خودداری از مصرف چای سبز برای این افراد

خودداری از مصرف چای سبز برای این افراد

خودداری از مصرف چای سبز برای این افراد خواص چای سبز,فواید چای سبز,چای سبز درمانی,خاصیت چای سبز,خواص چای سبز درمانی,خواص چای سبز برای پوست,خواص چای سبز برای مو,خواص چای سبز برای جوانی,خواص …

تاثیر خوردن گل گاوزبان و سقط جنین به دلیل داشتن آلکالوئید

تاثیر خوردن گل گاوزبان و سقط جنین به دلیل داشتن آلکالوئید

تاثیر خوردن گل گاوزبان و سقط جنین به دلیل داشتن آلکالوئید تاثیر خوردن گل گاوزبان و سقط جنین به دلیل داشتن آلکالوئید در سایت جسارت گل گاوزبان و سقط جنین,گل گاوزبان سقط …

پاسخ به ۵ سوال درباره بينايی

پاسخ به ۵ سوال درباره بينايی

پاسخ به ۵ سوال درباره بينايی مشکلات بینایی,بيماري مشکلات بینایی,مشکلات بینایی در بارداري,علائم مشکلات بینایی,درمان مشکلات بینایی,درمان مشکلات بینایی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان مشکلات بینایی,مشکلات بینایی را چگونه درمان …

سینوزیت

سینوزیت ,سینوزیت چیست,سینوزیت درمان,سینوزیت مزمن,سینوزیت در کودکان,سینوزیت به انگلیسی,سینوزیت و سرگیجه,سینوزیت و سردرد,سینوزیت و خلط خونی,سینوزیت حاد

سینوزیت , سینوزیت چیست , سینوزیت درمان , سینوزیت مزمن

توضیحاتی در مورد سینوزیت

سینوس‌ها حفره‌های مملو از هوا در استخوان‌های جمجمه و صورت هستند. هر عاملی مانند موکوس یا عفونت که موجب پر شدن و گرفتگی آن‌ها شود، موجب بروز عارضه سینوزیت می‌شود. بسیاری از ما تا زمانی که تجربه زجرآور درد شدید زیر گونه و اطراف ابروها، همراه با سردرد و گرفتگی بینی ناشی از مسدود شدن سینوس ها سراغمان نیاید، از وجود این حفره ها آگاه نمی‌شویم. عفونت سینوس یا سینوزیت می تواند در هر سن و سالی سراغ افراد بیاید. در اغلب موارد، عفونت های سینوسی را می توان با داروهای خانگی درمان کرد اما نباید از این بیماری غفلت کرد زیرا این کار می تواند عوارض جدی به همراه داشته باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد سینوزیت صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

سینوزیت چیست

کاوک‌آماس یا سینوزیت (به انگلیسی: Sinusitis) آماس حاد یا مزمن لایهٔ مخاطی در یک یا چند حفره اطراف بینی است. سینوس‌ها حفره‌های مملو از هوا در استخوان‌های جمجمه و صورت هستند. هر عاملی که موجب پرشدن و گرفتگی آن‌ها توسط موکوس یا چرک شود، سینوزیت ایجاد خواهد کرد. سرماخوردگی، حساسیت و انحراف تیغه بینی از عوامل این بیماری هستند. درد، تب خفیف، ترشحات بینی و حلق خصوصاً در صبح‌ها از علائم این بیماری هستند. سردردهای صبح‌گاهی در زمان بیدار شدن از خواب به صورت کاملاً مشخص به وجود مشکلی در سینوس اشاره دارد. همچنین درد در پیشانی، در محل سینوس‌های پیشانی در زمان لمس، درد در فک و دندان‌های بالایی و دردناکی گونه‌ها در زمان لمس‌کردن (در اثر عفونت سینوس‌های فک بالا)، تورم یا درد بافت اطراف چشم‌ها یا کناره‌های بینی، اختلال در حس بویایی و گرفتگی بینی از دیگر نشانه‌های بیماری هستند. همچنین آسیب فعالیت مژک‌های ریز حلق و بینی در افرادی که سیگار می‌کشند یا کسانی که در محیطی با آلودگی هوای شدید زندگی می‌کنند موجب خشکی مخاط بینی و سینوس‌ها و در نهایت عفونت سینوس می‌شود. شنا کردن و خصوصاً شیرجه‌زدن در استخرهای آلوده که آب آلوده با فشار وارد حفرات سینوس‌ها شود ممکن است منجر به عفونت سینوس‌ها شود. سینوزیت هوایی به‌دنبال تغییرات فشار هوا در پروازهای با ارتفاع زیاد می‌تواند موجب انسداد سوراخ‌های سینوس‌ها و ایجاد فشار منفی و ترشح در سینوس‌ها و بالاخره سینوزیت شود. در بسیاری از موارد ممکن است سینوزیت ناشی از آلرژی با سینوزیت عفونی اشتباه شود. به‌طور معمول گرفتگی ناشی از آلرژی را رینیت آلرژیک می‌نامند و پزشکان از نامیدن سینوزیت بر آن دوری می‌کنند. همچنین گاه میگرن با سردردهای سینوزیتی اشتباه گرفته شود. سینوزیت می‌تواند در کودکان با سنین مختلف، نشانه‌های متفاوتی ایجاد کند. کودکان کم سن‌تر بیشتر نشانه‌های شبیه به سرماخوردگی دارند که شامل آبریزش و گرفتگی بینی و تب ملایم می‌شود.

