تظاهر می‌کند.

    این توده در حقیقت یک آبسه کوچک است که در اثر عفونت یا التهاب ریشه مژه‌ها یا غدد ترشح‌کننده چربی پلک ایجاد می‌شود. تماس دست آلوده با چشم (به‌خصوص اگر با ترشحاتبینی آلوده شده باشد) و التهاب لبه پلک از عوامل مهمی هستند که باعث بروز گل‌مژه می‌شوند.

  • نسرین ژانویه 2017 در 13:07

    علائم و نشانه‌های گل‌مژه

    احساس سنگینی و درد پلک

    ایجاد یک توده برجسته قرمز رنگ دردناک در لبه پلک

    سوزش و خارش و اشکریزش

    خروج موردی ترشحات چرکی از گل‌مژه

    – تاری دید: تاری دید از عوامل معمول گل‌مژه نیست اما اگر گل‌مژه نسبتا بزرگ باشد با فشار روی قرنیه باعث ایجاد آستیگماتیسم و تاری دید می‌شود

  • هستی ژانویه 2017 در 13:07

    اکثر گل‌مژه‌ها ظرف چند روز به‌تدریج بهبود می‌یابند و مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنند. در چند روز اول، استفاده از کمپرس گرم باعث تسکین درد می‌شود و ممکن است به سرباز کردن گل‌مژه و تخلیه ترشحات چرکی کمک کند.

    برای این منظور یک حوله تمیز را با آب جوشیده گرم (نه داغ!) مرطوب کنید و برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی چشم مبتلا قرار دهید.

    ماساژ ملایم هم به تسکین درد و تخلیه ترشحات کمک می‌کند. ماساژ کمپرس گرم را می‌توان روزی ۴-۳ بار انجام داد تا ترشحات تخلیه شود و گل‌مژه بهبود پیدا کند

  • دیدار ژانویه 2017 در 13:07

    هرگز سعی نکنید گل‌مژه را بترکانید یا به زور تخلیه کنید، این کار می‌تواند باعث گسترش عفونت به بافت‌های مجاور و یا حتی ورود عفونت به مغز شود. اگر پس از چند روز گل‌مژه بهبود پیدا نکرد حتما به چشم پزشک مراجعه کنید.

    چشم پزشک می‌تواند در صورت لزوم با یک جراحی کوچک گل‌مژه را تخلیه کند. تخلیه گل‌مژه با بی‌حسی موضعی با استفاده از قطره بی‌حس‌کننده انجام می‌شود و گل‌مژه از سمت پشت پلک تخلیه می‌شود.

  • مریم سادات ژانویه 2017 در 13:08

    ممکن‌ است‌ پمادها یا کرم‌های‌ آنتی‌بیوتیکی‌ موضعی‌ مثل‌ اریترومایسین‌ یا باسیتراسین‌ تجویز گردند. از آنها مطابق‌ دستورالعمل‌ پزشک‌ استفاده‌ کنید.

    در گل‌مژه‌های معمولی استفاده از قطره‌های آنتی‌بیوتیک یا آنتی‌بیوتیک خوراکی فایده‌ای ندارد. اما در بچه‌های کوچک یا افرادی که گل‌مژه‌های شدیدا ملتهب دارند ممکن است لازم باشد با نظر چشم پزشک آنتی‌بیوتیک خوراکی برای جلوگیری از گسترش عفونت به بقیه پلک و قسمت‌های مجاور استفاده شود.

  • ثریا ژانویه 2017 در 13:08

    پیشگیری

    در برخی از افراد گل‌مژه، مکررا عود می‌کند. برای پیشگیری از تماس دست آلوده با چشم جلوگیری کنید، بهداشت پلک را رعایت کنید. شست‌وشوی منظم پلک‌ها با آب ولرم یا شست‌وشوی لبه پلک با شامپو بچه رقیق شده می‌تواند به جلوگیری از عود گل‌مژه کمک کند

    در صورت بروز گل‌مژه‌های مکرر حتما به چشم پزشک مراجعه کنید. گاهی اوقات بیماری‌های چشمی دیگر مثل بلفاریت (التهاب لبه پلک) یا مشکلات غدد ترشح کننده چربی باعث بروز گل‌مژه مکرر می‌شود که تشخیص و درمان این بیماری‌ها توسط چشم پزشک باعث جلوگیری از عود گل‌مژه می‌شود

    به علاوه گاهی اوقات بعضی از بیماری‌های جدی پلک‌ها (مثلا تومورها) ممکن است به‌صورت گل‌مژه‌های مکرر تظاهر کند که در این موارد معاینه توسط چشم پزشک راهگشاست.

    کسانی که به دفعات دچار گل‌مژه می‌شوند باید روش‌های پیشگیری را جدی بگیرند. اصل کلی پیشگیری این است که چشممان را در معرض آلودگی قرار ندهیم. بنابراین از مالیدن چشم‌ها با دست یا پاک کردن صورت با حوله‌های آلوده خودداری کنید و هنگام گرد و غبار سعی کنید با عینکی مناسب از چشم‌ها محافظت کنید.

