همه چیز درباره خواص و مضرات سیب زمینی برای پوست چیست

همه چیز درباره خواص و مضرات سیب زمینی برای پوست چیست

سیب زمینی سیب زمینی ,سیب زمینی شیرین,سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی تنوری,سیب زمینی شکم پر,سیب زمینی سوخاری,سیب زمینی برای پوست,سیب زمینی در فر,سیب زمینی پنیری توضیحاتی در مورد سیب زمینی سیب‌زمینی گیاهی …

به لیمو+کاشت

به لیمو+کاشت

همه چیز در مورد به لیمو+کاشت و برداشت و سود اقتصادی همه چیز در مورد به لیمو+کاشت و برداشت و سود اقتصادی در سایت جسارت به لیمو+کاشت ، به لیمو کاشت و …

همه چیز درباره خواص و حکم مصرف گوشت صدف دریایی

همه چیز درباره خواص و حکم مصرف گوشت صدف دریایی

گوشت صدف گوشت صدف ,گوشت صدف دریایی,خواص گوشت صدف,خواص گوشت صدف دریایی,مزه گوشت صدف,آیا گوشت صدف حلال است,خوردن گوشت صدف,فواید گوشت صدف,طعم گوشت صدف توضیحاتی در مورد گوشت صدف صَدَف، صدف دریایی …

خواص برگ به

درخت به یک درخت نسبتا کوچک است که تنه ای قهو ه ای رنگ دارد و تقریبا همه جا می روید

برگ به صاف و کرکی است و گلهای به رنگهای سفید و صورتی هستند و 5 گلبرگ دارد.

“خواص برگ به” بسیار زیاد است و بسیار مفید است

میوه به رنگ زرد دارد و ترش مزه است و بین سیب و گلابی است

مهمترین تولید کننده به در ایران استانهای گیلان و گرگان و آذربایجان هستند

در این مطلب به خواص بی نظیر برگ به می پردازیم

خواص برگ به

خواص برگ به و به

به دارای کربوهیدرات‌ پیچیده ای بنام پکتین است که خواص درمانی دارد.برای اسهال مفید است.میوه به دارای خاصیت تقویت‌کننده‌ ئ معده است و التیام ورم روده را تسهیل می بخشد و مقوی قلب است، ضدنفخ است، ادرارآور است، قاعده‌آور و خلط‌آور است و نقش موثری و مفیدی در بهبود بیماری‌های ریوی دارد.جالب است بدانید به شیرین گرم است و به ترش سرد و خشک است

کاربرد به در طب سنتی

میوه به تقویت کنده قلب است.

میوه به ادرار آور است.

میوه به نرم کننده سینه است.

میوه به مقوی معده و دستگاه هاضمه است.

میوه به قابض است.

میوه به خونریزی را بند می‌آورد.

  میوه به ترش مسهل است.

میوه به ترش برای تنگی نفس مفید است.

میوه به ترش استفراغ را بند می‌آورد.

میوه به اسهال‌های ساده و اسهال خونی را درمان می‌کند.

  میوه به بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.

میوه به خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.

میوه به اثر مفید روی بواسیر درد دارد

میوه به برای هضم غذا نافع است.

خواص برگ به چیست

خواص برگ به چیست

به دانه چیست و چه خواصی دارد

داخل میوه به دانه هایی به رنگ قهوه ای است که به دانه نام دارد و خواص زیادی دارد از جمله

لعاب به دانه را روی زخم‌ها و سوختگیها بگذارید تا باعث شفای سریع آن‌ها شود.

به دانه ضد تب است.

به دانه اسهال خونی و ساده را درمان می‌کند.

به دانه برای درمان جراحات گلو موثر است.

به دانه سرفه را برطرف می‌کند.

به دانه برای درمان تورم‌های داخلی بدن مفید است.

به دانه برای التیام ترک پوست دست و بدن، نوک پستان، لب و بواسیر، لعاب به دانه را روی موضع بمالید.

به دانه برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است.

به دانه آفتاب‌زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید.

  جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است.

خواص برگ به دانه

خواص برگ به دانه

خواص جوشانده گل و شکوفه به

جوشانده گل و شکوفه به سردرد را برطرف می‌کند.

جوشانده گل و شکوفه به مقوی معده است.

جوشانده گل و شکوفه به سینه را صاف و تقویت می‌کند.

جوشانده گل و شکوفه به سرفه کودکان را برطرف می‌سازد.

برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید.

خواص دارویی برگ به

خواص دارویی برگ به

“خواص برگ به و شاخه های به”

جوشانده برگ درختِ به، ورم چشم را مداوا می‌کند.

زخم‌ها را با جوشانده‌ی برگ به بشویید.

جوشانده‌ برگ به قابض است.

ضماد برگِ درخت به برای ورم چشم مفید است.

در واقع دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند

خواص روغن به

روغن به برای برطرف کردن زنگ زدن گوش مفید است.

روغن به سرگیجه را برطرف می‌کند.

روغن به برای مداوای زخم‌های دهان مفید است.

روغن به خونریزی ریوی را درمان می‌کند.

روغن به اسهال مزمن را برطرف می‌کند.

روغن به دوست کبد است و ورم کبد را رفع می‌کند.

روغن به زخم روده‌ها را درمان می‌کند.

خواص جوشانده برگ به

خواص جوشانده برگ به

روش‌های استفاده از گیاه به

1- به دانه

برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید.

همچنین می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید.

جوشانده‌ی دانه به: 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید.

نکته: دانه‌ی به را هرگز نجوید

توجه داشته باشید که دانه «به» را باید فقط به طریقی که گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن را به صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در «دانه به» تجزیه (هیدرولیز) می‌شوند و اسید سیانیوریک تولید می‌کنند که اسیدی خطرناک است. با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می‌شود. در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می‌شود.

شیره‌ی به

50 گرم به را خرد کرده با 50 گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آن‌را روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد.

جوشانده‌ی برگ درخت به

30 گرم برگ درخت به را در یک لیتر آب‌جوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید.

دم کرده‌ی گل به

30 گرم گل به را در یک لیتر آب‌جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

روغن به

به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آن‌را بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته دقت

کنید که روغن نسوزد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 دی 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.