دسته بندی سینوزیت

براساس موقعیت جای سینوس‌ها بر روی صورت در هر طرف صورت ۴ عدد سینوس وجود دارد که عبارت‌اند از:[۸] ۱- سینوس فکی (maxillary sinuses): در زیر چشم و در استخوان گونه واقع است. سینوزیت فکی باعث ایجاد درد و احساس فشار در گونه‌ها می‌شود (دندان‌درد و سردرد). ۲- سینوس پیشانی (frontal sinuses): در بالای چشم و در استخوان پیشانی قرار دارد. سینوس‌های پیشانی تا سن ۵–۱۰ سالگی وجود ندارند. این سینوس‌ها از سن ۷ سالگی به بعد پدید می‌آیند. سینوزیت پیشانی باعث ایجاد درد و احساس فشار در بالای چشم‌ها می‌شود (سردرد). ۳-سینوس پرویزنی (ethmoid sinuses): بین چشم و بینی و در استخوان پرویزنی واقع است. سینوس‌های فکی و پرویزنی از بدو تولد وجود داشته و تا ۱۸ سالگی به رشد خود ادامه می‌دهند. سینوزیت پرویزنی باعث ایجاد درد و احساس فشار بین بینی و چشم‌ها می‌شود (سردرد). ۴- سینوس شب‌پره‌ای (sphenoid sinuses): در پشت سینوس پرویزنی و چشم و در مرکز استخوان جمجمه، زیر غدهٔ هیپوفیز قرار دارد. سینوسهای شب‌پره‌ای در سنین بلوغ ظاهر می‌گردند. سینوزیت شب‌پره‌ای باعث ایجاد درد و احساس فشار پشت چشم‌ها می‌شود. براساس دوره سینوزیت براساس دورهٔ بیماری به سه دستهٔ حاد (کم‌تر از ۴ هفته)، زیرحاد (۴ تا ۸ هفته) و مزمن (بیش‌تر از ۸ هفته) تقسیم می‌شود.

علت سینوزیت

ریشهٔ عفونت حاد سینوسی مانند عفونت گوش میانی (otitis media) است. در حالت عادی گوش میانی و سینوس‌ها استریل هستند، اما در نزدیکی آن‌ها در دهان و بینی باکتری‌های گوناگونی می‌زیند. در شرایط عادی، مژک‌های ریز مخاط را در طول پوشش بینی و مجراهای تنفسی حرکت می‌دهند و سینوس‌ها را پاک نگاه می‌دارند. این مژک‌های ضربان‌دار با حرکات ریتمیک به سمت عقب و جلو به‌مانند یک جاروب میکروسکوپی موکوس، میکروب‌ها، ذرات محرک، گردوغبار و مواد حساسیت‌زا را به دام انداخته و به‌سمت سوراخ‌های بینی یا پشت حلق و معده می‌رانند. هنگامی‌که عملکرد این مژک‌ها مختل شود، عفونت می‌تواند مستقر شود. در پی یک سرماخوردگی معمولی، کاهش عملکرد مژک‌ها ممکن است به باکتری‌ها اجازه دهد که در سطوح غشای مخاطی سینوس‌ها باقی بمانند و سینوس چرکین ایجاد کنند. ارگانیسم‌های ایجادکنندهٔ سینوزیت شامل Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes و بسیاری از باکتری‌های بی‌هوازی حساس-به-پنیسیلینِ دیگر هستند. منشأ سینوزیت همچنین می‌تواند وجود دندان عفونی باشد

پیشگیری از سینوزیت

برای دچارنشدن به سینوزیت به‌هنگام ابتلا به سرماخوردگی یا حمله‌های آلرژیک باید سینوس‌هارا در این مواقع مرتب پاک کرد: استفاده از داروهای ضد احتقان خوراکی یا قطره یا افشانه ضد احتقان بینی (برای دوره کوتاه) فین‌کردن و پاکیزه‌نگاه‌داشتن بینی از ترشحات نوشیدن آب به مقدار زیاد برای رقیق ماندن ترشح‌های بینی پرهیز از مسافرت‌های هوایی در موقع ابتلا به سرماخوردگی و آلرژی پرهیز از مواد آلرژی‌زا در صورت مبتلا بودن به آلرژی و استفاده از آنتی‌هیستامین و افشانه بینی برای کنترل آلرژی با استفاده از روش‌هایی می‌توان خطر ابتلا به سینوزیت را به‌خصوص در افرادی که مستعد بیماری هستند، کاهش داد: مرطوب نگه‌داشتن هوای منزل استفاده از جاروبرقی‌هایی که فیلتر هوا دارند دوری از حیوانات خانگی در صورت داشتن آلرژی، گذراندن یک دوره درمان ضدآلرژی به‌صورت تزریقی نکشیدن سیگار مصرف‌ننمودن الکل استفاده از افشانه‌های ضداحتقان پیش از شنا یا غواصی

نشانه های سینوزیت

نشانه‌های مشترک شامل درد صورت، سردرد، و تب در پی بیماری پیشین ویروسی دستگاه تنفس بالایی هستند. در معاینات فیزیکی، افراد مبتلا به سینوزیت، معمولاً دارای تب، ترشح بینی، و حساس شدن سینوس‌ها هستند. نتیجهٔ معاینه می‌تواند توسط عکس‌برداری اشعهٔ اکس از سینوس‌ها و کشت مواد به‌دست‌آمده از سینوس‌ها تأیید شود

سینوزیت , سینوزیت چیست , سینوزیت درمان , سینوزیت مزمن

درمان سینوزیت

درمان سینوزیت حاد در وهلهٔ اول بر رفع عفونت ارگانیسم با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های سیستمی مانند پنسیلین و ترغیب زهکشی سینوس‌ها با استفاده از قطره‌های رگ‌تنگ‌کنِ (vasoconstrictor) بینی و مواد تنفسی است. اگر عفونت پابرجاماند، چرک موجود در هر سینوس ممکن است نیاز باشد که توسط یک جرّاحی جزئی که به نام لاواژ (lavage) شناخته می‌شود، که در آن سینوس‌ها توسط آب یا محلول آب‌نمک شستشو می‌شوند، برطرف شود.