    لوازم آرایشی خانم‌ها یکی از مهمترین منابع آلودگی برای رشد میکروب و ایجاد گل مژه است. معمولاً توصیه می‌شود که خانم‌ها هر شش ماه این لوازم به خصوص آنهایی را که در آرایش چشم دخالت دارند عوض کنند تا از عوارضی مثل گل‌مژه در امان بمانند

  • شهاب ژانویه 2017 در 13:08

    میخک، غنچه صورتی رنگی است که به هنگام خشک شدن به رنگ قهوه ای تبدیل می شود.

    این ادویه دارای طعم و بوی خوبی است و ترکیب روغنی با ارزش و خاصیت تغذیه ای بالایی دارد. امروزه بزرگ ترین تولیدکننده این ادویه کشور زنگبار است و در کشورهای برزیل سریلانکا، مادا گاسکار و هند نیز کشت می شود.

    به گزارش «Ask.com» میخک منبع عالی منگنز، ویتامین C K و فیبر، کلسیم و منیزیم است.

    میخک خاصیت ضدالتهابی دارد و برای درمان گل مژه مفید است. میخک خیس شده در آب را روی گل مژه قرار دهید تا التهاب آن کاهش یابد.

    میخک به طور موثر دندان درد را تسکین می دهد. کافی است میخک را روی دندان مورد نظر بگذارید و فشار دهید. یا این که کمی میخک پودر شده را با یک قاشق مرباخوری عسل مخلوط کنید و روی قسمت دردناک بمالید.
    برای رفع بوی بد دهان میخک بجوید.

    دم کرده آن همراه با عسل عملکرد خلط آور دارد.

    مالیدن ضماد میخک روی پیشانی، سردرد را تسکین می دهد.

    مخلوط چند قطره روغن میخک و روغن خردل را برای رفع درد روی مفصل ها بمالید.

    میخک علاوه بر رفع آکنه، لکه ناشی از آن را نیز از بین می برد. برای این کار مخلوطی از چند قطره روغن میخک را با روغن جوجوبا یا نارگیل روی آکنه بمالید.

    عصاره آن دارای ماده ای است که سلول های سرطانی را از بین می برد

  • ناصر ژانویه 2017 در 13:09

    چای کیسه ای در درمان گل مژه بسیار موثر می باشد به این طریق که یک کیسه ای گرم را در محل گل مژه قرار داده تا زمانی که چای کیسه ای خنک شود. هم درد را کاهش میدهد و هم تورم را.

  • سهیل ژانویه 2017 در 13:09

    روغن گرچک به درمان گل مژه بسیار کمک میکند. چند قطره از روغن کرچک بر روی منطقه آسیب دیده زده و به آرامی و مالش دهید. چند دقیقه بعد با آب ولرم بشوئید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

  • شکوه ژانویه 2017 در 13:10

    چای کیسه ای

    چای کیسه ای در درمان گل مژه بسیار موثر می باشد به این طریق که یک کیسه ای گرم را در محل گل مژه قرار داده تا زمانی که چای کیسه ای خنک شود. هم درد را کاهش میدهد و هم تورم را.

    تخم گشنیز
    تخم گشنیز در درمان گل مژه بسیار موثر است اضافه کردن مقداری از تخم گشنیز در آب جوش سپس دانه ها را دور ریخته و از آب آن برای شستشوی چشم استفاده می کنیم . چند بار در روز این کار را انجام دهید

    آلوئه ورا
    ژل آلوئه ورا تازه نیز بسیار خوب است

    روغن گرچک
    روغن گرچک به درمان گل مژه بسیار کمک میکند. چند قطره از روغن کرچک بر روی منطقه آسیب دیده زده و به آرامی و مالش دهید. چند دقیقه بعد با آب ولرم بشوئید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

    شیر پاک کن
    با یک پارچه تمیز شیر پاک کن زده و محل گل مژه را تمیز کنید

    آب سیر
    آب سیر دارای خواص ضد باکتری است که م به درمان گل مژه کمک میکند ولی مراقب باشید که به چشم وارد نشود.سپس با آب ولرم بشوئید.هم درد و هم تورم را کاهش میدهد.

  • نسرین ژانویه 2017 در 13:12

    همیشه بهار برای درمان گل مژه نیز استفاده می‌شود به این روش که گل و ساقه را همراه هر دم کرده و با پنبه آغشته به آن اطراف چشم مالیده می‌شود.

  • بهرام ژانویه 2017 در 13:13

    من حدود ۹ ماه قبل مبتلا به یک گلمژه در چشم چپم شده ام و تا هنوز شفا نیافته است

  • بابک ژانویه 2017 در 13:13

    درسته ک میگن عسل هم برای گل مژه خوبه?

  • قلی مارس 2017 در 21:01

    خوب بود

  • بامری کبری آوریل 2017 در 10:47

    سلام من حدود هشت ماه هست که چشمم دچار گل مژه شده است خواهشمندم یه راحل تضمینی برای بهبود ان بهم بگید

  • ناشناس آگوست 2017 در 11:48

    سلام ی ماهه گل مژه دارم اول بزرگ بودوقرمزولی الان کوچیکه ولی دیگ گم نمیشه بنظرتون چیکارکنم کمکم کنید

  • فاطمه دسامبر 2017 در 13:16

    سلام امکانس هست که گل مژه بیرون نزنه!!

  • یلدا فوریه 2018 در 16:53

    سلام بر همگی منم همین نظراتو دارم کمک کنید لطفا ?الان چند روزه گل مژه زدمو خوب نمیشه اصلا درد نداره فقط ورم کرده و قرمزه

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.