آبشار آب سفید

آبشار آب سفید

آبشار آب سفید+عکس آدرس آبشار آب سفید،عکس آبشار آب سفید،آبشار آب سفید کجاست،آبشار آب سپید

آرامگاه فردوسی

آرامگاه فردوسی

آرامگاه فردوسی +تاریخچه و عکس آرامگاه فردوسی کجاست،آرامگاه فردوسی مشهد،آرامگاه فردوسی توس،آرامگاه فردوسی ساعت بازدید،آرامگاه فردوسی در توس فردوسی شاعر اهل فرهنگ و شعر است که در مشهد آرامیده است.

قوشا تپه

قوشا تپه

قوشا تپه+تاریخچه و عکس قوشا تپه کجاست،قوشا تپه آدرس،قوشا تپه اردبیل،عکس قوشا تپه

خانه طباطبایی ها+عکس و تاریخچه

خانه طباطبایی ها در کاشان،خانه طباطبايي ها كاشان،خانه طباطبایی ها پلان،خانه طباطبایی ها اصفهان،خانه ی طباطبایی ها در کاشان

اگر می خواهید یک از زیباترین بناهای تاریخی را ببینید حتما خانه طباطبایی ها را ببینید. بهتر است بدانید که یکی از زیباترین و دیدنی ترین بناهای تاریخی کاشان، خانه طباطبایی ها است که در محله سلطان امیر احمد در بافت قدیم کاشان واقع گشتهاست.البته این خانه که از شاهکارهای هنر معماری قدیم محسوب می شود. به وسیله مرحوم سیدجعفر طباطبایی – از تجار معروف فرش آن زمان –در سال ۱۲۵۰هجری قمری بنا شده است.در واقع مجموعه تاریخی خانه طباطبایی ها هم اکنون زیرپوشش سازمان رفاهی و تفریحی شهرداری کاشان اداره می گردد.

خانه طباطبایی ها،تاریخچه خانه طباطبایی ها

لازم به ذکر است که اين خانه در نزديکی خانه تاريخی بروجردی و در کنار بقعه مبارکه امامزاده سلطان امير احمد (ع-که اين بقعه نيز از آثار هنری قرن نهم و دهممی باشد) خانه با شکوهی وجود دارد و به خاطر اينکه سنگ بنای اين خانه را شخصی به نام حاج سيد جعفر طباطبايی نطنزی بنا نهاده است به خانه طباطبايی موسوم و مشهور شده است. در واقع اين خانه در زمينی به مساحت 4730 متر مربع و در حدود سال 1250 قمری با مهارت و هنرمندی معمار مشهور کاشانی استاد علی مريم بنا گرديده است.

خانه طباطبایی ها،تاریخچه خانه طباطبایی ها

بدنیست بدانید که اين خانه مشتمل بر چهار صحن و حياط می باشد که حياط مرکزی متعلق به قسمت بيرونی و دو حياط متعلق به اندرونی و يک حياط متعلق به خدمه می بوده است. قسمت اندرونی: شامل اتاق پنج دری ساده در مرکز و دو حياط در دو سوی آن و دارای سرداب هايی که بادگير ها هوارا در آن جريان می دهند که اين قسمت محل سکونت خانواده مرحوم طباطبايی بوده است و د رآنحا زندگی می کرده اند.

خانه طباطبایی ها،تاریخچه خانه طباطبایی ها

جالب است بدانید که آب خانه از دو رشته قنات دولت آبادی و نصرآبادی تأمين می شده است . التبه خانه طباطبايی دارای 5 درب ورودی می باشد که ورودی اصلی به دو ورودی اندرونی و بيرونی در قسمت هشتی تقسيم می گردد.

خانه طباطبایی ها،تاریخچه خانه طباطبایی ها

بدنیست بدانید که علت پيچ و خم های راهرو های ورودی جهت شکستن اختلاف ارتفاع و نداشتن ديد مستقيم است. لازم به توضيح است که خانه مسکونی وزادگاه شادروان “سپيده کاشانی” – شاعر بزرگ معاصر – نيز در کنار خانه تاريخی طباطبايي و در جنوب آن قرار گرفته است. این مبنای تاریخی واقعا ارزش دیدن دارد

خانه طباطبایی ها+عکس و تاریخچه

مطالب مرتبط:

حمام فین کاشان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 خرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.