ارزش غذایی و خواص مصرف لوبیا قرمز در بارداری چیست
تاثیر مصرف سرکه سیب و جوش صورت و درمان آکنه
تاثیر مصرف سرکه سیب و جوش صورت و درمان آکنه سرکه سیب و جوش صورت ,سرکه سیب و جوش صورت,سرکه سیب و درمان جوش صورت,سرکه سیب جوش صورت,سرکه سیب جوش صورت,سرکه سیب …
خار خسک برای کاهش فشار خون مفید است
خار خسک برای کاهش فشار خون مفید است خواص خار خسک,فواید خار خسک,خار خسک درمانی,خاصیت خار خسک,خواص خار خسک درمانی,خواص خار خسک برای پوست,خواص خار خسک برای مو,خواص خار خسک برای جوانی,خواص …
آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش
آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش در سایت جسارت کندر رومی ، کندر رومی …
لوبیا قرمز
لوبیا قرمز ,لوبیا قرمز خواص,لوبیا قرمز و لاغری,لوبیا قرمز خوراک,لوبیا قرمز کاشت,لوبیا قرمز کالری,لوبیا قرمز خواصش,لوبیای قرمز خواص,لوبیا قرمز و خواص آن
توضیحاتی در مورد لوبیا قرمز
لوبیا قرمز یک از انواع مرسوم لوبیا است. به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه، این لوبیا به نام لوبیا کلیوی (به انگلیسی: Kidney bean) نامگذاری شدهاست. لوبیا قرمز میتواند با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود. در این مطلب از سایت جسارت در مورد لوبیا قرمز صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
خواص لوبیا قرمز
لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است ادرارآور است و حجم ادرار را زیاد میکند درمانکننده بیماریهای دستگاه ادراری است سنگ کلیه را برطرف میکند سینه و ریه را نرم میکند آب را از بدن خارج میسازد لوبیای سبز مقوی قلب است نیروی جنسی را تحریک میکند قاعدهآور است کلسترول خون را پایین میآورد ضد سرطان است برای رفع بیماریهای قلبی مفید است به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف رودهها را تمیز میکند فشار خون را پائین میآورد یبوست را برطرف میکند در استعمال خارحی در لوبیا را خیمر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.
طرز استفاده لوبیا قرمز
جوشانده: مقدار ۳۰ گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آن را صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید لوبیای پخته: لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملاً پخته و نرم شود و بمقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده میتوان لوبیا را با خردل، زیتون و آبلیمو مصرف کرد. سوپ لوبیا: از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است. سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید.
خطرات مصرف لوبیا قرمز
لوبیای قرمز و سفید حاوی غلظت بالایی از مادهای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. چنانچه لوبیای قرمز قبل از مصرف پخته نشود و به صورت خام مصرف گردد با توجه به مقدار مصرف میتواند کشنده باشد. این ماده همچنین به مقدار کمتر در لوبیای سبز و انواع دیگر لوبیا نیز یافت میگردد. جوشاندن لوبیا در دمای ۱۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میتواند غلطت این مادهٔ سمی را به حد استاندارد و بیخطر برساند
خواص کلی لوبیا قرمز
