علت و علائم و راه درمان و نشانه های تومور روده بزرگ و کوچک بدخیم در کودکان چیست

علت و علائم و راه درمان و نشانه های تومور روده بزرگ و کوچک بدخیم در کودکان چیست

تومور روده تومور روده ,تومور روده بزرگ,تومور روده چیست,تومور روده کوچک,تومور روده بدخیم,تومور روده ای,تومور روده بزرگ چیست,تومور روده در کودکان,تومور روده کوچک توضیحاتی در مورد تومور روده تومور روده یک مشکل …

سرماخوردگی را با این نوشیدنی ها بدتر کنید

سرماخوردگی را با این نوشیدنی ها بدتر کنید

سرماخوردگی را با این نوشیدنی ها بدتر کنید سرماخوردگی,بيماري سرماخوردگی,سرماخوردگی در بارداري,علائم سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرماخوردگی,سرماخوردگی را چگونه درمان کنيم,سرماخوردگی در کودکان,سرماخوردگی در بزرگسالان,سرماخوردگی در …

ويتامين B – پادزهری در برابر آلزايمر

ويتامين B – پادزهری در برابر آلزايمر

ويتامين B – پادزهری در برابر آلزايمر آلزايمر,بيماري آلزايمر,آلزايمر در بارداري,علائم آلزايمر,درمان آلزايمر,درمان آلزايمر با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آلزايمر,آلزايمر را چگونه درمان کنيم,آلزايمر در کودکان,آلزايمر در بزرگسالان,آلزايمر در نوزادان,آلزايمر …

بیماری ام اس

ام اس ,ام اس خفیف,ام اس ان,ام اس چیست,ام اس ای,ام اس خوش خیم,ام اس ان عربی,ام اسماعیل,ام اسیل,ام اس درمان دارد,ام اس خفیف درمان دارد,ام اس خفیف درمان میشود,ام اس خفیف,علائم ام اس خفیف,بیماری ام اس خفیف,درمان ام اس خفیف,تشخیص ام اس خفیف,درمان بیماری ام اس خفیف,راههای درمان ام اس خفیف,آیا ام اس درمان قطعی دارد؟,ایا درمان ام اس وجود دارد

ام اس , بیماری ام اس ، درمان ام اس , علائم ام اس , بیماری ام اس چیست

بیماری ام اس را چقدر می شناسید؟

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بیماری MS صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.بهتر است بدانید بیماری ام اس (Multiple sclerosis) یک بیماری ناتوان‌کننده است که مغز و نخاع را تحت تاثیر قرارداده و باعث از دست‌دادن کنترل، دید، تعادل و حواس (بی حسی) می‌شود. در بیماری MS اعصاب مغز و نخاع توسط سیستم ایمنی بدن آسیب می‌بینند، که به این اختلال بیماری خودایمنی نامیده می شود. بیماری های خودایمنی بیماری هایی هستند که در آن‌ها سیستم ایمنی بدن که وظیفه‌شان حفاظت از بدن و نابودکردن آسیب رسان‌های خارجی همچون باکتری هاست، به اشتباه  شروع به حمله به بافت‌های بدن می‌نمایند.واقعیت این است که در بیماری MS، سیستم ایمنی بدن شروع به حمله به مغز و نخاع دوتا از اجزاء مهم که سیستم مرکزی اعصاب را کنترل می‌کنند، کرده و باعث فلج شدن و از کارافتادگی آنها می‌شود. سایر بیماری‌هایی خودایمنی شامل لوپوس و آرتریت روماتوئید می‌گردد.بهتر است بدانید که آسیب دیدن اعصاب در بیماری MS سیستم مرکزی اعصاب از میلیون‌ها عصب تشکیل شده که وظیفه انتقال پیام‌ها بین مغز و اجزای بدن را برعهده دارند. این اعصاب پوشیده از لایه‌ای محافظ بنام myelin (نوعی چربی) که از تداخل اعصاب باهم جلوگیری می‌نماید(کاری که لایه محافظ سیم‌های الکتریکی انجام می‌دهد). در بیماری MS سیستم ایمنی بدن شروع به آسیب رساندن به این جربی ها کرده و با این کار باعث می‌شود، انتقال پیام توسط این اعصاب مختل شده و مغز قدرت کنترلی خود بربدن را از دست دهد. در این شرایط بدن دچار کاملا فلج و ناتوان می‌گردد.واقعیت این است که هرچند که درمانی برای بیماری MS وجودندارد، اما با درمان و مراقبت می‌توان حملات ام اسی و سرعت پیشرفت بیماری را کاهش داد. برطبق انجمن ملی ام اس آمریکا حدود 400000 آمریکایی به این بیماری مبتلا هستند و این بیماری بین زنان دو تا سه برابر شایع‌تر از مردان است. همچنین بیشترین خطر ابتلا به این بیماری بین نوجوانی و سن 50 سالگی است.

