خواص و محل رویش شقاقل چیست و در کجا میروید

خواص و محل رویش شقاقل چیست و در کجا میروید

شقاقل شقاقل ،شقاقل چیست،شقاقل مربا،شقاقلوس،شقاقل مصری،شقاقل کوهی،شقاقل در کجا میروید،شقاقل المصری،شقاقل چیه،شقاقل چه گیاهی است،مربای شقاقل چیست،خواص شقاقل چیست شقاقل چقدر خواص شقاقل این هویج وحشی را می شناسید؟بهتر است بدانید که …

آشنایی با خواص بهار نارنج برای پوست و شادابی مو

آشنایی با خواص بهار نارنج برای پوست و شادابی مو

آشنایی با خواص بهار نارنج برای پوست و شادابی مو خواص بهار نارنج برای پوست ،خواص عرق بهار نارنج برای پوست،خواص عرق بهار نارنج برای پوست صورت،فواید بهار نارنج برای پوست،خواص بهار …

همه چیز درباره خواص و فواید مصرف روغن آمله هندی برای مو

همه چیز درباره خواص و فواید مصرف روغن آمله هندی برای مو

آمله آمله ,آمله چیست,آمله هندی,آمله مقشر,آمله خشک,آمله مقشر چیست,آمله هندی چیست,آمله مو,آمله کوبیده,آمله برای مو,روغن آمله چیست,جوارش آمله چیست,مربای آمله چیست توضیحاتی در مورد آمله آمُله، انگور فرنگی هندی یا میروبالان (نام …

سیب زمینی

سیب زمینی ,سیب زمینی شیرین,سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی تنوری,سیب زمینی شکم پر,سیب زمینی سوخاری,سیب زمینی برای پوست,سیب زمینی در فر,سیب زمینی پنیری

سیب زمینی , سیب زمینی شیرین , سیب زمینی سرخ کرده , سیب زمینی تنوری

توضیحاتی در مورد سیب زمینی

سیب‌زمینی گیاهی است از تیرهٔ سیب‌زمینیان که دارای برگ‌های مرکب و بریده و گل‌های سفید یا بنفش است.* میوهٔ آن کوچک، کروی، قرمز، سته و سمی است؛ ولی دارای ساقه‌های زیرزمینی خوراکی است که حاوی اندوختهٔ نشاستهٔ فراوان است گلهایش پنج قسمتی (۵ گلبرگ بهم چسبیده و ۵ کاسبرگ بهم چسبیده‌است). تعداد پرچمها نیز ۵ است که بهم متصل شده و یک لولهٔ بساکی را ساخته‌اند و مادگی از وسط آن خارج شده‌است. این گیاه دارای رقمهای مختلف است که آن‌ها را به زودرس، دیررس و میانه‌رس تقسیم می‌کند و برحسب استفاده این گیاه به سیب‌زمینی خوراکی، علوفه‌ای و صنعتی (جهت استفاده الکل یا نشاسته یا قند) تقسیم می‌شود. در حال حاضر هر ساله در حدود ۳۳۰ میلیون تن سیب‌زمینی در سراسر جهان تولید می‌شود. چین، هند و روسیه بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیب‌زمینی هستند. در این مطلب از سایت جسارت” href=”http://www.jesarat.com/” target=”_blank” rel=”noopener”>سایت جسارت در مورد سیب زمینی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گیاه شناسی سیب زمینی

سیب‌زمینی با نام علمی سولانوم تیوبروزوم از نظر گیاه‌شناسی به خانواده سولاناسه تعلق دارد که در این خانواده، گیاهان مهم دیگری نظیر گوجه‌فرنگی، بادنجان و فلفل نیز وجود دارند. بر اساس مطالعات انجام شده گونه‌های مختلف سیب‌زمینی از شیلی تا جنوب ایالات متحده و از سطح دریا تا ارتفاع ۴۸۰۰ متری پراکنده شده‌اند اما در این‌گونه‌ها از نظر مورفولوژیکی یا به عبارت دیگر تیپ گیاه، برگ، گل وغیره تنوع زیادی مشاهده می‌شود. در سیب‌زمینی تعداد کروموزوم پایه درجنس سولانوم، دوازده می‌باشد. سیب‌زمینی گیاهی علفی و چندساله است، اما در کشاورزی به عنوان یک گیاه یک‌ساله مورد کشت و کار قرار می‌گیرد. این گیاه معمولاً از طریق غده‌های بذری تکثیر می‌شود و از جوانه‌های روی غده بذری انشعابات و اندام‌های هوایی ایجاد می‌شود و ریشه‌ها از پرایموردیای روی جوانه‌ها بوجود می‌آیند. روی این انشعابات و اندام‌های هوایی، ساقه، شاخ و برگ، استولون، ریشه، گل آذین و نیز نسل بعدی غده‌ها شکل می‌گیرد. البته سیب‌زمینی از طریق کشت سلول، مریستم، بافت، جوانه، اجزای غده، بذر حقیقی، برگ یا برش‌های ساقه نیز ممکن است تکثیر شود

