رزماری ، معدن خاصیت

رزماری ، معدن خاصیت

رزماری ، معدن خاصیت خواص رزماری,فواید رزماری,رزماری درمانی,خاصیت رزماری,خواص رزماری درمانی,خواص رزماری برای پوست,خواص رزماری برای مو,خواص رزماری برای جوانی,خواص رزماری برای بارداری,خواص خوردن رزماری,فواید رزماری خام,فواید رزماری پخته

خواص ماسک و شربت نارنج و عسل برای سرماخوردگی و مو

خواص ماسک و شربت نارنج و عسل برای سرماخوردگی و مو

نارنج و عسل  نارنج و عسل ،خواص نارنج و عسل،آب نارنج و عسل،نارنج عسل چت،شربت بهار نارنج و عسل،عرق بهار نارنج و عسل،شربت نارنج و عسل،ترکیب نارنج و عسل،بهار نارنج و عسل،خواص …

طرز تهیه و خواص آب توت فرنگی برای پوست در بارداری

طرز تهیه و خواص آب توت فرنگی برای پوست در بارداری

آب توت فرنگی آب توت فرنگی ,آب توت فرنگی برای پوست,آب توت فرنگی خواص,آب توت فرنگی بستنی,آب توت فرنگی در بارداری,اب توت فرنگی به انگلیسی,آب توت فرنگی توضیحاتی در مورد آب توت …

مویز

مویز ,مویز سیاه,مویز و کشمش,مویز و لاغری,مویز در بارداری,مویز سرخ,مویز قرمز,مویز سیاه بدون هسته,مویز سیاه فواید

مویز , مویز سیاه , مویز و کشمش , مویز و لاغری

توضیحاتی در مورد مویز

مویز از خشک شدن دانه‌های انگور سیاه به دست می آید و بسیار انرژی‌زا و مقوی میباشد. خواص مویز در طب سنتی شامل کمک به درمان انواع بیماری های عفونی، تقویت کننده معده، کبد، بینایی و به طورکلی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. شما حتما از خواص کشمش آگاه هستید اما آیا از خواص مویز همان کشمش های سیاه رنگ و خوشمزه نیز آگاه هستید؟ آیا تا به حال مویز را امتحان کرده‌اید؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است، آیا طعم‌اش را دوست داشتید؟ آیا استفاده از آنها را در غذاهای مختلف امتحان می‌کنید یا گاهی مشتی از آنها را به صورت خام می‌خورید؟ خوب، اگر شما درحال‌ حاضر این نوع کشمش را به عنوان بخشی از رژیم غذایی‌تان و به طور مرتب مصرف می‌کنید، بسیار مهم است بدانید که این ماده‌ی خوراکی شیرین از مزایای فراوانی برای سلامتی برخوردار است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد مویز صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

مویز چیست

این نوع کشمش نوعی خشکبار است که با خشک کردن انگور حاصل می‌شود. این میوه نوعی کشمش است که از انگور شاهانی تهیه می‌شود. کشمش بیشتر برای انگور خشکیدهٔ کوچک استعمال می‌شود و مویزها در انگور بزرگ

خواص کلی مویز

سرشار از ویتامین‌های B، A، E، و املاحی مانند کلسیم، املاحی مانند کلسیم فسفر و پتاسیم است. این نوع کشمش دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا 6 می‌باشد. همچنین باید اشاره کرد که بهترین و پرخاصیت‌ترین نوع آن نوع پر گوشت، کم دانه یا بی‌دانه است. این نوع کشمش از ابتلا به آلزایمر، سرطان و دیابت جلوگیری می‌کند. ترکیبات سیاه یا قرمز رنگ موجود در این نوع کشمش از نوع آنتوسیانین وپلی فنولیک است که دارای خواص ضد سرطان و ضد آلزایمر است. مقدار زیاد آنتو سیانین موجب شده که ارزش این نوع کشمش در مقایسه با انگور سبز و کشمش به مراتب بیشتر و کامل‌تر باشد. ترکیبات این نوع کشمش اثر بسیار قوی در جلوگیری از بروز اختلالات بیماری آلزایمر دارد. هر چه میزان آنتو سیانین (عامل رنگ سیاه این نوع کشمش) بیشتر باشد، قدرت این نوع کشمش در جلوگیری از آلزایمر بیشتر می‌شود. باید یادآوری شود که ترکیبات موجود در این نوع کشمش می‌تواند از تصلب شرایین (سفت و سخت شدن رگ‌ها) و چسبندگی پلاکت‌ها جلوگیری کند. با خوردن این نوع کشمش غلظت خون کاهش می‌یابد. رگ‌های خونی منبسط می‌شوند و خون می‌تواند با سرعت بیشتر ی در بدن جریان یابد و در نتیجه مانع انباشته شدن پلاکت‌های خون روی هم می‌شود و از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند. به طورکلی این نوع کشمش درمان کننده بیماری‌های قلبی و پایین آورنده فشار خون است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می‌باشد. این نوع کشمش می‌تواند به تقویت معده کمک کند و برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی دارند مفید است از دیگر خواص مهم این نوع کشمش می‌توان به اثرات ضد درد ضد باکتری و اثرات محافظت کنندگی از کبد قلب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. مصرف این نوع کشمش همچنین از سردردهای میگرنی پیشگیری می‌کند و موجب کاهش شدت درد آن می‌شود

