چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟

چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟

چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟ سرطان معده,بیماری سرطان معده,سرطان معده در بارداری,علائم سرطان معده,درمان سرطان معده,درمان سرطان معده با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان معده,سرطان معده را چگونه …

کمک های اولیه برای کسی که دچار شوک شده

کمک های اولیه برای کسی که دچار شوک شده

کمک های اولیه برای کسی که دچار شوک شده خواص کمک های اولیه,فواید کمک های اولیه,کمک های اولیه درمانی,خاصیت کمک های اولیه,خواص کمک های اولیه درمانی,خواص کمک های اولیه برای پوست,خواص کمک …

خستگی چشم هنگام مطالعه

خستگی چشم هنگام مطالعه

خستگی چشم خستگی چشم,بیماری خستگی چشم,خستگی چشم در بارداری,علائم خستگی چشم,درمان خستگی چشم,درمان خستگی چشم با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خستگی چشم,خستگی چشم را چگونه درمان کنیم,خستگی چشم در کودکان,خستگی …

حقیقت پنهان شده صنعت مواد غذایی

حقیقت پنهان شده صنعت مواد غذایی

به گزارش بی اس ام اس شاید علت فراگیر شدن بیماری‌های چاقی و… در سراسر جهان و تمام گروه‌های سنی، نحوه تهیه مواد غذایی در کارخانه‌ها باشد.

بدلیل اعتماد مصرف‌کنندگان نسبت به تولیدکنندگان مواد غذایی، آن‌ها موظف‌اند که مواد مفید سالمی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند. اما چرا برخی از تولیدکنندگان بخاطر سود و منفعت بیشتر، سلامتی افراد را به خطر می‌اندازند؟!

وجود طعم‌دهنده‌ها، افزودنی‌ها، رنگ‌های شیمیایی، سدیم، نمک و مواد نگهدارنده در مواد غذایی از عوامل بوجود آمدن دیابت، سرطان، فشار خون، چاقی، مشکلات قلبی، حمله قلبی و کلسترول است.

در برخی موارد نیز همین افزودنی‌ها موجب مرگ مصرف‌کننده می‌شود.

مصرف برخی مواد غذایی، خود عامل بوجود آمدن بیماری‌های مختلف می‌شود. مثل؛ نوشابه‌ها، روغن‌های نباتی و روغن‌های جامد، سس مایونز، مصرف زیاد گوشت گاو و گوساله، سوسیسریال کالباس، پیتزا، همبرگر و اسیدهای چرب ترانس(مثل چیپس و پفک).

باید توجه داشت که در انتخاب مواد غذایی مورد استفاده دقت بیشتری شود و از طرف دیگر تولیدکنندگان نیز از بکار بردن مواد مضر و کشنده در مواد غذایی اجتناب کنند تا سلامت مردم جامعه به خطر نیفتد.

منبع:

باشگاه خبرنگاران

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.