تاریخچه سیب زمینی

دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیده‌اند که سرمنشأ کلیه انواع سیب زمینی‌های امروزی را می‌توان به یک گیاه واحد که بیش از هفت هزار سال قبل در پرو کشت شد ردگیری کرد.* سیب زمینی در حوالی سال ۱۵۷۰ توسط فاتحان اسپانیایی از آمریکای جنوبی به آن کشور منتقل شد و کشت آن در سراسر اروپا رواج یافت. سیب زمینی بعداً توسط مستعمره نشین‌های بریتانیایی به آمریکای شمالی منتقل شد. سیب زمینی نخستین بار توسط سرجان ملکم در اواسط پادشاهی فتحعلی‌شاه قاجار به ایران آورده شده‌است، برای همین در ابتدا به آن «آلوی مَلکَم» می‌گفتند. نخستین جایی که در ایران سیب زمینی کاشته شد، روستای پشند در استان البرز بوده‌است. به همین دلیل همچنان سیب زمینی پشندی در ایران معروف است.

سیب زمینی , سیب زمینی شیرین , سیب زمینی سرخ کرده , سیب زمینی تنوری

خواص درمانی سیب زمینی

سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته می‌شود به آسانی جذب می‌شود. ساقه و برگ‌های سیب زمینی حاوی سمی بنام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف کرد. مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته‌است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد، از این رو برای تأمین انرژی ماده مفیدی است که نسبت به غلات کمتر تحت تأثیر آفات قرار می‌گیرد و پرورش آن آسان‌تر است. سیب زمینی تقویت‌کننده قلب، محکم‌کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تأمین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خون‌ریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر می‌رود. سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین ب۶ است. یک فنجان سیب زمینی پخته ۲۱ درصد ب۶ مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند. می‌دانید که بسیاری از آنزیم‌های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به ب۶ محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول‌های جدید احتیاج به ب۶ داریم. ب۶ برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک می‌کند. پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. ب۶ در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته‌ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته‌ای کنند. سیب زمینی به خصوص تازه و پوست نکنده آن حاوی مقادیری پروتئین و ویتامین به خصوص ویتامین ث است. سیب زمینی اگر برای مدتی طولانی انبار شده یا برای مصرف پوست کنده شده باشد تا حدودی خواص غذایی خود را از دست می‌دهد. با این حال سیب زمینی سرخ کرده همچنان حاوی پتاسیم و ویتامین ث است. ویتامین ث یک آنتی‌اکسیدان است و به تولید پروتئینی به نام «کلاژن» که تشکیل دهنده استخوان، غضروف مفاصل، عضلات و رگ‌های خونی است کمک می‌کند. سیب زمینی مهم‌تر از هر چیز منبع نشاسته (کربوهیدرات) و همچنین مقداری مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است. سایر خواص سیب زمینی: سیب زمینی ادرار را زیاد می‌کند، در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است. سیب زمینی حاوی آنزیم‌هایی است که برای التیام زخم‌های معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده می‌گذارند که موجب التیام خواهد شد. ضماد خام آن را روی محل سوختگی و پلک ورم کرده می‌گذارند (البته باید کاملاً استریل باشد) و بسیار تسکین دهنده‌است.