خواص مویز برای پوست

هیچ کس با یک پوست بدون عیب و ایراد متولد نمی‌شود و رسیدن به پوستی مطلوب و زیبا، آرزوی هر زنی است. این نوع کشمش دارای خواصی طبیعی که با تصفیه‌ی خون مرتبط هستند. این ماده‌ی خوراکی کمک می‌کند تا مایعات خطرناک، سموم و مواد زائد از سیستم بدن خارج شوند. همین سموم و مواد زائد هستند که معمولا مشکلات پوستی مخصوصا آکنه، لکه‌ها، چین و چروک‌ها و مشکلات دیگر را ایجاد می‌کنند. زمانی که خون به خوبی پاکسازی و تصفیه شود، آن‌چه برای‌تان باقی خواهد ماند پوستی سالم، بدون مشکل و درخشان است.

مویز و پیری پوست

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این نوع کشمش باعث می‌شود که برای کشتن رادیکال‌های آزاد که سبب بروز آسیب‌های پوستی و در نهایت پیری می‌شوند، مناسب باشد. این میوه‌ی خشک مقوی همچنین از پوست در برابر آسیب‌های خورشید و آلودگی که باعث پدیدار شدن خطوط ریز و چین و چروک و کدر شدن پوست صورت می‌شود، محافظت می‌کند. برای دور نگه داشتن پیری زودرس مصرف یک مشت این نوع کشمش به صورت روزانه، تمام چیزی است که شما نیاز دارید.

مویز چگونه به دست می اید

این نوع کشمش از خشک کردن حبه های انگور سیاه شاهانی به دست می‌آید. در طب سنتی در مورد فواید مصرف این خوراکی پرخاصیت آمده است، استمرار در مصرف این نوع کشمش می‌ تواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق‌ و خو کمک کند و مصرف آن به همه گروههای سنی به ویژه زنان باردار، مادران شیرده، کودکان در حال رشد، بچه‌های مدرسه‌ای و سالخوردگان توصیه میشود.

مویز و پوکی استخوان

پتاسیم و کلسیم موجود در این نوع کشمش ، از مهم‌ترین مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند برای تقویت استخوان‌ها و حصول اطمینان از این‌که از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان دور خواهید بود. در صورتی که درحال‌حاضر از این مشکل رنج می‌برید، این نوع کشمش منجر به بازسازی استخوان‌ها و درمان این بحران می‌شود.

خواص مویز در طب سنتی

این نوع کشمش از خوراکی های با طبع گرم و تر است. مهمترین خواص این نوع کشمش در طب سنتی عبارتند از: مصرف این نوع کشمش به صورت ناشتا باعث رفع بلغم میشود و برای بالا بردن قدرت حافظه مفید است. خوردن این نوع کشمش قدرت یادگیری و فهم ر افزایش میدهد و یکی از خوراکی های مفید برای پیشگیری از بروز آلزایمر است. خوردن این نوع کشمش باعث تقویت قوای جنسی به ویژه در افراد با مزاج سرد میگردد. در طب سنتی از خواص این نوع کشمش برای تقویت کبد و معده استفاده میشود. خوردن این نوع کشمش برای افراد لاغر مفید است و باعث چاقی سالم میشود. این نوع کشمش تاحدودی خاصیت قابض دارد و مصرف آن باعث سفت شدن روده و در نتیجه مدفوع میشود. خوردن این نوع کشمش در فصول سرد سال بسیار مفید است و باعث افزایش انرژی و گرم شدن بدن میشود. در طب سنتی در مورد خواص این نوع کشمش آمده است، استمرار در مصرف این نوع کشمش می‌ تواند به تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق‌ و خو کمک کند. مصرف این نوع کشمش برای سلامت دهان و دندانها مفید است و باعث خوشبو شدن دهان میشود. از خواص این نوع کشمش در طب سنتی استفاده از آن برای درمان ناراحتی های معده و بیماریهای دستگاه گوارش است. طب سنتی به کسانی که مبتلا به سردردهای میگرنی و سردردهای ناشی از سردی زیاد بدن هستند، مصرف این نوع کشمش را توصیه میکند. از خواص این نوع کشمش در طب سنتی همانند خواص کشمش کمک به درمان و کنترل بیماری دیابت است. قند موجود در این نوع کشمش از جنس فروکتوز است و برای جذب نیاز به انسولین ندارد لذا از گذشته متخصصان طب سنتی به افراد دارای بیماری قند خوردن این نوع کشمش را همراه چای توصیه میکردند. ترکیبات موجود در این نوع کشمش از تصلب شرایین (سفت و سخت شدن رگ ها) و چسبندگی پلاکت های خون پیشگیری کند، همچنین با خوردن این نوع کشمش، غلظت خون کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند، در نتیجه برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بسیار مفید است و از بروز سکته پیشگیری میکند. این نوع کشمش دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است و همانند خواص انگور و فویاد مصرف آن برای بدن ‌های ضعیف،افرادکم خون، افرادلاغر و افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان‌ پریشی هستند،بسیار مفید است. مصرف این نوع کشمش در دروان بارداری و شیرهی بسیار مفید است و بر افزایش کیفیت شیر مادران تاثیر زیادی میگزارد.