نشانه‌ها و علایم ابتلا به ام اس

بین افراد مختلف، مکان اعصاب تحت‌تاثیر و در زمان‌های مختلف متفاوت بوده و می‌توانند تغییر یابند، علایم ام اس شامل این موارد است :

ضعف و یا بی حسی یکی یا تعدادی از اعضای بدن می باشد.

از دست دادن نسبی و یا کامل بینایی معمولا در یک چشم بعلاوه درد در حرکت دادن چشم(اختلال عصب بینایی)

دوبینی یا تاری دید در فرد مبتلا

سوزن سوزن شدن و یا درد در بعضی از بخش‌های بدن

شوک الکتریکی هنگام بعضی حرکات خاص سر

لرزش بدن و یا عدم هماهنگی بدن

لکنت زبان

خستگی

گیجی

ام اس , بیماری ام اس ، درمان ام اس , علائم ام اس , بیماری ام اس چیست

بهتر است بدانید حساسیت به گرما در افراد مبتلا به MS عادی بوده و کمی افزایش دمای بدن می‌تواند محرک و یا بدترکننده بیماری MS است.افراد در ابتدای ابتلا به بیماری عودکردن گهگاه این علایم و سپس ناپدید شدن موقتی این علایم را احساس می‌کنند. بعضی از افراد مبتلا به نوع خوش‌خیم این بیماری بوده و بعد از حمله اولیه دچار حمله دیگری نشده و بیماری‌شان پیشرفت نمی‌کند.

دلایل ابتلا به ام اس چیست ؟

هیچ کس در مورد دلایل اصلی اشتباه سیستم ایمنی بدن برای حمله به اعصاب در بیماری MS نمی‌تواند نظر قطعی و کاملی دهد. بعضی از دانشمندان معتقدند ترکیبی از جالب است بدانید ژنتیک و چیزی در محیط زیست می‌تواند باعث ابتلا به این بیماری شود. افرادی که بیشتر از بقیه در خطر ابتلا به MS قراردارند، شامل:

افرادیکه در سنین 20 تا 40 سالگی قرار دارند در بیشترین خطر هستند.

زنان دو برابر بیشتر از مردان در خطر ابتلا به بیماری MS قراردارند.

اگر والدین و یا برادر و خواهر شما به بیماری MS مبتلا باشند، خطر ابتلای شما به MS بین 1 تا 3 درصد افزایش می‌یابد.

عفونت ها و ویرس‌ های خاص از جمله ویروس ابشتاین بار می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.

افراد سفیدپوست، بخصوص خانواده‌های ساکن اروپای شمالی در بیشترین خطر ابتلا به این بیماری قراردارند. نژادهای آسیایی، آفریقایی یا بومی آمریکا در بین سایر

نژادها در کم‌ترین خطر ابتلا به این بیماری هستند.

در کشورها و مناطق جغرافیایی خاص از جمله اروپا، کانادای جنوبی، آمریکای شمالی، نیوزلند و استرالیای جنوبی خطر ابتلا به بیماری MS بیشتر از سایر مناطق جهان وجود دارد.

ام اس , بیماری ام اس ، درمان ام اس , علائم ام اس , بیماری ام اس چیست

بهتر است بدانید درصورتی که شما مبتلا به سایر بیماری‌های خودایمنی از جمله بیماری تیروئید، دیابت نوع 1 یا بیماری التهابی روده هستید، خطر ابتلای شما به MS افزایش می‌یابد.

عوارض ابتلا به ام اس

در بعضی مواقع افراد مبتلا به MS به سایر مشکلات زیر مبتلا می‌شوند:

خشکی و یا گرفتگی عضلات

فلج شدن بخصوص فلج شدن پاها

مشکلات مثانه، شکم و یا مشکلات جنسی

مشکلات ذهنی، ازجمله فراموشی و یا عدم تمرکز

افسردگی

صرع یا بیهوشی

چگونگی درمان بیماری ام اس را بدانید

طیف گسترده‌ای از داروهای مختلف وجود دارند که می‌توانند شدت و تکرار علایم بیماری MS را کاهش دهند.

و نیز بعضی از انواع داروها می‌توانند سرعت پیشرفت بیماری را کاهش دهند.

