تبلیغات

هویج

هویج و خواص آن

هویج,هویج فرنگی,هویج به انگلیسی,هویج در بارداری,هویج پخته,هویج فرنگی چیست,هویج فرنگی یا زردک,خواص هویج فرنگی,خاصیت هویج فرنگی,کاشت هویج فرنگی,کشت هویج فرنگی,فواید هویج فرنگی,تخمه هویج فرنگی,شکل هویج فرنگی,هویج به انگلیسی چی میشه,خاصیت هویج بنفش,هویج در زمان بارداری,آب هویج در بارداری,خوردن هویج در بارداری,مضرات هویج در بارداری,هویج پخته و یبوست,هویج پخته,هویج پخته و دیابت,هویج پخته یا خام,هویج پخته چاق میکند,هویج پخته برای یبوست,هویج پخته برای اسهال,هویج پخته لاغری,هویج پخته ملین است؟

جالب است بدانید که یک لیوان آب هویج (240سی سی)، بیش از 8 برابر نیاز روزانه‏ افراد به ویتامین A را تامین می‏ نماید؟!

در واقع ویتامین A برای رشد اندام‏ها به ‏خصوص استخوان‏ها لازم و ضروری می باشد.و نیز برای  بیشتر شدن قدرت بینایی خیلی مهم و ضروری می باشد.در واقع اینکه از قدیم گفته می‏شده است که خوردن هویج باعث بهتر دیدن می شود، درست است،در واقع کمبود ویتامین A باعث بروز مشکلات بینایی مثل شب کوری می‏ گردد.به طور کلی اسفناج نیز دارای مقادیر زیادی ویتامین A می باشد.به یاد داشته باشید که مخلوط آب هویج و آب اسفناج، نوشیدنی را به وجود می‏ آورد که شامل مقادیر زیادی ویتامین A است.

هویج، خواص هویج

جالب است بدانید که ویتامین A همچنین برای ماداران در دوره ئ بارداری و جنین خیلی ضروری و با اهمیت  است.البته خانم‏های باردار در مورد مصرف آب هویج باید با پزشک خود مشورت کنند،زیرا دریافت اضافی ویتامین A امکان دارد باعث بروز ناهنجاری های جنینی شود.قابل ذکر است که هر چند که ویتامین A برای حفظ سلامت بدن خیلی ضروری است ولی باید در حد متعادل مصرف گردد، زیرا مصرف مقادیر زیاد ویتامین A باعث مسمومیت کبدی و سایر مشکلات سلامتی خواهد شد.

هویج، خواص هویجC

جالب است بدانسد که آب هویج همچنین دارای مقادیر زیادی ویتامین C است.یک لیوان آب هویج، 35 درصد ویتامین C مورد نیاز در روز را تامین می‏ نماید.البته ویتامین C دارای نقش‏های متعددی در بدن است، از جمله برای ساخت کلاژن ( نوعی پروتئین غیرمحلول)در غشاهای موکوسی، پوست، استخوان‏ها و دندان‏ها ضروری می باشد.همچنین یک آنتی اکسیدان قوی و مفید برای انسانها می باشد.

هویج، خواص هویج
به یاد داشته باشید نوشیدن مخلوط آب هویج با آب توت فرنگی یا پرتقال یا لیمو یا کیوی تمام ویتامین C مورد نیاز روزانه ئ شما را تامین می‏ نماید.بدون اینکه نیاز به دریافت مکمل ویتامینی داشته باشید.
هویج، خواص هویج
پتاسیم موجود در هویج

جالب است بدانید که آب هویج، مقادیر خوبی از پتاسیم را دارد.یک لیوان آب هویج، 10 درصد نیاز روزانه‏ ی بدن به پتاسیم را تامین می‏ نماید.در واقع پتاسیم برای حفظ تعادل الکترولیت‏ها و سطح‏ مایعات در سلول‏های بدن لازم می باشد.همچنین در انقباض ماهیچه ‏ها و انتقال پیام بین سلول‏های عصبی تاثیر دارد.

رادیکال‌های آزاد مسئول اصلی پیری هستند. مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند اثرات شوم رادیکال‌های آزاد را خنثی کند. باید بدانید که سرکه‌ی سیب نیز حاوی یکی از مؤثرترین آنتی اکسیدان‌هاست: بتا کاروتن طبیعی؛ این آنتی اکسیدان با پیری مقابله می‌ نماید.

میزان مصرف: یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را با یک لیوان آب میوه یا آب سبزی مثل آب هویج یا آب گوجه فرنگی و … مخلوط کرده و روزانه یک یا دو مرتبه میل کنید. این کار را تا هر زمانی که دل‌تان خواست ادامه دهیدتا تاثیر شگفتش را ببینید.