برخی از خواص لوبیا قرمز در پایین آمده است. ۱. جلوگیری از سرطان: لوبیا قرمز سرشار از منگنز است که مانند یک آنتیاکسیدان دفاعی عملمیکند. این مسئله به کاهش رادیکالهای آزاد در میتوکندری در سطح سلولی کمکمیکند. این لوبیا دارای ویتامین K نیز هست که به محافظت از سلولها دربرابر استرس اکسیداتیو شناختهشده است و خطرات سرطان را کاهشمیدهد. ۲. عملکرد مغز: ویتامین K موجود در لوبیا قرمز، فراوان است که برای مغز و سیستم عصبی مفید است. غلاف میلین برای عملکرد مناسب به اسفنگولیپید نیازدارد. ویتامین K به سنتز اسفنگولیپید کمکمیکند که در عملکرد سالم مغز و سیستم عصبی موثر است. لوبیا قرمز دارای مقدار مناسبی تیامین نیز هست که سلولهای مغز برای عملکرد ذهنی به آن نیازدارند. این ویژگی به ایجاد استیلکولین برای حافظه کمکمیکند. خواص لوبیا قرمز ۳. قندخون: لوبیا قرمز حاوی فیبر حلشدنی است که به کاهش سرعت سوختوساز کربوهیدرات کمکمیکند. این ویژگی میتواند از بالارفتن سطح قندخون بعد از وعده غذایی جلوگیریکند. لوبیا قرمز منبع خوبی از پروتئین نیز هست که سطح قندخون را پایینمیآورد. ۴. سمزدایی سولفیت: سولفیتها بهعنوان نگهدارنده به غذاهایی مانند سالاد و سالادبار اضافهمیشوند. لوبیا قرمز حاوی مقدار مناسبی مولبیدن است که سولفیتها را سمزدایی میکند. این برای افرادی که به سولفیت حساسیت دارند حیاتی است زیرا با سمزدایی سولفیت به کاهش علائمی مانند سردرد کمکمیکند. ۵. سلامت دستگاه گوارشی: لوبیا قرمز دارای فیبر حلنشدنی است که برای تنظیم حرکات روده و افزایش مدفوع مفید است. این به تخمیر فیبر رژیمی در روده بزرگ کمککرده و باکتریهای خوب را در دستگاه گوارشی حفظمیکند. حرکات رودهای سالم، خطر سرطان روده بزرگ را کاهشمیدهد. ۶. فواید قلبیعروقی: میزان بالای فیبر در لوبیا قرمز میتواند سطح کلسترول را کاهشدهد. فولات موجود در لوبیا قرمز میتواند سطح هوموسیستئین را پایینآورده و درنتیجه خطر سکته، حملات قلبی و بیماریهای عروقی را کاهشدهد. این لوبیا حاوی منیزیم نیز است که به عملکرد سیستم قلبیعروقی کمکمیکند. ۷. انرژیزا: لوبیا قرمز منبعی سرشار از آهن است که انرژی شما را بالامیبرد. آهن برای سوختوساز بدن شما و تولید انرژی نیز لازم است. منگنز موجود در لوبیا قرمز نیز در تولید انرژی در بدن شما نقشدارد. ۸. پروتئین بالا: لوبیا قرمز سرشار از پروتئین است و میتواند بهترین جایگزین برای گوشت یا محصولات لبنی باشد. برای تغذیه کامل، لوبیا را با برنج مصرفکنید. خواص لوبیا قرمز ۹. تقویت استخوان: منگنز و کلسیم موجود در لوبیا قرمز به افزایش قدرت استخوان کمککرده و بنابراین از پوکی استخوان جلوگیریمیکند. لوبیا قرمز فولات دارد که سطح هوموستئین را حفظکرده و خطر شکستن استخوان و لگن را کاهشمیدهد. ۱۰. از کلسترول بد جلوگیریمیکند: فیبر موجود در لوبیا قرمز، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولیدمیکند که میتواند مانع سنتز کلسترول در کبد شود. این ویژگی به پایینآوردن و جلوگیری از کلسترول کمکمیکند. ۱۱. از خطر دیابت جلوگیریمیکند: لوبیا قرمز دارای کربوهیدرات با شاخص گلیسمی پایین است. این ویژگی برای جلوگیری از خطر دیابت مفید است. ۱۲. بلوغ سلولهای قرمز خون: مواد مغذی موجود در لوبیا قرمز برای سنتز DNA و RNA مفیدند. این میتواند سطح هوموسیستئین را در عروق پایینآورده و خطر بیماری قلبی را کاهشدهد. خواص لوبیا قرمز ۱۳. پوست سالم: لوبیا قرمز به حفظ سوختوساز اسیدهای آمینه، گلوکونئوژنز، سنتز پیامرسان عصبی، سنتز هیستامین، اسیدهای چرب، لیپیدها و سنتز هموگلوبین کمکمیکند. بنابراین، لوبیا قرمز میتواند