سیب زمینی و کاهش اشتها

سیب زمینی هم‌زمان دارای قندهای دیرجذب و فیبر است و به این دلیل یکی از مهم‌ترین غذاهای سیرکننده است. همچنین سیب زمینی تقریباً بدون چربی بوده و در مقایسه با دیگر غذاهای دارای کربوهیدرات بالا، بسیار سیرکننده است. سیب زمینی از نوع خاصی نشاسته تشکیل شده که در برابر آنزیم‌های گوارشی مقاومت می‌کند. به این دلیل، هضم سیب زمینی سخت‌تر از سایر کربوهیدرات هاست. این امر، منجر به سرکوب اشتها شده و احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد. خوردن سیب زمینی تا حدود ۴ ساعت می‌تواند در انسان احساس سیری ایجاد کنند. از سوی دیگر فیبرهای موجود در سیب زمینی در معده حجیم شده و جای زیادی می‌گیرند و این امر میل به خوردن و احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد. اگر می‌خواهید لاغر شوید سیب زمینی را به صورت آب‌پز، بخارپز یا تنوری بخورید، چرا که سیب زمینی پخته شده نسبت به سیب زمینی سرخ شده کالری بسیار کمتری دارد به‌طوری‌که در هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده ۸۵ کالری وجود دارد و حال آنکه سیب زمینی سرخ شده حاوی ۴۰۵ کالری می‌باشد.

سیب زمینی و کاهش فشار خون

مصرف منظم سیب زمینی می‌تواند در باعث کاهش فشار خون شود. مطالعه‌ای بر روی ۱۸ فرد مبتلا به فشار خون بالا که به اضافه وزن نیز دچار بودند، انجام شد. میزان بیشینه و کمینه فشارخون این افراد به‌طور منظم مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از مصرف سیب زمینی، میانگین فشارخون کمینه ۴٫۳ درصد و فشار خون بیشینه ۳٫۵ درصد کاهش یافت، در حالی که وزن افراد ثابت مانده و بر اثر خوردن سیب زمینی چاق تر نشدند. برای انجام این تحقیق از سیب زمینی پخته شده در فرو بدون روغن استفاده شد. نکته مهم در این مطالعه این بود که در سیب زمینی سرخ شده و چیپس به دلیل این که با حرارت بالا و روغن زیاد آماده می‌شوند، بسیاری از ترکیبات مفید تخریب شده و تنها نشاسته، چربی و برخی از مواد معدنی باقی می‌مانند. استفاده از روش بخارپز و همچنین پختن سیب زمینی در فر، بهترین روش برای طبخ آن بوده و مواد مغذی آن را حفظ می‌نماید.

سیب زمینی و رفع استرس

سیب زمینی سرشار از ویتامین B6 می‌باشد. ویتامین B6، در بازسازی سلولی نقش داشته و در کاهش و رفع استرس و اضطراب بسیار مؤثر است. با خوردن سیب زمینی در بدن هورمون آدرنالین تولید می‌شود که به مغز انسان در برخورد با مقابل استرس و عوامل عصبی کمک می‌کند. توجه داشته باشید که سیب زمینی تنها وقتی مفید است که به شیوه صحیحی طبخ شود، در غیر این صورت ویتامین‌ها و مواد مغذی آن در حین فرایند طبخ از بین می‌رود. همان گونه که در بخش‌های دیگر این مقاله توضیح داده شده‌است، بهترین روش آماده‌سازی و طبخ سیب زمینی، بخارپز کردن یا پختن آن در فر می‌باشد، و برای استفاده از مواد مغذی فراوان سیب زمینی نباید آن را سرخ نمود.

خواص سیب زمینی برای کودکان

می‌توانید از تمام سبزیجات از جمله سیب در رژیم غذایی کودکان یک تا سه ساله استفاده کنید. در واقع سبزیجات دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم و فیبر می‌باشند. با خوردن سیب زمینی، تا ۸ درصد از نیاز روزانه کودک به فیبر تأمین می‌شود که نقش مهمی در رشد، نمو و سلامت کلی کودک دارد. نتایج تحقیقی که در این زمینه صورت گرفته نشان می‌دهد که کودکان یک تا سه ساله تنها ۶۷ درصد از پتاسیم مورد نیاز و ۵۵ درصد از فیبر مورد نیازشان را مصرف می‌کنند. همچنین این مطالعه نشان می‌دهد معمولاً کودکان مقطع ابتدایی، اکثر سبزیجات موجود در وعده ناهارشان را مصرف نمی‌کنند. بنابراین تأمین این کمبود پتاسیم و فیبر در غذای کودک می‌توانید از سیب زمینی بهره بگیرید.

سیب زمینی در بارداری

داشنمندان معتقدند زنانی که قبل از بارداری سیب زمینی زیاد مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت دوران بارداری قرار دارند. نتایج این پژو هش نشان می‌دهد که خطر ابتلا به دیابت بارداری در زنانی که قبل از بارداری به‌طور منظم بین ۲ تا ۴ فنجان سیب زمینی در هفته مصرف می‌کنند، تا ۷۲ درصد افزایش می‌یابد.