درمان سینوزیت مزمن

برای درمان سینوزیت مزمن در ابتدا از آنتی‌بیوتیک‌ها (از جمله کواموکسی کلاو)، کشت ارگانیسم‌ها (باکتری‌ها یا غیره)[۱۴] و لاواژ استفاده می‌شود. اگر درمان با آنتی‌بیوتیک یا لاواژ مکرر شرایط را بهبود نبخشید، اسپری‌های استروئیدی ممکن است برای بهبود ورم و آنتی‌هیستامین‌ها برای بهبود واکنش‌های آلرژیک تجویز شوند. البته آنتی‌هیستامین‌ها به‌عنوان یک عارضه، می‌توانند موجب ترشح موکوس خشک و غلیظ شوند.[۵] در حالت‌های شدید جرّاحی اِندوسکوپیک ممکن است برای برطرف‌سازی گرفتگی‌ها نیاز باشد

عفونت سینوس ها

عفونت سینوس ها معمولا به علت حمله یک ویروس رخ می دهد. البته باکتری یا قارچ ها هم می توانند عامل این بیماری باشند. یک سرماخوردگی ساده می تواند باعث تورم و التهاب سینوس و در نهایت تجمع خلط و مسدود شدن سینوس ها شود. علاوه بر موارد فوق، عفونت سینوسی می تواند به دلایلی مانند آلرژی، پولیپ و انحراف تیغه بینی و قرار گرفتن در معرض آلاینده ها و دود سیگار بروز یابد.

علائم سینوزیت

علائم شایع عفونت های سینوسی اغلب به صورت سردرد، حساسیت صورت به لمس، درد یا فشار، گرفتگی بینی، تغییر رنگ ترشحات بینی، گلو درد، سرفه و تب بروز کرده و در برخی افراد با خم شدن سر به جلو سر دردها تشدید می شود. برای تسکین علائم عفونت سینوس، می‌توان برخی از داروهای خانگی طبیعی را مورد استفاده قرار داد. همچنین، بهتر است با دکتر خود برای تشخیص و درمان مناسب مشورت کنید.

سینوزیت در طب سنتی

داروهای خانگی درمان عفونت سینوس به خصوص در افراد مبتلا به سینوزیت مزمن در موارد بسیاری از داروهای شیمیایی موثرتر است. برخی از این راهکارها به شرح زیر است: کمپرس گرم دردهایتان را تسکین می دهد این درمان خانگی سینوس در کاهش درد و التهاب گونه ها و مناطق اطراف ابرو بسیار موثر است. این دردها اغلب با خم کردن سر و یا دراز کشیدن بیشتر احساس می شود. برای تسکین دردها کافی است که یک حوله را در آب داغ قرار داده و حوله را فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس آن را روی گونه ها و پیشانی خود به مدت سه دقیقه قرار دهید. گفتنی است؛ کمپرس گرم به تخلیه مخاط از بینی و باز شدن سینوس ها و رفع درد و التهاب کمک شایانی می کند. شست‌وشوی بینی شست‌وشوی بینی با سرم استریل از درمان های خانگی موثر برای باز شدن سینوس ها به شمار می‌رود. این درمان به عنوان یکی از امن ترین و ارزان ترین راهکارها برای کاهش عفونت سینوس شناخته شده است. کافی است تا یک سرنگ را از سرم پر کرده و محلول محتوی آن را با فشار وارد یکی از سوراخ های بینی کنید. در همین حالت نفس عمیق کشیده و با خروج هوا از بینی مایع از سوراخ دیگر بینی‌تان خارج شود. بخور دهید تا راحت نفس بکشید استفاده از بخور یکی از درمان‌های خانگی موثر برای التهاب و عفونت سینوس ها است. محققان دانشگاه مرکز پزشکی مریلند توصیه می کنند که به منظور باز شدن سینوس‌ها سه تا چهار بار در روز از بخور بهره گرفته شود. کافی است آب را در یک ظرف کوچک جوشانده و سر خود را با یک حوله بپوشانید و بخار آن را به طور مداوم برای 10-15 دقیقه استنشاق کنید. بخور به شل شدن مخاط های ضخیم شده مجرای تنفسی و باز شدن راه بینی و کاهش درد و التهاب سینوس ها کمک زیادی می کند. معجزه سرکه سیب در درمان سینوزیت بخش اصلی سرکه سیب یعنی اسید استیک مانع از رشد باکتری ها شده و می تواند برای درمان عفونت سینوسی بسیار موثر باشد. نوشیدن یک لیوان آب گرم که به آن یک قاشق مرباخوری سرکه سیب و یک قاشق مرباخوری عسل اضافه شده باشد، توصیه می‌شود. بهتر است این درمان را به مدت یک هفته ادامه دهید. علاوه بر این می توانید یک یا 2 قاشق مرباخوری از سرکه سیب را در آب داغ ریخته و بخور آن را استنشاق کنید. نوشیدن مایعات داغ برای درمان عفونت های سینوس و کاهش انسداد بینی در طول روز مایعات گرم بیشتر بنوشید. آب گرم یکی از بهترین مایعاتی است که می تواند به باز شدن راه بینی و خروج عفونت از سینوس ها کمک کند. سوپ مرغ؛ دوای درد سینوزیت شما می توانید سوپ مرغ گرم را سه تا چهار بار در روز و در وعده‌های کم بخورید. برای اثر بهتر فلفل را به سوپ اضافه کنید.