برای حفظ سلامت پوست مفید باشد. ۱۴. رادیکالهای آزاد: هم خانواده دیگر آن، لوبیا سفید، منبعی سرشار از آنتیاکسیدان است که خواص ضدسرطانی دارد. بدن ما، رادیکالهای آزاد را بهعنوان محصول جانبی سوختوساز سلول تولیدمیکند. لوبیا قرمز در سمزدایی این رادیکالهای آزاد مفید است و بنابراین خطر سرطان و بسیاری از بیماریهای مزمن را کاهشمیدهد. ۱۵. سرشار از فیبر: لوبیا سفید فیبر رژیم حلشدنی و حلنشدنی دارد. این فیبر حلشدنی میتواند به اسیدهای صفراوی در دستگاه گوارشی بچسبد و آن را از بدن دفعکند. این برای درمان تشکیل اسیدهای صفراوی در کبد مفید است و بنابراین کلسترول بد را کاهشمیدهد. فیبر حلنشدنی میتواند به جلوگیری از یبوست، سندروم روده تحریکپذیر و بیماری دیورتیکولوزیس کمککند. خواص لوبیا قرمز ۱۶. سلامت قلب: لوبیا قرمز سرشار از ویتامین B۹ است که منظور از این ویتامین همان فولات یا اسیدفولیک است. لوبیا سفید برای قلب مفید است زیرا چربی پایینی دارد. فولات به کاهش سطح هوموسیستئین در جریان خون شما کمکمیکند. ۱۷. افزایش توانایی ذهنی: لوبیا سفید دارای مقدار مناسبی ویتامین B۱ یا تیامین است. این ویتامین به تشکیل سلولهای مغز و عملکرد درست آنها کمکمیکند. تیامین برای سنتز استیلکولین که به عملکرد حافظه کمکمیکند، مفید است. برای حفظ عملکرد ذهنی سالم، لوبیا سفید مصرفکنید.
لوبیا قرمز صد پیری
لوبیا قرمز منبعی سرشار از آنتیاکسیدان است. این لوبیا خواص ضدپیری دارد که طولعمر را افزایشداده و آسیب سلول را محدودمیکنند. این ویژگی میتواند از پوست و بدنتان دربرابر مشکلات سلامتی ناشی از غذاهای ناسالم محافظتکند.
طبع لوبیا قرمز
طبع لوبیا قرمز گرم و تر است. یکی از خواص لوبیا قرمز اینست که ادرار آور است و موجب افزایش ادرار می شود. همچنین برای درمان بیماریهای دستگاه ادراری مصرف لوبیا قرمز توصیه می شود. برای درمان سنگ کلیه لوبیا قرمز بخورید. از خواص لوبیا قرمز اینست که سینه و ریه را نرم میکند و همچنین آب را از بدن خارج میسازد. لوبیا قرمز مقوی قلب است. باعث تحریک نیروی جنسی می گردد. جالب است بدانید قاعده اور بودن جزو خواص لوبیا قرمز است . یکی از فواید لوبیا قرمز خاصیت ضد سرطانی ان است . برای رفع بیماریهای قلبی از لوبیا قرمز استفاده کنید. لوبیا قرمز رودهها را تمیز میکند. یکی دیگر از مهمترین خواص لوبیا قرمز کاهش فشار خون و درمان یبوست است.
کاهش وزن با لوبیا قرمز
لوبیا قرمز سرشار از فیبر، پروتئین و کربوهیدراتهای پیچیده است که سطح قندخون را تثبیتمیکنند. درصورت وجود مقاومت به انسولین، هیپوگلیسمی و دیابت، مصرف لوبیا قرمز توصیهمیشود. سطح ثابت قند خون به آزادکردن انسولین کمتری توسط پانکراس کمکمیکند. این، ذخیره چربی را در بدنتان افزایشداده و برای حفظ وزن سالم، سطح انسولین را پایین نگهمیدارد.
مواد مغذی لوبیا قرمز
لوبیا قرمز، منبع غیرلبنی کلسیم است که به حفظ قدرت استخوانها و مبارزه با سندروم پیش از قاعدگی کمکمیکند. لوبیا قرمز دارای کوئرستین است که یک آنتیاکسیدان ضدالتهاب است و میتواند از آرتریت و ازدستدادن حافظه جلوگیریکرده یا آن را درمانکند.فیبر رژیمی موجود در لوبیا میتواند کلسترول خون شما را پایینبیاورد. این بهخاطر اتصال فیبر به اسیدهای صفرا در روده شماست. اسیدهای صفراوی برای سنتز کلسترول ضروری هستند که دسترسی به اسیدها را کاهشمیدهد. بنابراین، خطر فشار خون بالا به میزان زیادی کاهشمییابد.
