عوارض و خطرات پرکاری تیروئید و حاملگی و بارداری و قصد بارداری و عدم بارداری

عوارض و خطرات پرکاری تیروئید و حاملگی و بارداری و قصد بارداری و عدم بارداری

عوارض و خطرات پرکاری تیروئید و حاملگی و بارداری و قصد بارداری و عدم بارداری پرکاری تیروئید و حاملگی ،پرکاری تیروئید و بارداری ، تیروئید پرکار و حاملگی ، پرکاری تیروئید در …

تقویت میل جنسی با گیاهان دارویی

تقویت میل جنسی با گیاهان دارویی

تقویت میل جنسی با گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …

به خاطر این 7 دلیل نباید قوز کنید

به خاطر این 7 دلیل نباید قوز کنید

به خاطر این 7 دلیل نباید قوز کنید قوز کردن,بیماری قوز کردن,قوز کردن در بارداری,علائم قوز کردن,درمان قوز کردن,درمان قوز کردن با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان قوز کردن,قوز کردن را …

علائم و نشانه های بيماری کرون

کرون,بيماري کرون,کرون در بارداري,علائم کرون,درمان کرون,درمان کرون با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کرون,کرون را چگونه درمان کنيم,کرون در کودکان,کرون در بزرگسالان,کرون در نوزادان,کرون در بهار,کرون در تابستان,کرون در پاييز,کرون در زمستان,آشنايي با کرون,همه چيز در مورد کرون,کرون واگيردار است,کرون و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان کرون

دستگاه گوارش, اسهال مزمن, تغذيه درماني

به گزارش بی اس ام اس شايد تا به حال از ميان بيماري هاي شايع و غيرشايعي که نامشان را شنيده ايد نام بيماري کرون برايتان ناآشنا باشد، ولي اگر قدري به علائم و نشانه هاي اين بيماري توجه کنيد متوجه مي شويد در اطرافتان برخي را مي شناسيد که ممکن است به اين بيماري مبتلا باشند، بي آن که خود از وجود چنين بيماري اي اطلاع داشته باشند. کرون يک بيماري التهابي مزمن است که قسمت هاي مختلف دستگاه گوارش از دهان تا مقعد را درگير مي کند و باعث التهاب و زخم شديد مخاط روده مي شود که گاه به انسداد کامل يا نسبي روده منجر مي شود. وي با اشاره به اين که هنوز علت اين بيماري مشخص نشده است، شروع بيماري را از 15 تا 30 سال ذکر کرده و مي افزايد: وراثت، عوامل محيطي، اختلالات سيستم عصبي، باکتري هاي روده اي و رژيم غذايي با دريافت بالاي پروتئين حيواني مي تواند در بروز اين بيماري موثر باشد.

علائم بيماري
بيماري کرون در اکثر مواقع ماه ها يا حتي سال ها قبل از تشخيص در بدن فرد وجود دارد و شخص بي اطلاع از آن است. اين پزشک فوق تخصص تاخير در رشد کودکان را يکي از نشانه هاي بيماري کرون ذکر کرده و مي گويد: کاهش وزن، تب متناوب، اسهال مزمن آبکي و دردهاي شکمي (که با اجابت مزاج تسکين پيدا نمي کنند) از علائم داخلي و مشکلات پوستي، درد مفاصل، التهاب چشم و شيوع اختلالات کبدي از علائم خارج روده اي آن محسوب مي شوند.  

دوره بيماري
به گفته دکتر اژدرکش، در اغلب موارد اين بيماري ناحيه انتهايي روده کوچک و روده بزرگ را درگير مي کند و التهاب در اين منطقه مي تواند باعث ايجاد فيستول، سوراخ شدن ديواره روده يا تنگ شدن دستگاه گوارش و انسداد شود که تشخيص آن براساس علائم باليني، معاينه فيزيکي، تصوير برداري روده و تست هاي آزمايشگاهي صورت مي گيرد. اين عضو هيات علمي دانشگاه خاطر نشان مي کند: روده را مي توان توسط کولونوسکوپي مورد بررسي قرار داد و در حين اين آزمايش مي توان از بافت روده نمونه برداري کرد و آن را جهت بررسي به پاتولوژي فرستاد تا بيماري تشخيص داده شود بايد دانست نمونه برداري از بافت روده به دليل اين که اين بافت به درد حساس نيست، هيچ دردي ندارد. 

درمان بيماري
انتخاب دارو به ناحيه درگير در دستگاه گوارش و علائم موجود بستگي دارد، اين پزشک فوق تخصص، سولفاسالازين، آمينوساليسيلات، گلوکوکورتيکوئيد و داروهاي تعديل کننده سيستم ايمني را از داروهايي ذکر مي کند که مي تواند در درمان بيماري کرون موثر باشد.
دکتر اژدرکش اظهار مي کند: با گذشت زمان اختلالات روده اي و التهاب مداوم مي تواند باعث اختلالات ثانويه در سلامت فرد شود که خوشبختانه بسياري از اين اختلالات قابل پيش بيني و پيشگيري است و در صورت بروز اغلب با موفقيت درمان مي شود.

دستگاه گوارش, اسهال مزمن, تغذيه درماني

تغذيه درماني
وي با اشاره به اين که مداخلات تغذيه اي در اين دسته از بيماران حائز اهميت است، مي گويد: به طور کلي توصيه هاي تغذيه اي و رژيمي در مبتلايان به کرون شامل داشتن رژيم محدود از فيبر، حذف شير، لبنيات و محرک هايي همچون قهوه و ادويه، رژيم پر پروتئين و پرکالري زير نظر متخصص تغذيه و دوره متناوب استراحت در طول شبانه روز است که مي تواند به بهبود بيمار کمک کند.
به گفته اين پزشک فوق تخصص بيماران بايد در صورت داشتن اسهال چرب، ميزان چربي رژيم غذايي خود را کاهش داده و در ازاي آن مصرف مکمل هاي ويتامين و املاح بخصوص ويتامين هاي ب 6، ب 12، ث، دي، اي، آهن،  مس، روي، منيزيم، پتاسيم و کلسيم را افزايش دهند.

چند توصيه پزشکي
دکتر اژدرکش با بيان اين که بهتر است وعده هاي غذايي را در دفعات بيشتر و حجم کمتر مصرف کرد، تصريح مي کند: افزايش دريافت ويتامين دي و کلسيم به دليل نقش آنها در ساختمان استخوان سازي، توصيه مي شود.  به گفته وي بيمار بايد غذاها را بخوبي بجود و از مصرف داروهاي التهابي غيراستروئيدي (مانند پروفن و…) به دليل اين که بيماري را وخيم تر مي کنند، بپرهيزد.  
منبع:afarinesh-daily.com

علائم و نشانه های بيماری کرون

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 بهمن 1394

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.