خواص و مضرات مصرف پیازچه کوهی برای دندان نوزاد چیست
درمان گلودرد با روش های طبیعی
درمان گلودرد با روش های طبیعی گلودرد,بیماری گلودرد,گلودرد در بارداری,علائم گلودرد,درمان گلودرد,درمان گلودرد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان گلودرد,گلودرد را چگونه درمان کنیم,گلودرد در کودکان,گلودرد در بزرگسالان,گلودرد در نوزادان,گلودرد در …
درمان مشکلات پوستی با روش های گیاهی
درمان مشکلات پوستی با روش های گیاهی خواص روش های گیاهی,فواید روش های گیاهی,روش های گیاهی درمانی,خاصیت روش های گیاهی,خواص روش های گیاهی درمانی,خواص روش های گیاهی برای پوست,خواص روش های گیاهی …
آیا مصرف دمنوش به لیمو در بارداری مجاز است؟
آیا مصرف دمنوش به لیمو در بارداری مجاز است؟ آیا مصرف دمنوش به لیمو در بارداری مجاز است؟ در سایت جسارت به لیمو در بارداری , شربت به لیمو در بارداری , …
پیازچه
پیازچه ,پیازچه به انگلیسی,پیازچه پلو,پیازچه برای دندان نوزاد,پیازچه کوهی,پیازچه مو,پیازچه در بارداری,پیازچه خشک,پیازچه چیست,پیازچه زعفران
توضیحاتی در مورد پیازچه
همهی آدمها خواص پیازچه برای سلامتی را نمیدانند، چون ممکن است از این سبزی فقط برای چاشنی استفاده کنند. آیا شما میدانید پیازچه چیست؟ خب، پیازچه یکی از انواع پیاز است که عموما به صورت یک سبزی برگدار به وجود میآید و به نوعی همان گیاه نابالغ جوانی است که زودهنگام و قبل از بزرگتر شدن و رشد کامل چیده میشود. پیازچه عموما در مقایسه با پیاز از طعم و مزهی کمتری برخوردار است و در نتیجه، استفاده از آن برای بهتر کردن مزهی غذاهایی که درست میکنید مفید است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد پیازچه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
پیازچه و سلامت چشم
مفید برای سلامت چشم این یکی از بزرگترین فایدههای پیازچه است. بنابراین، پیازچه برای تولید پروتئینی به نام رودوپسین مفید است چون این نوع پیاز مقدار زیادی ویتامین آ در خود دارد. رودوپسین برای شبکیه چشم جهت جذب نور بیشتر بسیار حیاتی است و در نتیجه، از شبکوری پیشگیری میکند و همچنین میتواند قدرت دیدتان را قویتر کند. ویتامین آ موجود در پیازچه همچنین از شما در برابر اختلالات چشمی مختلف مانند آب مروارید و زخمهای قرنیه محافظت میکند. اگر پیازچه مصرف میکنید، بسته به جنسیتتان، نیاز روزانهتان به ویتامین آ از ۲.۶ تا ۳.۴ درصد برآورده خواهد شد.
پیازچه و سیستم ایمنی
پیازچه برای بهبود کل سیستم ایمنی بسیار خوب است. بنابراین، مطابق نظر بسیاری از کارشناسان سلامتی، یک نوع بخصوص از پیاز، از جمله پیازچه، مقدار فراوانی مواد شیمایی گیاهی، به خصوص فلاونوئیدهایی مانند آنتوسیانین و کوئرستین در خود دارد. آن مواد شیمایی گیاهی که در پیازچه وجود دارند برای بهبود قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی خواهند بود، به واقع، مطابق مطالعاتی که در ژورنال امریکایی کلینیکال نوتریشن منتشر شد، ترکیب فلاونوئید برای جلوگیری از سرطان مفید خواهد بود.
پیازچه و پیشگیری از سرطان
پیازچه برای پیشگیری از سرطان نیز مفید خواهد بود. این به خاطر آن است که پیازچه منبع عظیمی از فلاونوئیدها دارد. ترکیب فلاونوئید با مهار آنزیمی که رادیکالهای آزاد را در بدنمان رها میسازد که به DNA ما با نام زانتین اکسیداز صدماتی وارد میکنند، از سرطان پیشگیری میکند. سوای این، همان طور که در فوق اشاره شد، پیازچه همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است. ترکیب ویتامین آ و نوعی از فلاونوئیدها مانند لوتئین، کاروتن، و زآگزانتین برای حفاظت از شما در برابر سرطان ریه بسیار مفید خواهد بود.