لوبیا قرمز و آکنه
لوبیا قرمز منبع خوبی از روی است که نقشی حیاتی در حفظ سلامت پوست دارد. روی همچنین عملکرد درست غدد چربی پوست تولیدکننده عرق را تضمینمیکند. غدد چربی بیشفعال میتوانند باعث آکنه شوند. لوبیا قرمز سرشار از اسیدفولیک نیز هست که به تشکیل سلولهای پوستی جدید کمکمیکند. تولید منظم سلولهای جدید میتواند برای پاکسازی منافذ و کاهش آکنه مفید باشد.
نکاتی در مورد مصرف لوبیا قرمز
– افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه، باید از مصرف زیاد لوبیا قرمز پرهیز کنند. – میزان زیاد لوبیا قرمز میتواند سوختوساز سلولی را مختل کند. – لوبیا قرمز را قبل از مصرف در آب بخیسانید تا هضم را آسانکرده و زمان پخت را کاهشدهد. – لوبیاهایی را بخرید که سالم هستند و ترک ندارند. – لوبیا قرمز را در ظرف بدون هوا نگهداری کنید. – آنها را در جای خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید. – میتوانید آنها را بیشتر از ۱۲ ماه نگهدارید. – میتوانید آنها را در زودپز بپزید. – هیچ چاشنی نمکی یا اسیدی به آن اضافهنکنید.
ارزش غذایی لوبیا قرمز
درباره ارزش غذایی لوبیا قرمز باید بگوییم که هر 100 گرم لوبیا قرمز پخته دارای : 266 کالری انرژی 22 گرم پروتئین 38 گرم نشاسته 44 گرم کربوهیدرات 23 گرم فیبر ویتامین B5، B3 آهن و اسید فولیک ( برای زنان باردار و افراد کمخون ) می باشد. پس یکی از خواص لوبیا قرمز آهن و اسید فولیک است که برای زنان باردار و افراد کم خون بسیار مناسب است. همچنین به گزارش آسان طب هر 100 گرم لوبیا پخته 100 میلیگرم کلسیم دارد و کلسیم هم که برای استحکام دندانها و استخوانها عالیست. یکی دیگر از فواید لوبیا قرمز فیبر فراوان در ان است که باعث حفظ سلامتی سیستم گوارشی می شود و با یک سیستم گوارشی سالم ، به دیابت و سرطان روده مبتلا نخواهید شد.
پروتئین زیاد لوبیا قرمز
یکی از مضرات لوبیا قرمز این است که بدلیل اینکه پروتئین زیادی دارد برای کسانی که نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمی شود.
لوبیا قرمز و سلامت قلب
یکی از فواید لوبیا قرمز این است که می تواند برای سلامت قلب و عروق کمک کند. لوبیا قرمز کم چرب است و کلسترول هم ندارد ضمن اینکه منبع غنی پروتئین گیاهی است. فیبر محلول موجود در لوبیا قرمز می تواند باعث تعادل در سطوح ناسالم کلسترول خون شود. نکته قابل توجه دیگر این است که لوبیا قرمز هر ۳ ماده کلیدی ( کلسیم ، پتاسیم و منیزیم ) که برای کنترل فشار خون نیاز هستند را دارا می باشد. مقادیر کافی از مواد ذکر شده در رژیم غذایی شما می تواند سلامت قلبتان را تضمین کند.
لوبیا قرمز و سرطان سینه
یکی از خواص مصرف لوبیا قرمز جلوگیری از ابتلا به برخی سرطان هاست. فیبر بالای موجود در لوبیا قرمز می تواند تا حدودی از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری کند. تحقیقات دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۱۶ این موضوع را بررسی کرده است. نتیجه تحقیقات نشان داده است که خانم هایی که در دوران بلوغ و اوایل بزرگسالی از رژیم غذایی استفاده کرده اند که حاوی مقادیر غنی فیبر بوده است به طور قابل توجهی درصد ابتلا به سرطان سینه در مراحل بعدی زندگی شان کاهش یافته است.