بهترین نوع مویز

در طب سنتی درباره نوع مویز آمده است، بهترین نوع این میوه آن است که درشت و پر گوشت، شیرین و کم دانه است زیرا ترشی و رطوبت این نوع کشمش از میوه انگور کمتر است و بنابراین ایجاد نفخ کمتری خواهد داشت. جالب است بدانید، مویزی که از انگور قرمز یا سیاه بدست می‌آید و رنگ آن تا حدودی قرمز رنگ است مزاج گرمتری نسبت به سایر انواع مویزها دارد و برای ریه و معده سازگارتر است. در احادیث و در طب اسلامی نیز به خوردن مویزهای قرمز بیشتر تاکید شده است.

مویز , مویز سیاه , مویز و کشمش , مویز و لاغری

ارزش غذایی مویز

این نوع کشمش حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن میباشد. مواد معدنی مهم موجود در این خشکبار پرخاصیت کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های آ، ای، ویتامین های گروه ب و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است.

مضرات مویز

  این نوع کشمشاز کالری بسیار بالایی برخوردار است، لذا زیاده روی در مصرف آن موجب افزایش وزن و چاقی میشود. افراط در خوردن این نوع کشمش باعث افزایش غلظت خون و بالا رفتن فشار خون میشود و برای بیماران دیابتی مضر است. زیاده روی در مصرف این نوع کشمش به افراد دارای مزاج گرم توصیه نمیشود.

خواص مویز برای مو

آهن به گردش خون مناسب در بدن و فولیکول‌های مو کمک می‌کند. این امر تضمین می‌کند که رشد مو به خوبی انجام شود و به این ترتیب می‌تواند مشکل ریزش مو را درمان کند. این نوع کشمش ریزش مو را به طور کلی دور از شما نگه می‌دارد. این مورد یکی از مزایای ایده‌آل این نوع کشمش است که بسیاری از آدم‌ها به دنبال آن هستند.ویتامین C و آهن موجود در این میوه‌ی خشک مقوی باعث جذب مواد معدنی مختلف می‌شود و به تغذیه‌ی عمقی تارهای مو کمک می‌کند. این تاثیر نه تنها باعث می‌شود که سلامت کلی موها حفظ شود، بلکه رنگ موی طبیعی را نیز حفظ می‌کند.

خواص مویز برای دندان ها

این نوع کشمش برای دندان‌ها بسیار مناسب است. این میوه‌ی خشک مغذی حاوی فیتوکمیکال‌های مورد نیاز بدن است. این نوع کشمش ، عناصر طبیعی و اسید اولئانولیک زیادی دارد ​​که یکی از بهترین مزایای کشمش سیاه (این نوع کشمش) محسوب می‌شود. خاصیت این نوع کشمش برای مراقبت از دندان‌ها نیز یکی از بهترین فواید آن است. این میوه‌ی خشک می‌تواند از فاسد شدن دندان جلوگیری کند و با میکروب و کرم‌خوردگی مبارزه کند. این نوع کشمش همچنین باعث جلوگیری از رشد تعدادی از باکتری‌ها که روی دندان‌ها پوسیدگی ایجاد می‌کنند، می‌شود. این نوع کشمش با داشتن مقدار فراوانی از مواد معدنی طبیعی به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی ارگانیک در نظر گرفته می‌شود.

