هرگز روی زغال کباب نکنید !
انواع آسیب ناخن
انواع آسیب ناخن آسیب ناخن,بيماري آسیب ناخن,آسیب ناخن در بارداري,علائم آسیب ناخن,درمان آسیب ناخن,درمان آسیب ناخن با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آسیب ناخن,آسیب ناخن را چگونه درمان کنيم,آسیب ناخن در …
تمایز بینی های گوشتی و انواع آن
تمایز بینی های گوشتی و انواع آن خواص بینی گوشتی,فواید بینی گوشتی,بینی گوشتی درمانی,خاصیت بینی گوشتی,خواص بینی گوشتی درمانی,خواص بینی گوشتی برای پوست,خواص بینی گوشتی برای مو,خواص بینی گوشتی برای جوانی,خواص بینی …
همه چیز در مورد سرکه بالزامیک و کبد چرب برای درمان آن
همه چیز در مورد سرکه بالزامیک و کبد چرب برای درمان آن سرکه بالزامیک و کبد چرب ،سرکه سیب و کبد چرب،سرکه سیب و چربی کبد،سرکه سیب کبد چرب،سرکه سیب برای کبد …
هرگز روی زغال کباب نکنید !
خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته
به گزارش بی اس ام اس : كباب كردن يك روش كم چربي براي طبخ غذا است اما بايد هوشيار باشيم كه اگر گوشت كبابي زياد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت. اين مطالعات نشان ميدهد كه برگرها و كبابهاي آبدار بويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطانزا هستند. محققان در توضيح اين مطلب ميگويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب ميكنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر ميريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد ميكند ماده سرطانزا توليد ميشود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برميگردد و براي بدن خطرناك است. لذا متخصصان تغذيه توصيه ميكنند كه يك روش سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت، سرخ كردن و يا تنوري كردن اين ماده خوراكي است. اين متخصصان تاييد ميكنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولاني تر و در دماهاي پايينتر روش بسيار بهتر و سالم تري است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نيز توصيه ميشود چرا كه مقدار چربي كه از اين نوع گوشتها ممكن است روي ذغال بريزد به ميزان قابل توجهي كمتر است و در نتيجه از مقدار مواد سرطانزايي كه ممكن است توليد شوند، كاسته خواهد شد.