عفونت سینوسی و چای زنجبیل

چای زنجبیل داغ یکی دیگر از درمان های خانگی موثر برای عفونت سینوسی است. مقداری زنجبیل تازه را در یک فنجان آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید. سپس مقدار کمی آب لیمو و یک قاشق مرباخوری عسل را به این چای اضافه کنید تا طعم و مزه آن دلچسب شود. این نوشیدنی را 2 تا سه بار در روز بنوشید. چای زنجبیل خواص ضد باکتری و ضد التهابی زیادی داشته و در درمان بیماری های بسیاری موثر است.

سینوزیت , سینوزیت چیست , سینوزیت درمان , سینوزیت مزمن

تسکین احتقان بینی و چای داغ شنبلیله

نوشیدن چای داغ شنبلیله می تواند در تسکین احتقان بینی بسیار موثر بوده و موجب بهبود عفونت سینوسی شود. 2 قاشق چایخوری از دانه شنبلیله را در یک کاسه کوچک آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید دانه ها نرم شود. حال چای شما آماده شده و یک قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید. این نوشیدنی داغ ضد التهاب بوده و موجب کاهش احتقان بینی و درد از روی گونه ها و پیشانی ها می شود.

عفونت‌ های سینوس و روغن اوکالیپتوس

روغن معطر و فرّار اوکالیپتوس در درمان عفونت‌های سینوس بسیار مفید است. روغن اوکالیپتوس به عنوان یک ضد احتقان عمل کرده و موجب کاهش التهاب می شود. اضافه کردن هفت تا هشت قطره از این روغن معطر در مخزن دستگاه بخور یا یک فنجان آب جوش و استنشاق با کاهش التهاب به باز شدن انسداد مجاری تنفسی و سینوس ها کمک فراوانی می کند. علاوه بر استنشاق بخور، ماساژ چند قطره از روغن اوکالیپتوس بر روی بینی و پیشانی قبل از خواب به دلیل خاصیت آرام بخشی و ضد التهابی آن موجب کاهش درد و از بین رفتن سنگینی ناشی از عفونت سینوس ها در صورت شده که در نتیجه آن خواب راحتی در تمام شب خواهید داشت.

عفونت سینوس و سیر

سیر دارای خواص آنتی باکتریال بوده و می تواند برای درمان عفونت سینوس مورد استفاده قرار گیرد. این درمان برای افراد مبتلا به سینوزیت مزمن بسیار مفید بوده و جویدن یک یا 2 حبه سیر خام با معده خالی بدون شک یکی از داروهای خانگی موثر برای درمان عفونت سینوس‌ها است. همچنین می‌توانید مقداری سیر تازه خرد شده را در آب جوش ریخته و بخور آن را استنشاق کنید. سیر در طبیعت یک ضد احتقان طبیعی شناخته می‌شود و با پاکسازی مخاط ها به باز شدن بینی گرفته کمک می کند.

بیشتر بخوانید : التهاب سینوسمیگرن ♥ سردرد در بارداری ♥ سردرد شدیدسردرد صبحگاهی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 مرداد 1397

50 دیدگاه

  • بامداد فوریه 2017 در 21:41

    عفونت سینوسی اغلب ویروسی است، اما گاهی ممکن است باکتریایی یا قارچی باشد.

  • طاها فوریه 2017 در 21:41

    سرما باعث تحریک سینوزیت و التهاب و تورم سینوس‌ها، افزایش ترشحات و بسته‌شدن سینوس‌ها می‌شود.

  • زهرا فوریه 2017 در 21:42

    سینوس‌ها حفره‌هایی در نواحی پیشانی و گونه‌ها هستند که در حالت عادی از هوا پرشده‌اند و هنگامی که با ترشحات عفونی پر می‌شوند سینوزیت ایجاد شده است

  • فرهاد فوریه 2017 در 21:42

    دلایل دیگری که ممکن است باعث عفونت سینوس ها شوند، آلرژی‌ها، پولیپ بینی، انحراف بینی، در معرض آلودگی و محرک‌های بینی بودن، دود سیگار و کوکائین هستند.

  • شیما فوریه 2017 در 21:42

    نشانه‌های عمومی عفونت سینوسی شامل سردرد، درد ناحیه‌ی صورت، درد و فشار مجرای بینی، تغییررنگ ترشحات بینی، گلودرد، سرفه و تب است. بعضی افراد وقتی به جلو خم می‌شوند سردرد و حساسیت بیشتری احساس می‌کنند.

  • یلدا فوریه 2017 در 21:43

    ترب کوهی : به رفع عفونت از مجرای بینی کمک می‌کند. حاوی سولفور است و به عنوان آنتی‌بیوتیک طبیعی کار می‌کند. به این منظور یک برش باریک از ترب کوهی تازه را در دهانتان بگذارید و بمکید تا مزه‌ی آن کاملاً در بیاید و سپس آن را بجوید و بخورید. این کار را چندبار در روز تکرار کنید و به مدت یک هفته ادامه دهید تا عفونت کاملاً رفع شود.