سایر داروها می‌توانند:

حملات بیماری را کوتاه کنند

علایم و مشکلات MS را بهبود بخشند(مانند درد، مشکلات ادراری و خشکی ماهیچه‌ها)

درمان خانگی ام اس با تغییر سبک زندگی

مواردی که در مورد سبک زندگی در ادامه بیان می‌کنیم، می‌توانند به شما در زندگی با MS کمک کنند، این نکات شامل:

باندازه کافی استراحت نمایید، اینکار باعث می‌شود کم‌تر احساس ضعف و خستگی نمایید.

ام اس , بیماری ام اس ، درمان ام اس , علائم ام اس , بیماری ام اس چیست

ورزش کنید، انجام مرتب ورزش و فعالیت بدنی از جمله ورزش‌هایی مثل پیاده‌روی، شنا، کاهش وزن و سایر فعالیت‌های متعادل به شما در تقویت عضلات، مثانه و روده و همچنین حفظ تعادل شما کمک می‌نماید.بهتر است بدنتان را خنک کنید، بعضی اوقات شدت بیماری MS با گرم شدن بدن افزایش می‌یابد. با ریختن آب خنک روی خود، شنا در آب خنک و خوردن نوشیدنی‌های خنک بدنتان را خنک نمایید.

بیماری ام اس را بیشتر بشناسیم

به گزارش جسارت از سایت دکتر ظهرابی ام.اس (M.S) بیماری مزمنی است که در آن سلولهای ایمنی اشتباها و بطور غیر عادی به پوشش و غلاف سلولهای عصبی ( میلین ) در مغز و نخاع حمله کرده و علائم متنوعی از قبیل ضعف عضلانی و سفتی ، اختلال تعادل ، و هماهنگی قسمتهای مختلف بدن ، کرختی ، مشکلات روحی و خلقی ، و تاری دید را پدید می آورد .به دلایل نامعلومی ، بیشترین قربانیان بیماریهای خود ایمنی ( 75% )را زنان تشکیل می دهند . نکته ی جالب دیگر اینکه سیر و پیشرفت بیماری در مردان مبتلا سریعتر از زنان است!شایعترین سن ابتلاء به MS در هر دو جنس مرد و زن ،بین 40-50 سالگی بوده ، زنان سفید پوست شانس ابتلاء بیشتری از زنان سیاه پوست دارند.میزان ابتلاء به MS درخلال سالهای 1980-1990 در میان زنان بیش از 50 % رشد داشته است ، در حالیکه این میزان در مردها تفاوتی نکرده است.این مسئله و اینکه میزان بیماریهای خود ایمنی در خانمها شایعتر از اقایان است زمینه ی تحقیقات وسیعی را در پیش روی محققین قرار داده است.علت شیوع بیشتر این بیماری در زنان نسبت به مردان هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

ام اس , بیماری ام اس ، درمان ام اس , علائم ام اس , بیماری ام اس چیست

علائم MS معمولا در طول بارداری کاهش می یابد ولی در طول سه ماهه ی اول پس از زایمان شدت بیشتری به خود می گیرند!آنچه تقریبا مسلم است اینست که تفاوتهای هورمونی نقش قابل توجهی در تفاوت شیوع این بیماری در دو جنس دارند ولی تفاوتهای ژنتیکی و تمایلا ت خانوادگی نیز در این زمینه حائز اهمیتند. برای مثال شانس ابتلاء به بیماریهای خود ایمنی مثل لوپوس یا آرتریت روماتوئید در خواهر یک بیمار مبتلا به بیماری MS بیشتر از سایرین است.یک مطالعه ی انجام شده در اروپا نشان داده است که تزریق ماهیانه ی اینترفرون بتا یک آ بصورت زیر پوستی در ابتدای تشخیص MS موجب کاهش عوارض و سرعت پیشرفت این بیماری خواهد شد. اما هنوز راه زیادی برای قطعیت این مسئله در پیش روست.مطالعه ی دیگری نیز نشان داد که تزریق داخل وریدی ایمونوگلوبولین(I.V.I.G) پس از اولین علائم MS احتمال بروز حالات پیشرفته ی این بیماری را کاهش می دهد و مشخصا عوارض مغزی آن را کاهش می دهد.

خوردن رژیم غذایی مناسب، چراکه رژیم غذایی مناسب می‌تواند به شما در حفظ تناسب اندام، تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت استخوان‌ها کمک نماید.

استرس‌ تان را کاهش دهید، چرا که استرس می‌تواند شدت بیماری‌تان را افزایش دهد و مضر است .

