آشنایی با خواص و فواید انجدان رومی
همه چیز درباره خواص و مضرات نیشکر قرمز و قهوه ای
نیشکر نیشکر ,خواص نیشکر,مضرات نیشکر,نیشکر چیست,عرق نیشکر,قنادی نیشکر,خواص نیشکر قهوه ای,خواص نیشکر قرمز,خواص نیشکر خام,نیشکر با همه شیرینی,نیشکر اهواز توضیحاتی در مورد نیشکر نِیشِکَر گیاهی بلند است از جنس تباشیر (Saccharum.L)، از …
همه چیز در مورد خواص کاکائو تلخ برای درمان بیماری ها و پوست
همه چیز در مورد خواص کاکائو تلخ برای درمان بیماری ها و پوست خواص کاکائو تلخ,خواص کاکائو تلخ برای پوست,خواص کاکائو تلخ چیست,خواص کاکائو تلخ برای زنان باردار,خواص کاکائو تلخ برای لاغری,خاصیت …
به 10 دلیل عمده باید نوشیدنی آلوورا را نوشید
به 10 دلیل عمده باید نوشیدنی آلوورا را نوشید خواص آلوورا,فواید آلوورا,آلوورا درمانی,خاصیت آلوورا,خواص آلوورا درمانی,خواص آلوورا برای پوست,خواص آلوورا برای مو,خواص آلوورا برای جوانی,خواص آلوورا برای بارداری,خواص خوردن آلوورا,فواید آلوورا خام,فواید …
آشنایی با خواص و فواید انجدان رومی
خواص انجدان رومی,فواید انجدان رومی,انجدان رومی درمانی,خاصیت انجدان رومی,خواص انجدان رومی درمانی,خواص انجدان رومی برای پوست,خواص انجدان رومی برای مو,خواص انجدان رومی برای جوانی,خواص انجدان رومی برای بارداری,خواص خوردن انجدان رومی,فواید انجدان رومی خام,فواید انجدان رومی پخته
به گزارش بی اس ام اس : انجدان رومی گیاهی است علفی و دارای ساقه ضخیم استوانه است به قطر سه تا چهار سانتیمتر و به ارتفاع یک تا دو متراست. این گیاه برگهایی ضخیم، گوشتدار، منقسم به برگچههایی با ظاهر لوزی شکل و دندانههای نامساوی به رنگ سبز تیره و منتهی به دمبرگ استوانهای مشخص دارد.گلهای انجدان رومی بسیار کوچک به ابعاد سه میلیمتر، به رنگ زرد و مجتمع به صورت چتر مرکب به دوازده شعاع نابرابر هستند و زنبورعسل از گلهای آن، غذای پرارزشی به دست میآورد. قسمت مورد استفاده گیاه ریشه آن است که بویی معطر و طعمی تلخ، گزنده و کمی شیرین دارد و دارای خواص دارویی بسیار است.
مصارف دارویی
ریشه انجدان رومی معده را تقویت میکند و هضم کننده غذاست و مصرف آن در نارساییهای کبدی و کلیوی موثر است.
این گیاه با نام دیگر کاشن در از بین بردن بیماریهای پوست مفید است و ضعف عمومی را برطرف میکند. مصرف انجدان رومی در آب آوردن بافتهای بدن، آب آوردن قوزک پا، ورم کلیه، ورم مثانه، دفع ادرار، رماتیسم موثر ذکر شده است.
این گیاه درمیان سبزیهای اروپاییها جایگاه ویژهای دارد. مزهٔ آن مانند کرفس است.
پراکنش جغرافیایی در ایران
انتشار جغرافیایی این گیاه در مناطقی مانند مازندران، گیلان، آذربایجان، تهران و خراسان ذکر شده است.
منبع:sabzineh.org