  • دنیا فوریه 2017 در 21:43

    شستشوی مجرای بینی : سبب بیرون آمدن مخاط و مواد اضافی از سینوس‌ها می‌شود و علاوه بر این مجرای بینی را نیز مرطوب می‌کند. به این منظور: یک قاشق چایخوری نمک را با یک قاشق چایخوری آب اکسیژنه در یک لیوان آب گرم بریزید و از این محلول برای شستشوی مجرای بینی استفاده کنید. شستشو را یکبار در روز و به مدت چند روز تا بهبودی کامل ادامه دهید. بیشتر از یکبار در روز مجرای بینی را با این محلول شستشو ندهید، زیرا باعث تحریک مخاط تنفسی می‌شود. همچنین می‌توانید یک قاشق چایخوری نمک را با یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین در یک لیوان آب گرم بریزید و با این محلول بینی را شستشو دهید. از این محلول دو تا سه بار در روز می‌توانید استفاده کنید.

  • داراب فوریه 2017 در 21:43

    سرکه‌ی سیب : ضد ویروس، ضدباکتری و ضد قارچ است و خاصیت ضدالتهاب نیز دارد که به درمان عفونت سینوس‌ها کمک می‌کند. استفاده از سرکه سیب در ابتدای سرماخوردگی، آنفولانزا یا آلرژی‌ها می‌تواند از عفونت سینوس‌ها پیشگیری کند. به این منظور دو قاشق چایخوری سرکه سیب را در یک فنجان آب گرم بریزید، و آن را با یک قاشق چایخوری عسل مخلول کنید و محلول حاصل را بنوشید. این نوشیدنی را سه بار در روز و به مدت ۵ روز میل کنید.

  • لادن فوریه 2017 در 21:43

    فلفل قرمز : یکی از مؤثرترین درمان‌های خانگی برای باز کردن مجرای بینی است. علاوه براین فلفل قرمز سیستم ایمنی را تحریک می‌کند و التهاب را کاهش و جریان خون را بهبود می‌بخشد. به این منظور یک قاشق چایخوری پودر فلفل را در یک فنجان آب گرم حل کنید و دو تا سه بار در روز بنوشید. می‌توانید یک قاشق چایخوری عسل هم به آن بیافزاید. این درمان را به مدت چند روز تا بهبود کامل ادامه دهید.

  • لیلا فوریه 2017 در 21:43

    پیاز : به عنوان یک ماده ضدالتهاب بسیار قوی برای سینوس‌ها کار می‌کند. علاوه بر این حاوی سولفور است که ضد باکتری و قارچ است. به این منظور یک پیاز را خورد کنید و در یک ظرف آب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، و بخار آن را به مدت ۵ دقیقه تنفس کنید. سپس محلول را صاف کنید و بنوشید. این درمان را چند بار در روز و به مدت یک هفته انجام دهید تا التهاب سینوس‌ها کاملاً از بین برود.

  • ارزو فوریه 2017 در 21:43

    سیر : یک آنتی‌بیوتیک طبیعی است که برای مقابله با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی سینوس‌ها بسیار مفید است به ویژه زمانی که عفونت باکتریایی باشد. علاوه بر این سیر خواص ضدقارچ نیز دارد. به این منظور دو حبه سیر را خورد کنید و در آب جوش بریزد و بخار آن را تنفس کنید. این کار را چند بار در روز تا بهبود بیماری تکرار کنید. همچنین می‌توانید دو تا سه حبه سیر تازه در روز بخورید یا از آن در سوپ به همراه پیاز، ترب و فلفل استفاده کنید.

  • الهه فوریه 2017 در 21:44

    زنجبیل : خواص ضدباکتری، ضدویروس و ضد التهاب دارد و به رفع عفونت سینوس‌ها کمک می‌کند. پلی‌فنول موجود در زنجبیل به کاهش ترشح مخاط کمک می‌کند، در عین اینکه حرکت طبیعی مژک‌های بینی را نیز حفظ می‌کند. طبیعی بودن مژک‌های بینی برای سلامتی سینوس‌ها بسیار مهم هستند زیرا مواد حساسیت‌زا را فیلتر می‌کنند و از ورود آنها به سینوس‌ها پیشگیری می‌کنند. به اندازه‌ی یک بند انگشت زنجبیل تازه را خورد کنید، و در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بطور ملایم حرارت دهید. محلول حاصل را صاف کنید و با مقداری آب لیمو و کمی عسل مخلوط کنید و چندبار در روز بنوشید و این کار را تا بهبودی انجام دهید.

  • همایون فوریه 2017 در 21:44

    روغن پونه‌ی کوهی : این روغن معطر خواص ضدباکتریایی و ضد قارچی دارد. علاوه بر این، ضد التهاب است و آنتی‌اکسیدان قوی و محرک سیستم ایمنی بدن است. به این منظور دو قطره از این روغن را در نیم فنجان آب بریزد و بجوشانید و بخار آن را تنفس کنید. این کار را تا رفع عفونت سینوس‌ها انجام دهید. راه دیگر اینست که دو قطره از این روغن را روی زبان بچکانید و این کار را روزانه به مدت یک هفته انجام دهید تا عفونت از بین برود.

  • دنیا فوریه 2017 در 21:44

    زردچوبه : ضد ویروس، ضد باکتری و ضد التهاب است و دارای ترکیبی به نام کورکومین است که تورم سینوس‌ها را کاهش می‌دهد و راه تنفسی را باز می‌کند. به این منظور به اندازه یک دانه‌ی عدس پودر زردچوبه را در یک لیوان آب گرم بریزید و دوبار در روز با این محلول قرقره کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق چایخوری از پودر زردچوبه را با یک لیوان شیرگرم مخلوط کنید و کمی عسل به آن بیافزاید و روزانه به مدت یک هفته بنوشید تا عفونت رفع شود.