با توجه به نکات فوق دوره بیماری را برای خود راحتتر کنید.

بیماری های عصبی مثل بیماری MS و یا سردرد میگرنی می تواند از عوامل زنگ زدن گوش باشد

بیشتر بخوانید : ایدزسرطانهپاتیتجذاماوتیسم

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 خرداد 1397

61 دیدگاه

  • مژگان ژانویه 2017 در 13:09

    این بیماری مختص اعصاب مرکزی بوده ( مغز و نخاع ) و ایجاد لکه های سفید یا پلاکهای متعددی در مغز می کند.

    • فرید مارس 2017 در 11:36

      خوردن کشمش و انگور برای این بیماری مفید است . مصرف ویتامین دی و قرصهای امگا 3 باعث کاهش استرس و عوارض بیماری میگردد.

  • لعیا ژانویه 2017 در 13:09

    پلاکها گویای سفت شدگی غلافهای سلولهای (میلین ها) عصبی مغز می باشند, که این سفت یا سخت شدگی جلوگیری از انتشار جریان الکترو شیمیایی رشته های عصبی و اختلال در حرکات می شود.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 13:09

    به همین دلیل در نتیجه فرمانی که از مغز صادر می شود براحتی به اعضاء و ماهیچه ها نمی رسد و کار براحتی انجام نمی شود. مغز فرمانده, کل بدن بوده و در جایگاه رفیعی قرار دارد. شخص باید دقیقا این اندام مهم و حیاتی را بشناسد و حداکثر مراقبت را از این اندام مهم بنماید.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 13:10

    کاهش و ضعف حافظه، ناتوانی در تمرکز، صحبت کردن و مشکلات زبانی از اختلالات رایج در نتیجه ی پیشرفت MS است که البته خیلی وقت ها می تواند از علائم شروع این بیماری باشد.

  • شیما ژانویه 2017 در 13:10

    در بیماران مبتلا به ام اس در مراحل شدید، اختلالات جنسی یکی از شایع ترین اختلالات در نظر گرفته می شود. این وضعیت که در بیشتر اوقات عارضه ای غیر قابل پیشگیری است، خیلی وقت ها یکی از علائم ابتلا به MS در نظر گرفته می شود.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 13:10

    این بیماران معمولا در مستقیم حرکت کردن مشکل دارند. در واقع این عدم تعادل در کنترل حرکات معمولا با پیشرفت تخریب سلول های عصبی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین خاطر است که بسیاری از مبتلایان به MS برای راه رفتن نیاز به عصا دارند.

  • بهمن ژانویه 2017 در 13:10

    دوبینی یا همان اختلالات بینایی به دلیل حمله ی بیماری ام اس به سیستم عصبی و تاثیر بر روی عصب بینایی به وجود می آید و به طور شایع در مبتلایان به بیماری ام اس دیده می شود.

  • یکتا ژانویه 2017 در 13:10

    بی حسی و مورمور شدن مداوم که معمولا صورت و دست ها و پاها را درگیر می کند، عارضه ی شایع بیماران مبتلا به MS است که به علت آسیب و تخریب سلول ها عصبی در مغز و نخاع ایجاد می شود. اما این وضعیت برای فردی که هنوز به بیماری مبتلا نشده و یا برای اولین بار است که آن را تجربه می کند، بسیار عجیب به نظر می رسد. در واقع بی حسی و مورمور شدن می تواند در ابتدا به صورت حمله ای فرد را مورد آسیب قرار دهد. پاها شایع ترین بخش بدن برای بروز این عارضه اند.

  • رویا ژانویه 2017 در 13:10

    اسپاسم ها و گرفتگی های عضلانی حمله ای یکی از علائم آزاردهنده ی ام اس است. این اسپاسم ها معمولا شدیدا دردناک هستند، در بخش های انتهایی بدن نظیر دست ها و پاها ایجاد می شوند و بعد از چند دقیقه برطرف می شوند.

  • رضوان ژانویه 2017 در 13:11

    بی اختیاری در دفع ادرار و مدفوع در بیماری MS دور از انتظار نیست. تقریبا 80 درصد بیماران مبتلا به MS در کنترل ادرار و مدفوع خود مشکل دارند. این افراد معمولا از احساس دفع ادرار مکرر و ناگهانی در عذاب هستند. مشکل آزاردهنده دیگر در این افراد، اسهال مداوم و اختلال کنترل تخلیه روده است. اگر این برای شما یک مشکل شده است، بهتر است هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و وضعیت را بازگو کنید.