مویز , مویز سیاه , مویز و کشمش , مویز و لاغری

مزایای مویز

این نوع کشمش مزایای فراوانی دارد، اما وجود فیبر‌های مهم در آن، سبب می‌شود غذای مورد استفاده در بسیاری از رسپی‌ها باشد. این ماده‌ی خوراکی به حذف صفرا از بدن کمک می‌کند و کلسترول اضافی را نیز از بین می‌برد. مقدار کالری این غذای ارگانیک نیز یکی از بهترین ویژگی‌های آن است. فیبر موجود در این ماده‌ی خوراکی سبب می‌شود که بسیاری از سموم مضر بدن از بین بروند. مویز همچنین می‌تواند به پاکسازی دستگاه گوارش کمک کند. یک نکته که باید در نظر داشته باشید این است که کالری مویز می‌تواند وزن شما را افزایش دهد اگر در خوردن آن تعادل را رعایت نکنید. به هر حال نمی‌توانید مویز را به مقدار فراوان بخورید.آیا هنوز هم دوست دارید دیگر مزایای مویز را بدانید؟ یکی از بهترین فایده‌های کشمش سیاه (مویز) این است که می‌تواند برای حفظ سلامت استخوان‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. کشمش حاوی مقدار زیادی کلسیم است و همین یکی از دلایل اصلی مفید بودن مویز برای بدن‌مان است. این ماده‌ی خوراکی علاوه بر مقادیر مناسب کلسیم، حاوی بور نیز است، که یک میکرو نوترینت محسوب می‌شود. بدن به مقدار کمی بور نیاز دارد، اما به هر حال این ماده باید در بدن وجود داشته باشد. هیچ کس نمی‌تواند مزایایی را که کشمش سیاه (موی) برای سلامتی دارد، نادیده بگیرد. این میوه‌ی خشک فوق‌العاده برای ما مفید است و باید به طور روزانه در مقادیر کم مصرف شود.

مویز و بهبود رابطه‌ی جنسی

این نوع کشمش می‌تواند موجب بهبود رابطه‌ی جنسی شود. این ماده‌ی خوراکی حاوی اسیدهای آمینه‌ای است برای درمان مشکل اختلال نعوظ‌ مفید فایده خواهند بود. این اسیدهای آمینه به تقویت جریان اسپرم نیز کمک می‌کنند بنابراین، این درست است که کشمش سیاه می‌تواند به شما در برقراری رابطه‌ی جنسی کمک کند و سبب شود که یک رابطه‌ی جنسی سالم داشته باشید. اسیدهای آمینه‌ی موجود دراین ماده‌ی غذایی ارگانیک می‌توانند احتمال تخمک‌گذاری را افزایش دهد. این خاصیت مویز، به عنوان یکی از بهترین فواید آن برای سلامتی محسوب می‌شود.

درمان تب با مویز

این نوع کشمش همچنین می‌تواند تب را درمان کند. این ویژگی مویز به عنوان یکی از بهترین فواید آن برای سلامتی شناخته می‌شود. این ماده‌ی غذایی حاوی تعدادی خواص آنتی‌اکسیدانی است که سبب می‌شوند به طور موثری با تب مبارزه کند. مس موجود در مویز نیز برای درمان برخی از بیماری‌ها مناسب است. مویز یک ابرخوراکی است و تقریبا تمام ملزومات مورد نیاز بدن را همراه با مقدار خوبی کالری دارد. به همین دلیل است که حتی پزشکان هم به بیماران خود توصیه می‌کنند که مقدار خاصی از مویز را به طور روزانه مصرف کنند.

خواص مویز برای چشم ها

برخی از مردم از این فایده‌ی این نوع کشمش برای سلامتی اطلاعی ندارند. بله، حقیقت این است که مویز می‌تواند به مراقبت از چشم‌ها کمک کند. این ماده‌ی خوارکی حاوی مقدار مناسبی از خواص آنتی‌اکسیدانی است. این عناصر برای سلامت چشم‌ها خوب هستند و می‌توانند به طور موثری از چشم‌ها محافظت کنند. مویز آسیبی را که در اثر اکسیدانت‌ها یا رادیکال‌های آزاد در چشم ایجاد شده، رفع می‌کند و همچنین می‌تواند ضعیف شدن قوه‌ی بینایی در اثر بالا رفتن سن را بهبود بدهد. این مورد یکی از بهترین فایده‌های کشمش سیاه (مویز) است و این ویژگی خاص سبب می‌شود که یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذاهای ارگانیک باشد.

بیشتر بخوانید : زردآلوکشمشآلو بخاراآلو خورشتیزرشک

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 مرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.