آشنایی با خواص ماش پخته و مواد مغذی در این دانه ارزشمند

آشنایی با خواص ماش پخته و مواد مغذی در این دانه ارزشمند

آشنایی با خواص ماش پخته و مواد مغذی در این دانه ارزشمند آشنایی با خواص ماش پخته و مواد مغذی در این دانه ارزشمند در سایت جسارت خواص ماش پخته ، خواص …

خواص و مضرات مصرف دمنوش سنبل الطیب در بارداری

خواص و مضرات مصرف دمنوش سنبل الطیب در بارداری

سنبل الطیب سنبل الطیب ,سنبل الطیب در جدول,سنبل الطیب و گربه,سنبل الطیب و رنگ چشم,سنبل الطیب گربه,سنبل الطیب چیست,سنبل الطیب به انگلیسی,سنبل الطیب خواص توضیحاتی در مورد سنبل الطیب سنبل الطیب یا …

رابطه خوردن سماق و لاغری شکم از دیدگاه طب سنتی

رابطه خوردن سماق و لاغری شکم از دیدگاه طب سنتی

رابطه خوردن سماق و لاغری شکم از دیدگاه طب سنتی رابطه خوردن سماق و لاغری شکم از دیدگاه طب سنتی در سایت جسارت گیاه سماق و دمنوش تهیه شده از آن خاصیت …

فندق

فندق ,خواص فندق,فندق و خواص آن,مضرات فندق,روغن فندق,مصرف فندق,خاصیت فندق,فواید فندق

فندق , خواص فندق , مضرات فندق , روغن فندق

توضیحاتی در مورد فندق

یکی از راهکارهای مفید برای داشتن ابروهایی پرپشت و زیبا استفاده از روغن فندق برای ابرو است. این روغن در رشد ابرو‌های شما تاثیر بسیاری دارد. کافی است مقدار کمی از روغن فندوق را بر روی ریشه قسمتی از ابرو که می‌خواهید رشد کند، بمالید. همه خانمها دوست دارند ابروهایی پرپشت و زیبا داشته باشند. استفاده از مواد خانگی در دسترس یکی از بهترین و ساده‌ترین راهکارها برای داشتن چنین ابروهایی است. در این مطلب از سایت جسارت در مورد فندق صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

فندق چیست

فندوق میوه‌ای فندقی از درخت فندق است. ظاهر کروی یا بیضی دارد و طولش ۱۵–۲۵ میلی‌متر و قطرش ۱۰–۱۵ میلی‌متر است و دارای پوسته فیبری بیرونی می‌باشد. گونه‌هایی از فندق از فندق معمولی بزرگ‌ترند و در بیشترین رشد دو برابر اندازه معمولی می‌شوند. میوه فندق زمانی که برسد از پوسته بیرون می‌افتد. هسته بذر فندق خوراکی است و می‌توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف نمود. بذر میوه پوستی بسیار نازک و به رنگ قهوه‌ای تیره دارد که پیش از مصرف یا پخت‌وپز، آن را جدا می‌کنند. فندق در سطح تجاری بیشتر در ترکیه، ایتالیا، یونان، گرجستان، در جنوب ایالت اسپانیایی کاتالونیا، در شهرستان کنت انگلستان و همچنین در ایالت واشینگتن و اورگن ایالات متحده و در ایران در مناطق الموت قزوین و اشکورات رودسر گیلان (پرندان، مایستان، کُجید، شَوَک. دیماجانکش و…) تولید می‌شود. ترکیه با تولید تقریباً ۷۵٪ از فندوق جهان، بزرگ‌ترین تولیدکننده این میوه در بین کشورهای جهان می‌باشد. اشکورات رحیم آباد رودسر نیز بزرگ‌ترین تولیدکننده فندق و به عنوان پایتخت فندق ایران شناخته می‌شود از فندق در صنعت شیرینی‌سازی برای ساخت پرالین مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین با ترکیب آن با شکلات می‌توان شکلات ترافل و همچنین محصولاتی همچون نوتلا و فرانجلیکو تولید نمود. روغن فندق نیز که از فندق بدست می‌آید، بسیار خوش‌طعم است و در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد. فندق از نظر میزان پروتئین و چربی غیراشباع بسیار غنی است، علاوه بر آن حاوی مقادر قابل توجهی از ویتامین ب۱ و ویتامین ب۶ و میزان کمتری از دیگر ویتامین‌های ب است.

خواص روغن فندق برای ابرو

روغن فندق یکی از بهترین روغن‌های گیاهی است که علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد از آن در زمینه تقویت و رشد موها، ابرو و مژه‌ استفاده میشود. در حقیقت میوه فندق غنی از روغن است. در واقع 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع ویتامین مانند ویتامین آ، ای و ویتامین‌های ب1، ب2 و ب6 است و تاثیر بسزایی بر روی رشد فولیکلهای آسیب‌دیده ابرو دارد. همچنین ماساژ روغن فندق بر روی ابروها باعث تحریک بیشتر جریان خون در این ناحیه شده و به تبع آن بر افزایش رشد ابرو موثر است.