  • رقیه فوریه 2017 در 21:44

    زردچوبه : ضد ویروس، ضد باکتری و ضد التهاب است و دارای ترکیبی به نام کورکومین است که تورم سینوس‌ها را کاهش می‌دهد و راه تنفسی را باز می‌کند. به این منظور به اندازه یک دانه‌ی عدس پودر زردچوبه را در یک لیوان آب گرم بریزید و دوبار در روز با این محلول قرقره کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق چایخوری از پودر زردچوبه را با یک لیوان شیرگرم مخلوط کنید و کمی عسل به آن بیافزاید و روزانه به مدت یک هفته بنوشید تا عفونت رفع شود.

  • محمد فوریه 2017 در 21:45

    علاوه بر این درمان‌ها، ساده‌ترین درمان نوشیدن آب فراوان است که مخاط را رقیق می‌کند و راه تنفسی را مرطوب نگه می‌دارد. همچنین استراحت کافی به سرعت بهبودی می‌افزاید.

  • مریم فوریه 2017 در 21:45

    می خواستم بگم که استفاده از عسل بسیار بسیار موثر خواهد بود در تخلیه سینوس ها انشاءالله.یک قطره چکان از داروخانه تهیه کنید.و بر فرض سه قطره عسل (در حد نوک چاقو)رو با چند قطره اب مخلوط کنید .و با قطره چکان در هر نیمه بینی بریزید.این برا تخلیه سینوس بود.برا رفع التهاب موارد بالا بسیار موثر هستند.پونه. فلفل.و مخصوصا اب پیاز دم کرده.مطمئن باشید که انشاءالله با همین روش های ساده سلامتی خودتون رو تا حد زیادی باز می یابید.

  • مائده فوریه 2017 در 21:45

    سینوزیت بیماری شایع و آزاردهنده ای است و چه بسا بسیاری از مردم گرفتار آن هستند،امروزه درمان های مختلفی برای این بیماری ارائه می شود که کیفیت زندگی بیماران را ارتقا می دهد و تا حد زیادی بیماری را درمان یا علائم را کنترل می کند.

  • کیوان فوریه 2017 در 21:46

    به حفره هایی که در اطراف بینی و در سایر قسمتهای صورت در استخوانها وجود دارند و در آنها هوا وجود دارد،سینوس گفته می شود

  • کامران فوریه 2017 در 21:46

    .در سینوزیت حاد سینوسها ملتهب و متورم می شوند.التهاب و تورم سینوسها در تخلیه ی ترشحات اختلال ایجاد می کند و موجب افزایش ترشح مایع مخاطی می شود.این بیماری شایع است و تنفس عادی فرد، ا ز طریق بینی را با مشکل مواجه می کند

  • بابک فوریه 2017 در 21:46

    اگر دچا ر سینوزیت شوید ممکن است نواحی اطراف بینی و چشمها متورم شوند و احساس کنید صورت شما کمی متورم شده است. ممکن است در صورت خود درد ضربان داری حس کنید و یا دچار سردرد شوید.

  • پونه فوریه 2017 در 21:46

    بیشتر اوقات سینوزیت حاد به دنبال سرماخوردگی رخ میدهد و بینی شما مانند یک شیر آب چکه می کند و احساس می کنید که سرتان را با یک گیره گرفته اند شما با بسته نگه داشتن چشم خود احساس بهتری دارید زیرا آنها باد کرده و دردناک هستند و در گلوی خود احساس بلعیدن ناخن دارید.

  • هما فوریه 2017 در 21:46

    انجمن بیماری های عفونی امریکا (IDSA) می گوید که 90 – 98 درصد از موارد سینوزیت توسط ویروس ها، که با آنتی بیوتیک درمان نمی شود ایجاد می شود.

  • یلدا فوریه 2017 در 21:47

    سینوزیت مزمن: این یک حالت التهابی است که به طور معمول بیش از سه ماه طول می کشد پولیپ بینی، که رشد غیر سرطانی دارد اغلب همراه با سینوزیت مزمن می باشند.

  • پارسا فوریه 2017 در 21:47

    ضد احتقان و آنتی هیستامین ها را در سینوزیت استفاده نکنید مگر در مواردی که شما رینیت آلرژیک دارید ضد احتقان ها و آنتی هیستامین به سینوزیت کمک نمی کنند در برخی از موارد، آنها آن را بدتر می کنند.

  • سیاوش فوریه 2017 در 21:48

    اگر شما رینیت آلرژیک دارید، سیستم ایمنی بدن شما باعث رها شدن هیستامین شده که غشاء بینی شما را تحریک کرده و باعث احتقان و عطسه می شود رینیت آلرژیک می تواند به سینوزیت منجر شود.

  • یلدا فوریه 2017 در 21:48

    سوپ مرغ التهاب همراه با احتقان سینوس را کاهش می دهد.

  • زهرا فوریه 2017 در 21:48

    نوشیدن مایعات و برقراری یک مرطوب کننده و یا بخارساز مفید است چرا این مهم است؟ زیرا مایعات و رطوبت سبب نازک شدن مخاط و به تخلیه سینوسها کمک می کند آنها همچنین سینوس های شما را روان و پوست شما را هیدراته نگه می دارد.