پیازچه و سلامت قلب
سوای این واقعیت که پیازچه از شما در برابر سرطان محافظت خواهد کرد، به نظر میرسد این نوع پیاز برای سلامت قلبتان نیز بسیار خوب باشد. همان طور که در فوق اشاره شد، این خوراک گیاهی مقدار بسیار زیادی ویتامین آ دارد. اما همهی ماجرا همین نیست، پیازچه مقدار زیادی ویتامین ث نیز دارد. این دو ویتامین به خاطر خواص آنتیاکسیدانیشان بسیار شناخته شده هستند. آن خواص آنتی اکسیدانی برای حفظ سلامت بافت سلولی و DNA شما مفید خواهند بود چون با رادیکالهای آزاد میجنگند. سوای این، ویتامین ث موجود در پیازچه فشار خون بالا را کاهش خواهد داد، که این به نوبهی خود ریسک حملهی قلبی را کاهش میدهد.
پیازچه و استحکام استخوان
این فقط شیر و فرآوردههای لبنی نیستند که میتوانند استحکام استخوانها را افزایش دهند، چون پیازچه نیز توانایی زیادی در بهبود استحکام استخوانهایتان دارد. این به خاطر آن است که پیازچه حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین کا و ویتامین ث است که برای بهبود تراکم استخوان حیاتی هستند. در تقریبا ۱۲ گرم پیازچه، تقریبا ۲۰ میکروگرم ویتامین کا و ۱.۶ میلی گرم ویتامین ث بهدست خواهید آورد. این دو نوع ویتامین برای حمایت از رشد و توسعهی استخوانهایتان بسیار مفید خواهند بود. به خاطر همین، احتمال کمتری وجود خواهد داشت که به بیماریهای مربوط به استخوان مانند آرتروز و پوکی استخوان مبتلا شوید.
پیازچه و رگ های خونی
تعجبی ندارد که پیازچه برای سلامت رگهای خونی شما بسیار مفید خواهد بود چون این نوع پیاز برای حفظ سلامتی قلبتان بسیار خوب است. پیازچه حاوی ترکیبی است که آلیسین نامیده میشود، که برای رهایی از خشکی رگهای خونی بسیار حیاتی خواهد بود چون میتواند اکسید نیتریک ترشح کند. سوای این، آلیسین نیز برای جلوگیری از لختههای خونی بسیار خوب خواهد بود، که بیشک به نوبهی خود از شما در برابر بیماریهای قلبی عروقی مانند بیماری کرونر قلب محافظت خواهد کرد و میتواند از شما در برابر سکتهی قلبی نیز محافظ کند.
پیازچه و دیابت
از مزایای سلامتی پیازچه آن است که میتواند برای آدمهای دیابتی بهترین گزینه باشد. این خبر بسیار خوبی برای همهی کسانی است که از دیابت رنج بردهاند چون پیازچه برای درمان دیابت مفید خواهد بود. بنابراین، مطابق نظر بسیاری از متخصصان حوزهی سلامت، پیازچه مقدار زیادی سولفور دارد، که واقعا برای کم کردن سطح قند خون در بدن مفید است. مسئله فقط همین نیست، ترکیب سولفور موجود در پیازچه برای تحریک حساسیت انسولین و افزایش سطح انسولین بسیار مفید خواهد بود. بنابراین، هیچ شکی وجود ندارد که مصرف پیازچه در بین آدمهایی که به تازگی در آنها بیماری دیابت تشخیص داده شده است و کسانی که میخواهند از دیابت پیشگیری کنند بسیار خوب است.