سیب زمینی و ریزش مو

عصارهٔ سیب زمینی، یک درمان مؤثر برای آلوپسیا یا ریزش موی سر و بدن است. سیب زمینی منبعی از ویتامین‌های C, B و A بوده و از موهای شما در برابر شکنندگی و آسیب محافظت می‌کند. برای درمان ریزش مو با استفاده از سیب زمینی، ۲ تا ۳ سیب زمینی بزرگ را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب زمینی‌های رنده شده را در یک پارچهٔ کتان جمع کنید و دو طرف آن را ببندید. پارچهٔ کتان را روی موهای کم پشت مالش دهید و بگذارید حداقل بمدت ۱۵ دقیقه روی سرتان بماند و سپس با یک شامپوی سرشار از مواد مغذی، سرتان را بشویید. همچنین می‌توانید سیب زمینی‌های رنده شده را با زردهٔ تخم مرغ و عسل در یک کاسه مخلوط کنید و این ماسک را مستقیماً روی پوست سر خشک بمالید.

ماسک سیب زمینی

بالا رفتن سن یک فرایند طبیعی است که می‌تواند مشکلاتی از قبیل خطوط روی پوست، خشکی و چین و چروک پوست را به همراه داشته باشد. برای پیشگیری و مقابله با آثار ناخوشایند افزایش سن در زیبایی و چهره خود، می‌توانید از انواع ماسک‌های سیب زمینی استفاده کنید. آب سیب زمینی می‌تواند به عنوان یک ناجی برای از بین بردن علائم افزایش سن کمک کند. مقداری آب سیب زمینی و کشک را باهم مخلوط کنید توجه داشته باشید که نسبت کشک و سیب زمینی باید به یک اندازه باشد. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مخلوط سیب زمینی و کشک اضافه کنید و این ماسک را بر اطراف چشم و پوست صورت خود بزنید و بعد از ۲۰ دقیقه پوست صورت خود را بشویید. این ماسک صورت سیب زمینی باعث از بین رفتن و کاهش چین و چروک صورت می‌شود و پوست را مرطوب و شاداب می‌کند، به علاوه روغن زیتون استفاده شده در این ماسک سبب از بین رفتن چین و چروک دور چشم می‌شود.

رفع جوش با سیب زمینی

آخرین مورد از خواص سیب زمینی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت، تأثیر ماسک سیب زمینی برای رفع جوش و آکنه می‌باشد. ابتدا ۲ عدد سیب زمینی را آب‌پز کنید. سپس پوست آن‌ها را بکنید و با کمک گوشت کوب سیب زمینی‌ها را بکوبید. در مرحله بعد یک قاشق چای خوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید در مرحله آخر چهار قاشق غذاخوری شیر را به مخلوط تهیه شده اضافه نمایید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس ماسک را بر روی پوست تمیز صورت خود بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه صورت تان را با آب ولرم بشویید. این ماسک خشکی پوست صورت شما و جوش‌های صورت را از بین می‌برد.

همه چیز درباره سیب زمینی

سیب زمینی یک گیاه یک ساله است که ما از غده های موجود در ریشه آن استفاده می کنیم. زادگاه اولیه آن در آمریکای جنوبی بوده و اولین بار توسط میرزا ملکُم خان به ایران آورده شده است، برای همین در ابتدا به آن ” آلو ملکُم ” می گفتند و اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو می شناسند. سیب زمینی غنی از بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A ) است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود. ساقه و برگ های سیب زمینی حاوی سمی بنام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف کرد، ولی جوشانده رقیق شده همین برگ ها را به عنوان ماده خواب آور و آرامش دهنده اعصاب استفاده می کنند. مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً 9 تا 25 درصد آن را تشکیل می دهد، از این رو برای تامین انرژی ماده مفیدی است که نسبت به غلات کمتر تحت تاثیر آفات قرار می گیرد و پرورش آن آسان تر است. امروزه روسیه و آلمان بزرگ ترین تولید کنندگان سیب زمینی هستند. سیب زمینی تقویت کننده قلب ، محکم کننده لثه ، مسکن درد و زخم معده است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین C بالایی است و هر 100 گرم سیب زمینی 20 تا 25 میلی گرم ویتامین C دارد و برای تامین ویتامین C مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین C آن به هدر می رود. برای اینکه سیب زمینی ویتامین C کمتری را از دست بدهد ، سعی کنید آن را در مقدارهای کم خریداری و نگهداری کنید و آن را با پوست بپزید . برای پخت ، اول آب را در ظرف جوش بیاورید. بعد سیب زمینی ها را در آن بیاندازید و پس از پخت آنها را از آب خارج کنید و نگذارید در آب گرم بمانند. سیب زمینی علاوه بر ویتامینC حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم ، فسفر ، آهن و منیزیم است. سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را داراست. سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند. می دانید که بسیاری از آنزیم های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به B6 محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول های جدید احتیاج به B6 داریم . B6 برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک می کند . پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. B6 در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته ای کنند.