انگور و آب آن برای کسانی که در اثر یک بیماری طولانی ضعیف شده اند، بسیار مفید است. افرادی که در دوره نقاهت بیماری به سر می برند و یا ضعف عمومی دارند، سعی کنند از انگور، هویج، سیب و هلو به مقدار زیاد استفاده کنند. البته بهتر آن است که این میوه ها را با هم در آب میوه گیری بریزند و آب میوه مخلوط را در طول روز جرعه جرعه بنوشند.

در دوره هایی که وبا شایع است از خوردن آب هویج از دستفروشان خیابانی بپرهیزید

اگرشما حساسیت دارید به: گرده درخت birch گرده ragweed سبزه و چمن گردهmugwort ممکن است به هویج آلرزی غذایی پیدا کنید

بهتر است بدانید که آب هویج همراه با خیار و چغندر، بهترین درمان کننده نقرس است.روزانه 500 میلی لیتر آب سبزیجات (آب چغندر و آب خیار هر کدام 100 میلی لیتر و آب هویج 300 میلی لیتر) بنوشید.

جالب است بدانید که بتاکاروتن که می‌توان آن را در انبه، پاپایا، زردآلو، کلم بروکلی، طالبی و هویج نیز یافت یکی از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که نشانه‌های حساسیت را کنترل می‌کند.بنابراین در فصل بهار که اوج حساسیت فصلی است، مصرف روزانه چند حلقه آناناس تازه باعث کنترل نشانه‌های حساسیت می‌گردد.

جالب است بدانید که شب‌ کوری اکتسابی، با خوردن غذاهایی مثل یونجه، عدس، اسفناج، هویج، تخم‌مرغ و ماهی که سرشار از ویتامین A هستند بهبود پیدا خواهد کرد علاوه بر این، به دلیل این‌که ویتامین A در صورت حل در چربی، قدرت جذب بیش‌تری را در بدن انسان پیدا می کند خوردن غذاها و میوه‌های شامل ویتامین A به همراه موادغذایی که چربی دارند؛ امکان جذب ویتامین A در بدن را افزایش خواهد داد؛ برای مثال خوردن هویج بستنی یا شیر و هویج، قدرت جذب ویتامین A و E را در بدن افزایش می دهد. ضمن این‌که غذاهایی که حاوی ویتامین A هستند؛ علاوه بر درمان شب‌کوری، در درمان کم‌خونی‌ هم بسیار مفید و تاثیر گذار هستند.

جالب است بدانید که کدوحلوایی تقریباً به اندازه‌ی هویج حاوی کاروتنوئید است. البته این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی برای مقابله با سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی یا آفتاب‌سوختگی تاثیر دارد. در واقع نتایج پژوهش‌های اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد رابطه‌ای بین مصرف سبزیجات سرشار از کاروتنوئیدها و کاهش سرطان به ویژه سرطان پروستات، سینه و کولون نیز وجود دارد.

شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است : وی اظهار داشت: مصرف حبوبات همچون نخود و لوبیا، ماهی، زیتون، سیر، زنجبیل، چغندر، خیار، هویج، کرفس، اسفناج و جعفری در کاهش بروز سردرد موثر هستند.آمری نیا، با اشاره به اینکه ویتامین ها و مواد معدنی مفید در کاهش سردرد موثر هستند ،یادآور شد: مصرف ویتامین B12 و منیزیم به همراه ویتامین B6 از آنجا که سبب تجمع داخل سلولی منیزیم و تاثیرگذاری بیشتر آن می شود در کاهش بروز سردردهای میگرنی بخصوص در زنان تاثیرگذار است.وی خاطر نشان کرد: مصرف کلسیم به همراه ویتامین D و روغن گل پامچال با دارا بودن خاصیت ضد التهابی نیز، در کاهش بروز سردرد نقش موثری دارد.

هویج سرشار از استروژن است

فیبرها حرکات روده را تسهیل می کنند و یبوست را از بین می برند. سبزی ها و میوه های تازه، کاهو، کلم ، حبوبات، نخود، هویج، سویا، نان سبوس دار ، برنج، انجیر، آلو و زردآلو دارای فیبر زیادی هستند.