  • لیلا فوریه 2017 در 21:48

    ، آبیاری بینی در تسکین احتقان بینی و سوزش بسیار موثر است آبیاری سرم نمکی به معنی به سادگی و به آرامی بینی خود را با یک محلول سالین شستشو دهید شما می توانید این کار را با بطری های خاص، سرنگ حبابدار، یا دستگاه ارزان قیمت که شبیه لامپ علاءالدین است انجام دهید مخلوط نمکی نیز در داروخانه ها در دسترس است همچنین می توانید 1 قاشق چای خوری نمک دریا را در 1پاینت ( وزن معادل نیم کوارت ) آب مقطر، سترون شده یا فیلتر شده حل نمایید ( از نمک طعام، که معمولاً شامل مواد افزودنی است استفاده نکنید ) سپس کمی جوش شیرین به مخلوط اضافه کنید.
    برای آبیاری سینوس در حالی که ایستاده اید محلول را یا سرنگ به یک سوراخ بینی در حالی که سر خود را کج کرده اید بریزید تا از سوراخ بینی دیگر جریان یابد.

  • هستی فوریه 2017 در 21:48

    بخار به از بین بردن احتقان با شل کردن موکوس کمک می کند خودتان می توانید درمان را با استفاده از یک کاسه آب داغ و یک حوله بزرگ انجام دهید اگر دوست دارید می توانید منتول، کافور و یا روغن اوکالیپتوس را به آب اضافه کنید حوله را روی سر خود انداخته و سپس در امتداد دو طرف کاسه پایین اندازید تا بخار در داخل به دام افتد اکثر مردم این کار را تا زمانی که پراکندگی بخار وجود دارد انجام می دهند بخار دوش گرم نیز می تواند موثر باشد اما متمرکز شدن بخار کمتر است.

  • ترنم فوریه 2017 در 21:49

    این یک داستان قدیمی نیست تعدادی از مطالعات از منافع سوپ مرغ در کمک به سهولت احتقان حمایت می کنند یک مطالعه نشان داد که سوپ مرغ التهاب همراه با احتقان سینوس و سرماخوردگی را کاهش می دهد.

  • شقایق فوریه 2017 در 21:49

    آکادمی آمریکایی جراحی گوش و حلق – سر و گردن (AAO-HNS) توصیه چرخش کمپرس گرم و سرد روی سینوسها دارند.
    دراز بکشید و یک کمپرس گرم را به مدت سه دقیقه در سراسر بینی، گونه ها و پیشانی قرار دهید.
    کمپرس گرم را برداشته و به مدت 30 ثانیه کمپرس سرد قرار دهید.
    این عمل را دو تا سه بار انجام دهید
    شما می توانید این کار دو تا شش بار در هر روز تکرار کنید.
    بخار به از بین بردن احتقان بینی کمک می کند.

  • الهه فوریه 2017 در 21:49

    علائمی که شما باید به پزشک مراجعه نمایید عبارتند از:
    علائم بیشتر از10 روز طول بکشد.
    تب 102 درجه فازینهایت یا بالاتر باشد.
    علائم بدتر و بدتر شده، از جمله بالا رفتن تب و یا ترشحات مایل به سبز بینی شما افزایش یافته باشد.
    تغییرات در بینایی رخ دهد.
    اگر شما مبتلا به آسم یا آمفیزم هستید و یا داروهایی برای سرکوب سیستم ایمنی بدن مصرف می نمایید.

  • یاسمین فوریه 2017 در 21:50

    علائمی که شما باید به پزشک مراجعه نمایید عبارتند از:
    علائم بیشتر از10 روز طول بکشد.
    تب 102 درجه فازینهایت یا بالاتر باشد.
    علائم بدتر و بدتر شده، از جمله بالا رفتن تب و یا ترشحات مایل به سبز بینی شما افزایش یافته باشد.
    تغییرات در بینایی رخ دهد.
    اگر شما مبتلا به آسم یا آمفیزم هستید و یا داروهایی برای سرکوب سیستم ایمنی بدن مصرف می نمایید.

  • الهه فوریه 2017 در 21:50

    ضدسینوزیت گیاهی:نسخه اول :10گرم جوهر نعناع +25 گرم برگ اکالیپتوس + 50گرم مرزنجوش + 25گرم رازیانه+25 گرم تاجریزی

    مواد گیاهی بالا را کاملا ساییده،سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط گیاهان را با دو لیوان آب جوشانده وبه مدت 5 تا 10 دقیقه بخور با دهان باز دهید.

  • داراب فوریه 2017 در 21:50

    به اندازه نوک کارد از پودر انفیه ، از راه بینی بالا کشیده ، بعد ازآن شروع به عطسه کردن میکنید،این عمل به تخلیه بهتر عفونتها از سینوسها کمک میکند. ((این کار برای کسانی توصیه میشود که عطسه نمیکنند یا خیلی کم عطسه میکنند.))

  • بامداد فوریه 2017 در 21:51

    یک قاشق غذا خوری از سرکه سیب را ،با یک لیوان آب ،بجوشانید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بخور دهید .

  • باران فوریه 2017 در 21:52

    سینوزیت بیماری شایع و آزاردهنده‌ای است و چه بسا بسیاری از مردم گرفتار آن هستند و خیلی از آنها نیز به غلط تصور می‌کنند به این بیماری مبتلا شده‌اند، زیرا تعداد زیادی از مردم ما سردرد را پیامد اصلی سینوزیت می‌دانند؛ اما سینوزیت نشانه‌های دیگری غیر از سردرد دارد. امروزه درمان‌های مختلفی برای این بیماری ارائه می‌شود که کیفیت زندگی بیماران را ارتقا می‌دهد و تا حد زیادی بیماری را درمان یا علائم را کنترل می‌کند.

  • سیاوش فوریه 2017 در 21:52

    سینوزیت از دو کلمه سینوس و یت گرفته شده است. سینوس‌ها حفره‌هایی توخالی در استخوان‌های جمجمه و صورت ما هستند و یت به معنای التهاب است.

