مراقب سکته مغزی باشید

مراقب سکته مغزی باشید

مراقب سکته مغزی باشید سکته مغزی,بيماري سکته مغزی,سکته مغزی در بارداري,علائم سکته مغزی,درمان سکته مغزی,درمان سکته مغزی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سکته مغزی,سکته مغزی را چگونه درمان کنيم,سکته مغزی …

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند فشارخون بالا عبارت است از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیواره رگ‌های خونی فشارخون بالا به نام قاتل خاموش هم خوانده …

علائم و علت و درمان بیماری دویک در زنان و مردان چیست

علائم و علت و درمان بیماری دویک در زنان و مردان چیست

دویک دویک ,بیماری دویک چیست,بیماری دویک کشنده است,بیماری دویک درمان,بیماری دویک علائم,بیماری دویک علایم,بیماری دویک و بارداری,بیماری دویک ویکی پدیا,بیماری دویک در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد علائم …

سوزش سردل یا heartburn

سوزش سردل,بیماری سوزش سردل,سوزش سردل در بارداری,علائم سوزش سردل,درمان سوزش سردل,درمان سوزش سردل با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سوزش سردل,سوزش سردل را چگونه درمان کنیم,سوزش سردل در کودکان,سوزش سردل در بزرگسالان,سوزش سردل در نوزادان,سوزش سردل در بهار,سوزش سردل در تابستان,سوزش سردل در پاییز,سوزش سردل در زمستان,آشنایی با سوزش سردل,همه چیز در مورد سوزش سردل,سوزش سردل واگیردار است,سوزش سردل و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سوزش سردل

 سوزش سردل یا heartburn

به گزارش سایت جسارت سوزش سردل یا heartburn یک مشکل جدی است. اما آیا می دانید به چه علت سوزش سردل به وجود می آید و چگونه درمان می شود؟Heartburn به معنای سوزش قلب است، زیرا برگشت اسید معده به مری باعث ایجاد درد و سوزش در قسمت سر معده می شود که مجاور قلب است و بعضی افراد فکر می کنند قلب شان درد می کند.سوزش سردل با عنوان های دیگری مثل ترش کردن غذا، برگشت اسید معده به مری و بیماری ریفلاکس نیز خوانده می شود.

مری بارت , مری بارت چیست؟ , علائم مری بارت , مری بارت یعنی چه , مری بارت خفیف , مری بارت چه بیماری است

۱) سوزش سردل، تنها علامت نیست

شایع ترین علامت برگشت اسید معده به مری، احساس سوزش در ناحیه قفسه سینه است. اما برخی از افراد، سوزش قفسه سینه را احساس نمی کنند، در عوض ممکن است مشکل در بلع غذا و یا سرفه خونی داشته باشند.برگشت اسید معده به مری هنگامی رخ می دهد که عضلات اسفنگتر بین مری و معده، شل شده باشد و به مدت طولانی باز بماند. در حالت عادی، این اسفنگتر به مدت کوتاهی در هنگام بلع غذا باز و مجددا بسته می شود. شل شدن و باز ماندن این اسفنگتر باعث می شود که اسید معده به مری و حتی دهان بیاید.

۲) داروی آنتی اسید، ممکن است کافی نباشد

برای درمان سوزش سردل، مصرف داروهای آنتی اسید مانند “آلومینیوم ام جی” مفید می باشند. اما اگر سوزش سردل بیشتر از دو هفته طول بکشد و زندگی طبیعی شما را دچار اختلال کند و شب ها نتوانید بخوابید، حتما به پزشک مراجعه کنید.ممکن است شما نیز جزو بیماران مبتلا به ریفلاکس (برگشت اسید معده به مری) باشید. این بیماران نباید غذاهای اسیدی مثل مرکبات را مصرف کنند. بهتر است قبل از استفاده از هر نوع دارویی با پزشک مشورت کنید.

۳) علامت ها را نادیده نگیرید

در صورت عدم درمان برگشت اسید معده، این مشکل می تواند مزمن شود و خطر ابتلا به عفونت مری، زخم مری و حتی شرایط پیش سرطانی مری (به نام مری بارت Barrett’s esophagus) را ایجاد کند.

۴) زنان هم ممکن است مانند مردان، دچار سوزش سردل شوند

زنان در دوران بارداری، ممکن است دچار سوزش سردل شوند. چاقی نیز یکی دیگر از عوامل ایجاد کننده این مشکل است. افزایش وزن، فشار زیادی را به عضلات اسفنگتر بین معده و مری وارد می کند که موجب برگشت اسید معده می شود.

۵) باید از مصرف برخی غذاها پرهیز کنید

در برخی افراد، مصرف غذاهای تند و مرکبات، موجب شل شدن عضلات اسفنگتر می شود،پس نباید این غذاها را بخورند. اما اگر شما رفلکس دارید و با مصرف غذاهای تند، مرکبات و شکلات، هیچ نوع مشکلی برای شما ایجاد نمی شود، می توانید این غذاها را مصرف کنید.

۶) قبل از خواب، غذا نخورید

تا دو ساعت بعد از خوردن غذا، دراز نکشید. برای این که معده، زمان کافی برای هضم غذا و تخلیه کامل آن داشته باشد.

سوزش سردل,درمان سوزش سردل

۷) وزن خود را کم کنید

کاهش ۴ کیلوگرم از وزن اضافی بدن، می تواند برای عملکرد صحیح اسفنگتر مری مفید باشد.

۸) آدامس بدون قند (sugar free) بجوید

جویدن آدامس باعث افزایش تولید بزاق می شود. بزاق، اسید معده را خنثی می کند و از تاثیر آن می کاهد.

۹) موقع خواب، سرتان را بالا قرار دهید

هنگامی که می خوابید، با قرار دادن بالشی در زیر سرتان، آن را بالا بیاورید، در نتیجه تنه شما به طرف پایین قرار می گیرد و این کار به عملکرد صحیح مری کمک می کند.

۱۰) علائم حمله قلبی را بشناسید

گاهی اوقات حمله قلبی در زنان با بیماری ریفلاکس اشتباه گرفته می شود، زیرا هر دوی آنها، باعث ایجاد درد در ناحیه قفسه سینه می شوند.علائم حمله قلبی عبارتند از: تعریق، تهوع و تعریق و درد قفسه سینه در حین ورزش یا تقلای بدنی، درد قفسه سینه که به قسمت گردن یا شانه چپ کشیده می شود و سوزش سردل که بلافاصله بعد از خوردن غذا ایجاد نمی شود. همچنین داشتن سابقه حمله قلبی در خانواده و فامیل، احتمال ابتلا به این عارضه را افزایش می هد.علائم ریفلاکس، بلافاصله بعد از خوردن غذا بروز می کنند.

منبع:aftabir.com

سوزش سردل یا heartburn

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 مهر 1396

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.