  • رضوان ژانویه 2017 در 13:11

    ابتلا به بیماری آزاردهنده ای نظیر MS، علاوه بر آسیب جسمی می تواند ابزاری برای شکنجه روحی فرد باشد. بسیاری از مبتلایان به ام اس، احساس افسردگی، تحریک پذیری و تغییرات خلق و خو را یکی از مشکلات رایج خود بیان می کنند.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 13:11

    عدم هماهنگی بین کلمات در سخن گفتن, سنگینی سر و بدن, دفع بیش از حد ادرار نسبت به دیگران, دیر هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, یبوست مزاج, دیدن کابوس در بعضی افراد, علاقه به خوردن غذاهای سردی بخش (اسیدی) مانند لبنیات مخصوصا ماست و بستنی, در صورت پیشرفت بیماری عدم کنترل ادرار, یا از دست دادن کامل بینایی, عدم تحمل هوای گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هوای سرد , زود انزالی در آقایان, افسردگی و خودخوری, انزوا طلبی و گوشه گیری, نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حرکت, یاری نکردن ماهیچه های پا هنگام راه رفتن, سرما سرما شدن استخوانهای بدن خصوصا پاها

  • لیلی ژانویه 2017 در 13:11

    این نوع افراد عموما اشخاصی هستند فوق العاده حساس, زودرنج و عصبی و با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می دهند و ساعت ها فکر خود را مشغول کرده و به خود و دیگران پیله می کنند.

  • شکوه ژانویه 2017 در 13:11

    افرادی هستند که از نظر ژنتیک دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهائی با pH اسیدی) به حد وفور استفاده می کنند و علاقه زیادی به خوردن ترشی, سرکه, تمبر هندی, ماست, قره قورت و امثالهم دارند.

  • شیرین ژانویه 2017 در 13:12

    سلام,شوهرم چند روزه زانوش خیلی درد میکنه,امروز چندبار تعادلشو از دست داد,این نشانه ام اس؟خواهش میکنم زود جواب بدین

  • ناشناس ژانویه 2017 در 13:12

    سلام..نه خالی کردن زانو یکی از علائم تخریب مینیسک زانو یا رباط به وجود میاد..مخصوصا که درد در ناحیه زانو هم دارن..به پزشک ارتوپد مراجعه کنید

  • لاله ژانویه 2017 در 13:12

    سلام.بنده یه چند ماهی بود هر چند وقت یک بار سرم به صورت موجی درد میگرفت وچشمام سیاهی می رفت رفتم ام ار آی دادم گفتن چیزی نیست مال استرس وکمبود سرتونین درمغزمه البته سرگیجه و ضعف عضلانی هم داشتم ودارم ودستا وانگشتام هم به شدت درد میکنه وکمرم هرچند یک بار میگیره ونمی تونم راه برم در این مواقع آیا باید ام ارایم دوباره تکرار شه ومی تونه از نشونه های ام اس باشه یا مشکلی نیست خواهشا راهنماییم کنید تشکر

  • سهیلا ژانویه 2017 در 13:13

    من چند وقتیه که سر گیجه های مداومم دارم …..از ناحیه کمرم هی میگره و نمی تونم راه برم هنو تشخیص داده نشده چیه …..وقتی حلویه اینه شی رو میگرم اونودوتا میبینم ……درسم قبلا خیلی خوب بود اما امسال نه می تونم درس بخونم نه حفظ کنم حافظم خیلی بد شده حتی خیلی سخت می تونم تمرکز کنم ….خیلی ترسیدم عایا اینا علایم ام اس ؟

  • ثریا ژانویه 2017 در 13:13

    سلام عزیزانم من 28سال سن دارم وپنج سال است متوجه بیماریم شدم .وسه ساله درمان میکنم و وازطریق چشمم دچار کمبوده دیدم سد ومتوجه شدم و خداروشکر مشکلی از طریق حرکتی ندارم وزندگیم را انجام میدهم وهیچ نگرانی ندارم وبرایه خودتان زندگی کنید

  • شیرین ژانویه 2017 در 13:14

    سلام حدود 4ساله متوجه بیماریم شدم از طریق تاری دید وخدارو شکر اختلال حرکتی نداشتم وخیلی ناراحتم که آیا ممکنه یک روزی رویه ویلچر بشینم وهمه متوجه شوند خیلی متاسفم بابت این مشکلم .

