فواید و خواص دارویی میوه خربزه درختی یا پاپایا چیست

فواید و خواص دارویی میوه خربزه درختی یا پاپایا چیست

خربزه درختی خربزه درختی ,خربزه درختی پاپایا,خربزه درختی در ایران,خربزه درختی در سیستان,خربزه درختی چیست,خربزه درختی چابهار,خربزه درختی عکس,خربزه درختی قیمت,خربزه درختی یا پاپایا,خربزه درختی سیستان و بلوچستان,پاپایا خربزه درختی در ایران,بذر …

نوشیدنی ماءالشعیر برای سلامتی مفید است

نوشیدنی ماءالشعیر برای سلامتی مفید است

نوشیدنی ماءالشعیر برای سلامتی مفید است خواص ماءالشعیر,فواید ماءالشعیر,ماءالشعیر درمانی,خاصیت ماءالشعیر,خواص ماءالشعیر درمانی,خواص ماءالشعیر برای پوست,خواص ماءالشعیر برای مو,خواص ماءالشعیر برای جوانی,خواص ماءالشعیر برای بارداری,خواص خوردن ماءالشعیر,فواید ماءالشعیر خام,فواید ماءالشعیر پخته

آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه

آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه

آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه در سایت جسارت گوجه وحشی، آلوچه، هلاله و  آلو سیاه (نام علمی: Prunus spinosa) …

آشنایی با خواص درمانی به‌ لیمو

خواص به‌ لیمو,فواید به‌ لیمو,به‌ لیمو درمانی,خاصیت به‌ لیمو,خواص به‌ لیمو درمانی,خواص به‌ لیمو برای پوست,خواص به‌ لیمو برای مو,خواص به‌ لیمو برای جوانی,خواص به‌ لیمو برای بارداری,خواص خوردن به‌ لیمو,فواید به‌ لیمو خام,فواید به‌ لیمو پخته

آشنایی با خواص درمانی به‌ لیمو

به گزارش بی اس ام اس : به لیمو نام یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد. درختچه این گیاه ۱،۵ تا ۲ متر است که گاهی بیشتر هم می شود. و دارای برگ های ساده سرنیزه ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی متر با قاعده گره ای و عموما بصورت دسته های سه تایی در هر گره است.گل آذین انتهایی و بصورت خوشه های باریک، جام گل کوچک و بطور مشخص واجد دو لب، ارغوانی رنگ پریده، میوه هستکی و دارای ۲۱ عدد بذر است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی بوده و به طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده است و از آن جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفته‌است و کشت می‌شود. در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود.

خواص به لیمو و کاربردهای آن

برگ ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ ها را در اواخر تابستان جمع آوری می کنند. پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است. از به لیمو در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی، سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می شود بعلاوه در تقویت حافظه و ایجاد آرامش نیز مفید است. همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و حشره کش بوده و همچنین در صنعت عطرسازی نیز از آن استفاده می شود.در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران آبستنی و شیردهی باید از مصرف زیاد به لیمو اجتناب کرد. استفاده موضعی به لیمو ممکن است باعث حساسیت پوستی شود. برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور، در جای خنک و سربسته نگهداری کرد. از فرآورده های موجود در بازار آن می توان به چای ورون اشاره کرد.

نوشیدن دم کردهٔ گیاه به‌لیمو به صورت چای طرفداران زیادی دارد.

نوشیدنی که به نام “شربت به‌لیمو” معروف است ربطی با گیاه به‌لیمو ندارد و ترکیبی است از آب لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر. شربتی با محتوی عصاره یا دم کرده برگ گیاه به‌لیمو به همراه افزودنی های مختلف نیز ساخته میشود، ولی آن نیست که در زبان عام “شربت به‌لیمو” نامیده میشود.

منبع:wikipedia.org

آشنایی با خواص درمانی به‌ لیمو

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.