سیب زمینی , سیب زمینی شیرین , سیب زمینی سرخ کرده , سیب زمینی تنوری

فیبر سیب زمینی

یک عدد سیب زمینی قرمز بزرگ حاوی ۵.۴ گرم فیبر است؛ بیش‌تر آدم‌های بزرگسال به مصرف روزانه‌ی فیبر نیاز دارند. با این‌که سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می‌کند بزرگسالان روزانه به اندازه‌ی ۵۰ گرم فیبر مصرف کنند، دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه مریلند توصیه می‌کند بزرگسالان روزانه ۲۰ الی ۲۵ گرم فیبر را در برنامه‌ی غذای‌شان بگنجانند. دو نوع مختلف از فیبر وجود دارد که هر یک، از راه‌های مختلف به بدن کمک می‌کنند. هر دو نوع فیبر دارای اثر تنظیم‌کنندگی سطوح قند خون هستند که می‌توانند از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری یا آن را درمان کنند، و هم‌چنین در برابر بیماری‌های روده نظیر سرطان روده‌ی بزرگ نقش پیشگیرانه ایفا کنند. فیبر محلول در معده با آب ترکیب می‌شود تا عمل گوارش آهسته شود، و هم‌چنین یک “‌توده‌ی غذایی‌”‌ است که شما را سیرتر نگه می‌دارد و کمک‌تان می‌کند وزن‌تان را کاهش دهید. فیبر محلول هم‌چنین سطوح کلسترول خون و فشار خون را پایین می‌آورد و حتی به کاهش التهاب نیز کمک می‌کند.فیبر نامحلول کمک می‌کند خطر ابتلا به یبوست، هموروئید (بواسیر) و دیورتیکولیت را کاهش یابد؛ دیورتیکولیت نوعی بیماری است که در آن، آبسه‌های کوچکی در روده‌ها ایجاد می‌شوند و می‌توانند عفونی شوند. اگر سیب زمینی سرخ شده را کنار بگذارید، می‌توان ادعا کرد سیب زمینی ماده‌ی خوراکی استثنایی و سالمی است که دارای کالری اندک و فیبر بالایی است که به شکل قابل توجهی می‌تواند از بدن‌تان در برابر بیماری قلبی و عروقی و هم‌چنین سرطان محافظت کند. به علاوه، سیب زمینی حاوی نوعی مواد مغذی گیاهی است که دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی هستند. از جمله ترکیبات سلامت‌بخش مهمی که در سیب زمینی قرمز وجود دارند، می‌توان به کاروتنوئید، فلاونوئید، و اسید کافئیک، و هم‌چنین ریشه‌های سطحی منحصر به فرد حاوی پروتئینی نظیر پاتاتین اشاره کرد که فعالیت‌هایی علیه رادیکال‌های آزاد از خود نشان می‌دهند.

سیب زمینی و سنگ کلیه

سنگ کلیه عمدتا به دلیل افزایش سطوح اسید اوریک در خون ایجاد می‌شود. در این صورت، باید از مصرف مواد غذایی مملو از پروتئین، به ویژه پروتئین‌های حیوانی از قبیل گوشت قرمز، بوقلمون، میگو، ماهی، تخم مرغ، شیر، و هم‌چنین اسفناج، موز سبز، عدس سیاه، و برخی انواع لوبیا که به شدت سطح اسید اوریک را در خون بالا می‌برد، خودداری شود. هم‌چنین آهن و کلسیم در ایجاد سنگ کلیه نقش دارند، و سیب زمینی سرشار از هر دو است، بنابراین شاید منطقی نباشد که سیب زمینی را به عنوان عاملی برای پیشگیری از سنگ کلیه تلقی کنیم؛ با وجود این، سیب زمینی حاوی منیزیوم است که می‌تواند تجمع و کلسیفیکاسیون را در کلیه و سایر بافت‌ها مهار کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 شهریور 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.