  • رضوان ژانویه 2017 در 13:14

    دوستان عزیز من خیلی ها رو میشناسم که ام اس پیشرفته داشتن و با خام گیاهخواری و میوه خواری بطور کامل درمان شدن در این باره تحقیق کنید انشاءالله که همگی سلامتی کامل خود را بدست میآورید

  • ترانه ژانویه 2017 در 13:14

    سلام عزیزم انشالله که همیشه سلامت باشی من هم خواهرم این بمیاریوداره ولی خداروشکرخیلی خوبه. ازهمینجا واسه همتون دعامیکنم.

  • غریبه ژانویه 2017 در 13:14

    باسلام. من آدم احساسی و بسیار زودرنجی هستم که سر مسائل خیلی کوچک و بی ارزش فکرم کاملا درگیر میشه ، مدتی که تکرر ادرار گرفتم و چند روزی هست که در انگشتان دست چپم دردهای عصبی را احساس می کنم که اصلا نمی تونم زیاد تکان بدهم ، می خواستم بدونم این علایم می تونه از علایم بیماری ام اس باشه؟با

  • لاله ژانویه 2017 در 13:15

    سلام. آیا تشنج هم میتونه یکی از نشونه های ام اس باشه یا اینکه خودش باعث بروز ام اس بشه

  • شهاب ژانویه 2017 در 13:15

    بله من تو یه جایی خوندم که هستش

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 13:15

    مدتی هست بعداز زایمان دوم خیلی لرزش در بدن خواب رفتگی در پا دست ونک زبان وسنگینی پشت سر شدم گاهی چشمام سیاهی میرود با همرا سرگیچه دارم با تشکر

  • رها ژانویه 2017 در 13:15

    من یه چن سالی هستش ک توو چشمم یه نقطه سیاه میبینم اما هیچوقت پیگیری نکردم ببینم چیه تا اینکه با درد عضلانی بدنم مواجه شدم و گرما و سرما رو اصلا ب هیچ عنوان نمیتونم تحمل کنم و در عین حال زودرنج و حساس و عصبی ام طوریکه شوهرم بکل تز رفتارم شاکیه و بعضیکمواقع بی حالمو صب ک از خواب بیدار میشم احساس خستگی و کسلی زیادی دارم با تمام اطلاعاتی ک از اینجا و یه سری تحقیقات دیگه انجام میشه گفت ک ب احتمال زیاد مبنلا ب ام اسم من همیشه ارزوی مرگ بی دردسرو داشتم اما …. به نظرتون من مبتلام؟؟

  • نریمان ژانویه 2017 در 13:16

    سلام.من حدود یک ماهه که دست چپم ( مچ به پایین) تقریبا نه کاملا سر میشه و کمی مور مور میشه. این علامت به تنهایی نشان ام اس میتونه باشه؟؟

  • فاطمه ژانویه 2017 در 13:16

    سلام ايشالا كه جيزي نيست منم خيلي براي خواهرم نگرانم چند وقته كه دست چپش مدام مورمور ميشه يه بارم رگ پشت پاهاش گرفت.خواهش ميكنم زود جواب بديد ممكنه ام اس باشه؟

  • نیلوفر ژانویه 2017 در 13:16

    سلام من 19 سالمه مدتى كف دست و پاهامو صورتم مور مور ميشه يا خواب ميره سر گيجه ها ى شديدى دارم و دوبينى دارم يا تار مى بينم مدتى ام هست تكرر ادرار دارم اگر ميشه كمكم كنيد خيلى نگرانم

  • بهار ژانویه 2017 در 13:17

    سلام ٣١ سالمه من حدود ٣ الى ٤ ساله وقتى خيلى عصبى ميشم يا يه شوك عصبى بهم وارد ميشه از كمر به پايين تمام عضلات و مفاصلم درد شديد ميگيره با ضعف و بى حسى شديد… انگار از كمر ميزنن دو تيكه ام كنند! اينا ميتونه علايم ام اس باشه؟! خيلى هم آدم حساس و زود رنجى هستم مخصوصا جديداً…

  • مهسا ژانویه 2017 در 13:17

    عزیزم شوهر منم اینطوری میشد تا یک روز که عصبی شد و کمرش و پاهاش گرفت و تا چند وقت خوب نشد بردیمش دکتر گفت دیسک کمر و تنگی نخایی داره نگران نباش ام اس نیست

  • مهرنوش ژانویه 2017 در 13:18

    سلام .من فردی ب شدت احساساتی هستم.تازگیا تعادلمو از دست میدم .چشمام ضعیف شده و گاهی بعضی از لکه های سیاه تو چشم راستم میبینم.انگشتای دستام گاهی بی حس میشن و عضله های دستام دچار درد و گرفتگی شدید میشه.آیا ام اس دارم؟!من 18 سالمه

  • بهمن ژانویه 2017 در 13:18

    هر چی دیرتر به دکتر مرجعه کنید بدتره. با محل نگذاشتن، بیماری از بین نمیره. شاید هم چیز خاصی نباشه و اگه زودتر بفهمید کمتر رنج بکشید.

