آشنایی با خواص و فواید انجدان رومی
گیاهان دارویی کاهشدهنده چربی خون
گیاهان دارویی کاهشدهنده چربی خون خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی برای …
تاثیر مصرف کندر و لاغری به همراه خواص آن
تاثیر مصرف کندر و لاغری به همراه خواص آن کندر و لاغری ،کندر و لاغری،کندر لاغری،کندر برای لاغری،کندر باعث لاغری میشود، خواص کندر لاغری،کندر برای لاغری خوب است در این مطلب از …
مضرات و خاصیت آلو بخارا در بارداری برای پوست و طب سنتی
خاصیت آلو بخارا خاصیت آلو بخارا ،خاصیت الو بخارا،خاصیت الو بخارا در بارداری،خاصیت الو بخارایی،خواص آلو بخارا در بارداری،خواص آلو بخارا برای زنان باردار،خواص آلو بخارایی،خواص آلو بخارا در دوران بارداری،خواص آلو …
آشنایی با خواص و فواید انجدان رومی
خواص انجدان رومی,فواید انجدان رومی,انجدان رومی درمانی,خاصیت انجدان رومی,خواص انجدان رومی درمانی,خواص انجدان رومی برای پوست,خواص انجدان رومی برای مو,خواص انجدان رومی برای جوانی,خواص انجدان رومی برای بارداری,خواص خوردن انجدان رومی,فواید انجدان رومی خام,فواید انجدان رومی پخته
به گزارش بی اس ام اس : انجدان رومی گیاهی است علفی و دارای ساقه ضخیم استوانه است به قطر سه تا چهار سانتیمتر و به ارتفاع یک تا دو متراست. این گیاه برگهایی ضخیم، گوشتدار، منقسم به برگچههایی با ظاهر لوزی شکل و دندانههای نامساوی به رنگ سبز تیره و منتهی به دمبرگ استوانهای مشخص دارد.گلهای انجدان رومی بسیار کوچک به ابعاد سه میلیمتر، به رنگ زرد و مجتمع به صورت چتر مرکب به دوازده شعاع نابرابر هستند و زنبورعسل از گلهای آن، غذای پرارزشی به دست میآورد. قسمت مورد استفاده گیاه ریشه آن است که بویی معطر و طعمی تلخ، گزنده و کمی شیرین دارد و دارای خواص دارویی بسیار است.
مصارف دارویی
ریشه انجدان رومی معده را تقویت میکند و هضم کننده غذاست و مصرف آن در نارساییهای کبدی و کلیوی موثر است.
این گیاه با نام دیگر کاشن در از بین بردن بیماریهای پوست مفید است و ضعف عمومی را برطرف میکند. مصرف انجدان رومی در آب آوردن بافتهای بدن، آب آوردن قوزک پا، ورم کلیه، ورم مثانه، دفع ادرار، رماتیسم موثر ذکر شده است.
این گیاه درمیان سبزیهای اروپاییها جایگاه ویژهای دارد. مزهٔ آن مانند کرفس است.
پراکنش جغرافیایی در ایران
انتشار جغرافیایی این گیاه در مناطقی مانند مازندران، گیلان، آذربایجان، تهران و خراسان ذکر شده است.
منبع:sabzineh.org