در رژیم لاغری خوب و پیشرفته هویج یکی از اجزای اصلی رژیم لاغری است

به هر قیمتی شده هر روز میوه و سبزیجات میل کنید. لطفاً به جای خوردن کیک و بیسکوییت یک عدد هویج کوچک یا یک عدد سیب میل کنید. با همین کارهای ساده می توانید مواد مغذی خوبی برای مقابله با انواع بیماری ها و به خصوص سکته مغزی و قلبی دریافت کنید.سالادهایتان را پر از بروکلی و گوجه فرنگی کنید. مهم نیست برای ناهار یا شام چه دارید. در کنار هر غذایی سالاد سبزیجات حاوی انواع سبزیجات داشته باشید. برای تزیین غذا دست و دلبازی کرده و از سبزیجات رنگی و سبزی های معطر بیشترین استفاده را بکنید. در این صورت مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی جذب خواهید کرد که سیستم ایمنی تان را تقویت و بیماری ها را از شما دور می کنند.

بهتر است بدانید که آب هویج همراه با خیار و چغندر، بهترین درمان کننده نقرس است.روزانه 500 میلی لیتر آب سبزیجات (آب چغندر و آب خیار هر کدام 100 میلی لیتر و آب هویج 300 میلی لیتر) بنوشید.

درمان جرم دندان ؛ جویدن برگ‌های مریم گلی، ترکیب روغن خردل و پودر زرد چوبه و نمک، ماساژ دندان با ترکیب پودر گیاه زنبق و نعناع، مصرف میوه‌ها و سبزیجات(مثل هویج، توت فرنگی، کرفس و سیب)، مسواک زدن(حداقل دو بار در روز) و استفاده از خمیردندان ضد جرم.

زردی پوست در اثر عواملی چون کم کاری تیروئید، کم‌خونی، التهاب لوزالمعده، هپاتیت و رژیم غذایی حاوی کاروتن(مثل هویج) بوجود می‌آید.

کسانیکه به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند، بهتر است بهتر است برای جلوگیری از سکته قلبی این خوراکی‌ها را مصرف کنند: سیب زمینی شیرین (نوعی سیب زمینی که مغز آن نارنجی رنگ است)، شربت نارنج، سبزیجات برگ‌دار سبز، انواع هویج، کلم و سبزیجات (در صورت پخت با حرارت ملایم و مدت کوتاه پخته شود)، کدو تنبل کنسرو شده یا پخته شده، مرغ یا بوقلمون بدون چربی، ماکارونی و سس گوجه کم چرب، سیر و پیاز، پیتزای مرغ، پسته، گردو، بادام، روغن زیتون، شیر بدون چربی، پرتقال همراه با قسمت های سفید رنگ داخل آن، انگور سیاه یا انگور قرمز، میوه های خشک به خصوص زرد آلو خشکه، خرما و آلو خشکه، طالبی، غذا های حاوی نخود و لوبیا، گل کلم.در مقابل نیز از صرف کردن این نوع غذاها باید پرهیز کرد:چربی‌های مضر مثل چربی گوشت و چربی‌های بالای حیوانی، گوشت قرمز، غذاهای سرخ‌کردنی، بستنی، شیرینی، نمک(درصورتیکه فشار خون بالا دارید)، چیپس و مواردی از این قبیل.

عوامل چربی خون ؛ کمبود مصرف غذاهای حاوی فیبر(مثل هویج)، افزایش غذاهای چرب در برنامه غذایی، انوع نوشابه‌ها و سس‌ها، یبوست، استرس و کمبود فعالیت‌های بدنی.

راه‌های دیگر تقویت حافظه؛ تغذیه و ورزش مناسب، مسواک زدن، خوردن غذاهای حاوی گلوکز و کلیسیم و فسفر و ویتامین(مثل خرما، عسل، هویج، پرتقال، سبوس گندم و لبنیات)، مطالعه‌ی روزانه(حداقل نیم ساعت در روز)، مصرف کندر، گذاشتن حنا بر سر، ذکر صلوات و آیت الکرسی، خوردن گوشت گردن(مثل بز و مرغ)، دائم‌الوضو بودن، پوشاندن سر در هنگام سرما و بعد از استحمام، حجامت پشت گوش‌ها و یا سر در افراد گرم مزاج، حفظ و تلاوت قرآن، حفظ شعر، مثبت اندیشی، کم حرفی، خوشرویی، استفاده از نانی که 13 ساعت از پختش گذشته باشد، تقسیم بندی اطلاعاتی که یادگیریشان دشوار است، خوردن گوش ماهی، مصرف انواع مغزها، درمان کم خونی و مصرف مواد غذایی حاوی آهن، اجتناب از مصرف لبنیات به همراه غذاهای آهن‌دار و خوردن صبحانه‌ای کامل و مقوی.

هویج

مطالب مرتبط:

خیار

گوجه

آخرین بروزرسانی : 23 مرداد 1395 ساعت : 19:06:38

ad ad
X بستن تبليغات
X بستن تبليغات