  • بهراد ژانویه 2017 در 13:18

    سلام دوست عزیز، در این بیماری هرچه دیرتر پیگیری شود، آسیب بیشتری وارد میشود، نحوه تشخیص بسیار سریع و درمان هم به سرعت جواب میده، مهمترین روش برای غلبه بر این بیماری حمایت و کمک اطرافیان هست،

  • سارا ژانویه 2017 در 13:19

    سلام من پشت گردنم گاهی اوقات صدای حالت زنگ به گوش میرسه ایا نشانه ام اس است

  • لعیا ژانویه 2017 در 13:19

    خوب واقعا چرا به سوالا کسی جواب نمیده.این دیگه چه وضعشه؟

  • لیلی ژانویه 2017 در 13:20

    سلام ،،یکی دو هفته ست انگشتام مور مور میشه،،حتی الان ک دارم تایپ میکنم انگشتای دست چپم این حالتو داره؛؛خیلی میترسم ؛حتی نمیخوام ب این موضوع فکر کنم چ برسه برم دکتر ؛؛ب نظرتون این میتونه از علایمش باشه؟؟؟

  • ناشناس ژانویه 2017 در 13:20

    سلام دوستان،لطفا یک نفر که اطلاعات دقیقی داره پاسخ بده تا همگی از نگرانی در بیایم.من هم تمام علائم رو دارم متاسفانه.لطفا بگید راه حل چیه و چطور میشه از پیشرفتش جلوگیری کرد

    • ناشناس مارس 2017 در 19:34

      حس بی حسی دست وپا در حالیکه قدرت بدن کم نشده ودرد وگاهی سوزن سوزن شدن وورم در قسمت های که درد میکند

  • شیرین ژانویه 2017 در 13:20

    سلام من صبح ازخواب بیدارشدم دست سمت راستم باگردم دردشیدی دارن سنگین بوددستم نمیتوانستم بلندش کنم الان باتکون دادنش ماساژش بهترشدترس دارم که نکنه مریضی خواصی باشه

  • فهیمه ژانویه 2017 در 13:20

    آیا بدنم بخاطر مریضی ام اس کبود میشه!!

  • نادر ژانویه 2017 در 13:21

    سلام عزیزان . بیماری ام اس در مقابل بیماریهای لاعلاج بیماری سختی نیست که اینقدر ازش بترسید فقط باید تهت درمان قرار بگیرید وبه خدا توکل کنید شاد بودن وشاد زندگی کردن دوای همه دردهاست وترس و غم ریشه تمام بیمارهست . با توکل به خدا و امید وشادابی زندگی کنید . در روز از ویتامینهای دی و سی و ای و موادی که دارای پتاسیوم بالاییباشه استفاده کنی موز کیوی پسته خام وغره و بعد از صبحانه یک عدد سیب میل کنید وتا میتونید ازغذاهای پرچرب و سرخردنی استفاده نکنید . گردش وتفریح رو فراموش نکنید ازاسترس و هیجان دوری کنید . فیلمهای کمدی ببینید وبخندی .منم یکی از مبتلایان به این بیماری هستم ولی هیچ وقت خودمرو نباختم .به امید روزهای پر از شادی برای همتون .انشالله

  • یکتا ژانویه 2017 در 13:21

    انشاالله بحق امام حسین و هرچی خوبیه همیشه سرحال بمونید و تمام آدمهایی که احساس خوب ندارند و اینکه با مردم بودن بهترین شفاست

  • بهراد ژانویه 2017 در 13:21

    سلام. حدودا سه هفتس که انگشت های پاهام سر میشن. یه جوری که نمیتونم حسشون کنم. امروز هم انگشت دست چپم. خیلی از علائم دیگرو هم داشتم. یعنی امکانش هست یا توهمی بیش نیست? 🙁

  • یگانه ژانویه 2017 در 13:22

    البته تقريبا هميشه كسل و بي حوصلم خيلي مي خوابم ولي بادم احساس مي كنم كم خوابي دارم.طوري كه گاهلا سر كار در عرض٢دقيقه نشته خوابم مي بره !!!ضمنا ٢٥ ساله هستم.