پیازچه و سلامت دستگاه تنفسی
مفید برای سلامت دستگاه تنفسی این یک فایدهی دیگر برای سلامتی است که میتوانید از مصرف پیازچه بهدست آورید. مطابق نظر بسیاری از متخصصان حوزهی سلامت، مصرف پیازچه برای حفظ سلامتی سیستم دستگاه تنفسیتان بسیار خوب خواهد بود. این به خاطر آن است که پیازچه یک خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد، که بدون شک هر گونه عفونت در دستگاه تنفسی را که عموما توسط یک ویروس یا باکتری به وجود آمده باشد درمان خواهد کرد. به خاطر همین، احتمال کمتری وجود دارد که از بیماری مانند آنفلوآنزا یا سرماخوردگی رنج ببرید.
پیازچه و سلامت دستگاه گوارش
پیازچهها همچنین افزودنی بسیار خوبی برای بهبود سلامت دستگاه گوارش هستند. این نوع پیاز سلامت گوارش را بهبود خواهد بخشید چون برای رودهها خوب است و میتواند از اسهال شدنتان جلوگیری کند. همان طور که در فوق اشاره شد، پیازچه خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد که برای کشتن باکتریهای بدی که معمولا باعث اسهال میشوند بسیار خوب خواهد بود. سوای این مسئله، ترکیب ویتامین ث که در این پیاز وجود دارد جذب مواد مغذی را بهبود میبخشد و به هضم غذا کمک میکند، که این امر از یبوست یا مدفوع آبکی جلوگیری خواهد کرد.
پیازچه و سلامت پوست
آیا میدانستید پیازچه برای بهبود سلامت کلی پوستتان بسیار مفید خواهد بود؟ بله، واقعیت این است که این پیاز به خاطر ترکیبی به نام آلیسین سلامت پوستتان را افزایش خواهد داد. ترکیب آلیسین که در پیازچه وجود دارد از پوست شما در برابر پیری زودرس محافظت میکند و میتواند از چروک شدن پوستتان جلوگیری کند. سوای این، آلیسین پیازچه باعث درخشش پوستتان خواهد شد و رنگمایهی پوستتان را افزایش خواهد داد. ویتامین ث موجود در پیازچه نیز به عنوان عامل سفیدکننده بسیار مفید خواهد بود، که بعدا باعث خواهد شد پوستتان به صورت طبیعی درخشان شود. سوای این مسئله، ویتامین ث موجود در پیازچه با رادیکالهای آزاد خواهد جنگید که سلامت پوست را بهبود خواهد بخشید.
پیازچه و التهاب
پیازچه برای تسکین التهابی که دچار آن خواهید شد نیز مفید خواهد بود. بنابراین، پیازچه، برای تسکین التهاب بسیار خوب خواهد بود چون این پیاز حاوی آکوئرستین است که یک آنتی اکسیدان دارای خواص ضد التهابی و ضد حساسیت است. به خاطر همین، احتمال کمتری وجود خواهد داشت که از انواع مختلف التهاب در بدنتان رنج ببرید. سوای این موضوع، ویتامین ث موجود در پیازچه برای دفاع از بدنتان نیز عالی خواهد بود و میتواند با رادیکالهای آزادی که میتوانند حقیقتا برای سلامت بدنتان خطرناک باشند بجنگد. ترکیب سولفور موجود در پیازچه خواص ضد التهابی نیز دارد.
پیازچه و ورم پا
آیا میدانید پیازچه برای درمان ورم پا نیز مفید خواهد بود؟ در واقع، پیازچه از مدتها پیش توسط نیاکانمان به عنوان یک داروی گیاهی برای ورم پا استفاده میشده است. این به خاطر آن است که سولفور و کوئرستین پیازچه خواص ضد التهابی دارد که اندازهی ورم پای شما را کاهش خواهد داد. اگر میخواهید با پیازچه ورم پایتان را درمان کنید باید از آن یک خمیر درست کنید. برای خمیر کردن، فقط آن را بکوبید و با آب مخلوط کنید تا بافت آن نرم شود. آنگاه میتوانید خمیر پیازچه را روی ورم پایتان بگذارید. برای گرفتن بهترین و بیشترین نتایج این کار را به طور مرتب انجام دهید.