  • ساره فوریه 2017 در 21:52

    در این بیماری، مخاطی که سطح سینوس‌ها را می‌پوشاند دچار التهاب می‌شود و بیماری‌ای به نام سینوزیت اتفاق می‌افتد. این حفره‌های توخالی از طریق سوراخ‌هایی به بینی راه پیدا می‌کند. التهاب و تورم سینوس‌ها مجاری را تنگ‌تر کرده و مانع از خروج ترشحات بینی به خارج شده و تخلیه با مشکل روبه‌رو می‌شود و فرد نیز احساس ناراحتی زیادی می‌کند.

  • سینا فوریه 2017 در 21:53

    سینوزیت به دو نوع حاد و مزمن تقسیم می‌شود؛ نوع حاد کمتر از یک ماه و نوع مزمن بیش از سه ماه طول می‌کشد.

  • نادر فوریه 2017 در 21:53

    اغلب بیماران به نوع حاد مبتلا هستند. شاید هر یک از ما دست‌کم یک بار در طول زندگی این بیماری را تجربه کنیم. بروز سینوزیت حاد در اغلب اوقات علت ویروسی دارد که ویروس سرما خوردگی در آن دخیل است.

  • یاسمین فوریه 2017 در 21:53

    اغلب بیماران به نوع حاد مبتلا هستند. شاید هر یک از ما دست‌کم یک بار در طول زندگی این بیماری را تجربه کنیم. بروز سینوزیت حاد در اغلب اوقات علت ویروسی دارد که ویروس سرما خوردگی در آن دخیل است.

  • فاطمه فوریه 2017 در 21:53

    شست‌وشوی بینی با سرم یا آب نمک باعث پاکسازی ترشحات آلوده و مواد محرک از بینی می‌شود. به علاوه، شست‌وشو در مرطوب‌سازی سینوس‌ها و مجاری بینی نیز موثر است و مطالعات نقش آن را در بهبود کارکرد سلول‌های پاکسازی‌ کننده بینی نشان داده‌ است.

  • فریال فوریه 2017 در 21:53

    برای شست‌وشو می‌توان از یک سرنگ 30 سی‌سی یا بطری‌های پلاستیکی قابل فشرده‌شدن یا ظرف‌های مخصوص شست‌وشوی بینی که بی شباهت به قوری نیست، استفاده کرد. در صورت استفاده از سرنگ باید هر دو تا سه هفته آن را با یک سرنگ جدید جایگزین کرد تا باعث انتقال آلودگی و عفونت نشود. برای تهیه محلول شست‌وشو در منزل می‌توان یک تا یک و نیم قاشق چایخوری پر از نمک خالص را به حدود یک لیتر آب جوشیده خنک‌شده اضافه کرد. می‌توانید به این محلول یک قاشق چایخوری بیکربنات (بیکینگ پودر) هم اضافه نمود.
    محلول تهیه شده در منزل یا سرم شست‌وشو باید در دمای اتاق نگهداری شود.

  • یاسمین فوریه 2017 در 21:54

    برای شست‌وشو می‌توان از یک سرنگ 30 سی‌سی یا بطری‌های پلاستیکی قابل فشرده‌شدن یا ظرف‌های مخصوص شست‌وشوی بینی که بی شباهت به قوری نیست، استفاده کرد. در صورت استفاده از سرنگ باید هر دو تا سه هفته آن را با یک سرنگ جدید جایگزین کرد تا باعث انتقال آلودگی و عفونت نشود. برای تهیه محلول شست‌وشو در منزل می‌توان یک تا یک و نیم قاشق چایخوری پر از نمک خالص را به حدود یک لیتر آب جوشیده خنک‌شده اضافه کرد. می‌توانید به این محلول یک قاشق چایخوری بیکربنات (بیکینگ پودر) هم اضافه نمود.
    محلول تهیه شده در منزل یا سرم شست‌وشو باید در دمای اتاق نگهداری شود.

  • نازی فوریه 2017 در 21:54

    برای شست‌وشو، سر خود را روی سینک دستشویی خم کنید و مایع را به داخل بینی بریزید. دقت کنید در این حالت جهت جریان مایع باید به سمت پشت بینی باشد، نه رو به بالا. بلعیدن غیرارادی اندکی از مایع شست‌وشو اشکالی ندارد. احساس سوزش جزئی در دفعات اول استفاده از محلول شست‌وشو طبیعی است.

  • سیاوش فوریه 2017 در 21:54

    همان‌طور که از نامش پیداست، سینوزیت مزمن بیماری‌ای است که مدت زمان بیشتری برای بهبود طول می‌کشد. این زمان بیش از سه ماه است. علل آن متنوع‌تر و درمان نیز دشوارتر است. علائم آن شباهت زیادی به نوع حاد دارد و عمده بیماران از گرفتگی بینی و عدم تنفس از راه مجاری بینی و نداشتن حس بویایی، درد، خستگی، کسالت، بی‌حوصلگی و جمع‌شدن ترشحات پشت حلق و بینی شکایت می‌کنند.

  • ترانه فوریه 2017 در 21:55

    در بیمارانی که پولیپ ندارند و سینوزیت طول کشیده دارند، عواملی مانند عفونت‌ها و مواد آلرژن موجب پیدایش بیماری می‌شود، اما در انواع پولیپ‌دار، پولیپ حتما باید توسط جراحی خارج شود.

  • لیلا فوریه 2017 در 21:55

    در سینوزیت مزمن اغلب اوقات وجود یک عامل خارجی دیده می‌شود. پس باید این عامل خارجی برداشته شود. ابتدا برای بررسی از مجاری و حفره‌ها یک سی‌تی‌اسکن از سینوس درخواست می‌کنیم.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.