دستور پخت و روش آماده سازی کیک یخچالی خوشمزه و عالی

دستور پخت و روش آماده سازی کیک یخچالی خوشمزه و عالی

دستور پخت و روش آماده سازی کیک یخچالی خوشمزه و عالی طرز تهیه کیک یخچالی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد اگر شما …

آموزش و طرز تهیه سوپ پایه کودک ، غذای بسیار مفید و کمکی برای کودکان

آموزش و طرز تهیه سوپ پایه کودک ، غذای بسیار مفید و کمکی برای کودکان

آموزش و طرز تهیه سوپ پایه کودک ، غذای بسیار مفید و کمکی برای کودکان طرز تهیه سوپ پایه کودک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …

دستور تهیه و روش آماده سازی ترشی تخم مرغ خیلی زیبا مخصوص دورچین غذا

دستور تهیه و روش آماده سازی ترشی تخم مرغ خیلی زیبا مخصوص دورچین غذا

دستور تهیه و روش آماده سازی ترشی تخم مرغ خیلی زیبا مخصوص دورچین غذا طرز تهیه ترشی تخم مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش خورش فسنجان

اگر شما هم نام خورش فسنجان را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان :

مرغ :♦: 1 عدد

روغن :♦: 150 گرم

مغز گردو :♦: 750 گرم

پیاز :♦: 3 عدد

رب انار :♦: 350 گرم

گلپر به دلخواه :♦: یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک :♦: به میزان لازم

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش خورش فسنجان

توجه داشته باشید که این مقدار از مواد اولیه برای تهیه خورش برای 8 الی 10 نفر می باشد

آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی

طرز تهیه خورش فسنجان:

مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید .

نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید .

در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد .

این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید .

ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .

در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و

به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش خورش فسنجان

آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی

برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.

یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود).

در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.

در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند.

روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش خورش فسنجان

آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 اسفند 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.