کالری پیازچه
پیازچه برای جلوگیری از چاقی نیز بسیار خوب خواهد بود. چرا پیازچه از چاقی جلوگیری خواهد کرد؟ چون این نوع پیاز کالری بسیار پایینی دارد. اگر ۱ فنجان پیازچه مصرف کنید، این مقدار فقط حاوی حدود ۳۲ کالری خواهد بود. فقط همین نیست، پیازچه مقدار زیادی مواد مغذی مفید دارد که برای جلوگیری از چاقی بسیار خوب خواهد بود. در واقع، بسیاری از مطالعات اخیرا اثبات کردهاند که مصرف منظم پیازچه میتواند چربی اضافی را از بدن شما حذف کند و در نتیجه، این سبزی برای حفظ وزن بدن بسیار حیاتی خواهد بود.
پیازچه و کم خونی
مشخص میشود که پیازچه تاثیر زیادی نیز بر کم خونی خواهد داشت. این سبزی از مبتلا شدن شما به کم خونی جلوگیری یا در صورت ابتلا آن را درمان میکند. همان طور که از قبل میدانید، کم خونی وضعیتی است که در آن بدن شما از تامین سلولهای قرمز خون کافی برخوردار نیست. پیازچه میتواند کم خونی را درمان کند چون مقدار زیادی آهن دارد، که برای تولید هموگلوبین و سلولهای قرمز خون بسیار خوب خواهد بود. به خاطر تامین مناسب سلولهای قرمز خون، هیچ شکی وجود ندارد که از عوارض جانبی ایجاد شده توسط کم خونی، مانند نارسایی قلبی یا سکته، در امان خواهید بود.
پیازچه چیست
پیازچه از سبزیجات تقریبا ثابت در در بین انواع سبزی های معروف به سبزی خوردن به حساب میآید و به همراه پیاز جز ثابتی از از مواد غذایی مورد نیاز روزانه محسوب شده و کمتر غذایی هست که برای تهیه آن نیاز به پیاز و پیازچه نباشد و با اضافه نمودن آن خوشمزه تر نگردد. پیازچهها در واقع همان پیاز هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت میشوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایمتر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچهها بیشتر است. خواص پیازچه بسیار شبیه به خواص پیاز و البته تا حدودی خواص تره میباشد. پیازچه دارای خاصیت ضد میکروب، ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب است. همچنین مصرف پیازچه تاثیر زیادی در جلوگیری و کاهش چربی، قند و فشار خون دارد و به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ موثر است.
گیاه شناسی پیازچه
پیازچه های واقعی بومی سیبری هستند و غده تولید نمی کنند و قسمت خوراکی آنها برگ به ویژه قسمت سفید انتهایی برگها است. اما بیشتر انواع پیازچهها، پیازهای جوان هستند که قبل از رسیدن برداشت میگردند و از نظر گیاه شناسی گیاهانی دائمی هستند یعنی چند فصل رشد مداوم می توانند زنده مانده و گل دهند.از دیدگاه طب سنتی طبع پیازچه گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی این سبزی پرخاصیت عبارتند از: یکی از مهمترین خواص پیازچه کمک به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد. پیازچه سرشار از ویتامین ث بوده و از این رو برای سلامت پوست و پیشگیری از چین و چروک پوست مفید است. پیازچه نیز همانند پیاز به دلیل میزان بالای سولفور موجود در آن، دارای خاصیت ضد عفونی بوده و مصرف آن، برای درمان عفونت های قارچی موثر است. استفاده از ضماد پیازچه برای درمان ورم پا مفید است. به این منظور چند دقیقه پیازچه را به طور کامل در آب بجوشانید، پیازچه پخته را با کمی آب مخلوط و آسیاب کنید تا به شکل ضماد دربیاید و بر روی ورم پا قرا دهید. مصرف پیازچه همراه با غذا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و اشتها را افزایش میدهد. ویتامین ب1 موجود در پیازچه به کاهش خستگی و رفع استرس کمک میکند. از دیگر خواص پیازچه رفع گرفتگی بینی است. به این منظور تعدادی پیازچه را خرد کنید و پنبه را آغشته به آب آن کنید و در حفره بینی قرار دهید یا این که چند پیازچه روی بالشت کنار خود قرار دهید. پیازچه حاوی اسیدآمینه های متیونین و سیستئین، اسیدفولیک و ویتامین های کا، ب1، ب6 ویتامین ث است و از این رو مصرف آن در دوران بارداری بسیار مفید میباشد. از خواص پیازچه در طب سنتی کمک به دفع سموم بدن میباشد.