بیماری دیستروفی چیست؟

بیماری دیستروفی چیست؟

بیماری دیستروفی چیست؟ دیستروفی,بيماري دیستروفی,دیستروفی در بارداري,علائم دیستروفی,درمان دیستروفی,درمان دیستروفی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان دیستروفی,دیستروفی را چگونه درمان کنيم,دیستروفی در کودکان,دیستروفی در بزرگسالان,دیستروفی در نوزادان,دیستروفی در بهار,دیستروفی در تابستان,دیستروفی …

با گرفتگی گوش به هنگام مسافرت با هواپیما چه کنیم؟

با گرفتگی گوش به هنگام مسافرت با هواپیما چه کنیم؟

با گرفتگی گوش به هنگام مسافرت با هواپیما چه کنیم؟ گرفتگی گوش,بيماري گرفتگی گوش,گرفتگی گوش در بارداري,علائم گرفتگی گوش,درمان گرفتگی گوش,درمان گرفتگی گوش با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان گرفتگی گوش,گرفتگی …

علت و درمان گواتر مولتی ندولر سمی کم کار و پرکار چیست

علت و درمان گواتر مولتی ندولر سمی کم کار و پرکار چیست

گواتر گواتر ،گواتر مولتی ندولر،گواتر سمی چیست؟،گواتر پرکار،گواتر کم کار،گواتر سمی ویکی پدیا،گواتروژن چیست،گواتر ندولر،گواتر مولتی ندولر چیست،گواتر مولتی ندولر خطرناک است،گواتر مولتی ندولر سرد،گواتر مولتی ندولر توکسیک،گواتر مولتی ندولر پرکار،گواتر مولتی …

گیاهی خوش عطر برای پیشگیری از سرطان کبد

خواص زعفران,فواید زعفران,زعفران درمانی,خاصیت زعفران,خواص زعفران درمانی,خواص زعفران برای پوست,خواص زعفران برای مو,خواص زعفران برای جوانی,خواص زعفران برای بارداری,خواص خوردن زعفران,فواید زعفران خام,فواید زعفران پخته

سرطان کبد,پیشگیری از سرطان کبد,عوامل ایجاد سرطان کبد

به گزارش بی اس ام اس : سرطان کبد پنجمین سرطان شایع جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود.تحقیقات نشان می دهند که زعفران اثر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان کبد دارد. به این صورت که تقسیم سلولی را مهار کرده و مرگ برنامه ریزی شده سلول (آپوپتوز) را تحریک می کند. آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلولی یک روش طبیعی بدن برای رها شد از سلول های غیر ضروری  یا غیر طبیعی است.اصلی ترین عامل خطر در ابتلا به این سرطان، عفونت مزمن ناشی از ویروس هپاتیت B و C است.

سرطان کبد,پیشگیری از سرطان کبد,عوامل ایجاد سرطان کبد

سایر عوامل خطر عبارتند از:

مصرف بیش از حد آهن، کبد چرب، مصرف الکل و مواجهه با سرطان زاهای محیطی که در دخانیات، مواد آرایشی، بنزین و غذاهای فرآوری شده از جمله فرآورده های شیر و گوشت یافت می شوند.
زعفران یک فرآورده گیاهی است که به عنوان ادویه برای ایجاد طعم و رنگ به غذاها افزوده می شود. مطالعات قبلی نشان داده بودند که این گیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و ضد التهاب است و می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان کاربرد گسترده داشته باشد.تحقیقات نشان می دهند که مصرف زعفران خطر ایجاد سلول های سرطانی در کبد را مهار کرده، همچنین با مصرف این گیاه کاهش پروتئین هایی که نشانه اولیه وجود سرطان هستند، به وضوح مشاهده می شود و آغاز و روند پیشرفت بیماری به مراتب کندتر می گردد.این مطالعه ثابت کرد که زعفران با کمک به فرآیند مرگ برنامه ریزی شده سلولی (آپوپتوز)، جلوگیری از تکثیر بی رویه سلول های سرطانی و اثر ضد التهابی نقش ضد سرطانی خود را ایفا می کند.

منبع:seemorgh.com

گیاهی خوش عطر برای پیشگیری از سرطان کبد

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 بهمن 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.