  • لیلی ژانویه 2017 در 13:22

    سلام من نزدیک به یک ماهه که سمت چپ بدنم ینی دست و پای چپم کم توان میشه خصوصا شبا که میخوام بخوابم کاملا عدم تعادل رو حس میکنم ینی میفهمم که قدرت دست راست و چپم برابر نیس آیا میتونه ام اس باشه?

  • قمر ژانویه 2017 در 13:22

    عواملی نظیر ویتامین D، سابقه ابتلا به برخی عفونت‌های ویروسی، مصرف دخانیات و نوع تغذیه نیز در ابتلا به بیماری ام اس نقش مهمی ایفا می‌کنند.

  • غریبه ژانویه 2017 در 13:22

    استرس یکی از عوامل تشدید کننده ام اس بوده و بیماران باید از آن دوری کنند. به همین دلیل اطرافیان کمتر سر به سر او گذاشته و بیاموزند که چطور بدون استرس با او زندگی کنند.

  • یاسین ژانویه 2017 در 13:23

    چند روزی که پای راستم بی حس شده از انگشت های پام شروع شد و امروز بیشتر شده خیلی نگرانم, اما صبورم چون خدا با صابران است.
    ممنون از اطلاعات که در اختیارم قرار دادید

  • ناشناس ژانویه 2017 در 13:23

    من 2ماه هست ک باشوهرم ازدواج کردم تازه فهمیدم ام اس داره خیلی ناراحتم نمیدونم چیکارکنم بدجورتو بن بست گیرکردم

  • بهار ژانویه 2017 در 13:23

    با سلام همسر من مبتلا به ام آس است حدود ١٣ سال ولي او بسيار قوي است ولي دختر عمو ي او به همين بيماري مبتلا است ولي از نوع حاد و دختر عمو ي ديگر او همچنين ايا اين بيماري موروثي است چون هر دكتر و هر كسي يك جور مي گويند و ايا فرزندانمان مبتلا مي شوند ؟؟؟؟؟

  • باران ژانویه 2017 در 13:24

    با سلام من دختر۲۳ ساله هستم که ۹ ساله تشخیص ms دادن امابااینکه درمان رو ادامه میدم وضعییتم ثابت هست وبهتر نمیشه،به نظرشما من بالاخره خوب میشم؟؟..

  • بنفشه ژانویه 2017 در 13:24

    با سلام، می خواستم بدونم ترس هم باعث ام اس میشه؟ با تشکر.

  • لادن ژانویه 2017 در 13:24

    من حدود هفده سال است به این بیماری مبتلا هستم و در شهر مان مهاباد خیلی بهش مبتلا شدند …..من به درمان بیماریم دو سال پیش به چین رفتم که خیلی وارد بود و بارها به من میگفت مصرف غذاهای سرد و خبرهای ناگهانی تاسف بار از دلایل تشدید ام اس لعنتی است …

    • ناشناس مارس 2017 در 17:12

      دقیقا من با خوردن غذاهای سرد و استرس شدید به یک باره مبتلا به این بیماری شدم.از نظر علمی از ساعت 8 شب به بعد خوردن چیزهای سرد و ترش باعث به هم ریختن سیستم بدن میشه…
      من دقیقا همین کارو کردم و فردا صبحش دیگه نتونستم درست راه برم و یک هفته بعدش متوجه بیماریم شدم…

  • ناشناس ژانویه 2017 در 13:25

    سلام من چند روز پیش با خوردن کپسول گاباپنتین یه دفعه دچار افت فشار شدم که مجبورشدم یه شب بستری شدم که دکتر مغزو اعصاب با انجام ام ار ای تشخیص دادن که چند تا لکه خون روی مغزم هست میخواستم ببینم علت این که چرا اینجوری شده رو بدونم با تشکر

  • مصطفی مارس 2017 در 10:53

    باسلام
    بک هفته س که پاهام کلا درد عضلانی دارن . دیدوز ام ار ای دادم بردم پیش متخصص و اون با نگاه کردن به ام ار ای گفت که مشکلی نداری…. اما نمیدانم این دردها علتش چیه. الان سرگیجه هم دارم

    • ناشناس مارس 2017 در 17:07

      دوست عزیز ام اس نیست چون ام اس کاملا با ام آر آی قابل تشخیصه.هر علائمی رو به پای ام اس نذارید و به خودتون استرس وارد نکنید

  • پونه می 2017 در 16:54

    برخورد با کسی که ام اس داره چجوری باید باشه؟چطور حمایت عاطفی کنم

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.