تاریخچه فندق

در سال ۱۹۹۵ شواهدی دال بر وجود یک مرکز فرآوری فندوق در مقیاس بزرگ در یک گودال واقع در جزیره کولونسای اسکاتلند بدست آمد. این چاله متعلق به دوران میان سنگی بود و حدود ۹۰۰۰ سال قدمت داشت. شواهد نشان از یک چاله عمیق و بزرگ که مملو از صدها هزار پوسته سوخته فندوق بود می‌داد. فندوق در دیگر مراکز متعلق به دوران میان سنگی نیز یافت شده بود ولی بندرت در چنین مقیاسی و بشکل متمرکز در یک چاله. تکنیک رادیوکربن قدمت این فندق‌ها را بالغ بر ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد تشخیص داده‌است. این اکتشاف به ما بینشی خاص در زمینه فعالیت‌های گروهی و برنامه‌ریزی در این دوران می‌دهد. این فندقها همه در یک سال برداشت شده بودند و آنالیز گرده‌ای نشان داد تمامی درختان بطور هم‌زمان قطع شده بودند. مقیاس این فعالیت، بی‌نظیر در سرتاسر اسکاتلند و عدم وجود حیوانات قابل شکار در این جزیره، این احتمال را قوت می‌دهد که کولونسای دارای جامعه‌ای با رژیم غذایی عمدتاً گیاهی بوده‌است. فندوق معمولاً نیاز به برشته کردن ندارد و حتی امروزه فندوق کنتی (Kentish Cobnuts) به صورت سنتی تازه به فروش می‌رسد، گمان می‌رود برشته کردن فندوق برای آسان‌تر کردن هضم آن توسط کودکان صورت گرفته باشد. گفته می‌شود که برشته کردن عمر نگهداری فندوق را افزایش می‌دهد و همین آن را غذایی مناسب برای دریانوردان در سالهای گذشته کرده بود. درخت فندوق در طول تاریخ برای چوب، مواد ساختمانی و پرچین مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است. در دوران رومی‌ها کشت می‌شده از جمله در بریتانیا، هر چند مدرکی وجود ندارد که آن‌ها کشت گونه خاصی را گسترش داده باشند. انواع مختلفی از قرن ۱۶ به بعد کشت شده، قرن ۱۹ شاهد یک افزایش بزرگ در انواع این گونه می‌باشد. به‌طور خاص فندوق کنتی اولین گونه تحت کشت گسترده در سال ۱۸۳۰ معرفی گردید. شیوه سنتی افزایش باردهی فندوق brutting نام دارد که باعث می‌شود انرژی درخت بیشتر به سمت تولید شکوفه برود. در این شیوه در پایان فصل رشد سرشاخه‌های ۶–۷ برگه متصل به تنه یا شاخه‌های اصلی (بدون قطع کامل) دوشاخه می‌شوند.

فندق , خواص فندق , مضرات فندق , روغن فندق

زراعت فندق

زراعت پیشرفته و جدید کشت فندوق یا با دست یا با شن کشهای مکانیکی و عادی برای جمع‌آوری دانه‌های افتاده انجام می‌شود. فندوق به خاطر دانه‌ای بودنش به‌طور گسترده در باغهای بازرگانی اروپا، ترکیه، ایران و قفقاز کشت می‌شود. Hazelnuts.jpg دانه فندوق به دانه‌های هرگونه از فندقیان اشاره می‌کند. این فندق، هسته دانه، قابل خوراکی است و به صورت خام یا تفت داده یا طعم دهنده استفاده می‌شود. دانه یک پوست قهوه‌ای تیره و نازک دارد که کمی طعم دار است و گاهی اوقات پیش از آشپزی کنده می‌شود. ترکیه تولیدکنندهٔ برتر فندق است، خصوصاً در استان گره‌سون و استان اردو. تولید فندق ترکیه ۶۲۵۰۰۰ تن بوده و حدود ۷۵ درصد از تولید جهانی را در بر می‌گیرد. در شمال آمریکا تولید فندق در ایالت اورگن متمرکز شده‌است. آنها همچنین به‌طور گسترده‌ای در کلمبیا و بریتانیا این دانه را کشت می‌دهند. در سال ۱۹۹۶، تولید پوسته‌ای در ارگان حدود ۱۹۱۹۰۰ تن (۱۸۰۰۰ تن) در مقایسه با ۱۰۰ تن (۹۱ تن) در واشینگتن بود. فندوق در آمریکا به‌طور دایمی رشد می‌کند، که انجمن بازاریابی فندوق در سال ۱۹۴۹ توسط بخش ۹۸۲فدرال بازاریابی تأسیس شد. فندقها همچنین در خیابان پانگی جامبا در هند دیده شده‌اند، که آن‌ها را به عنوان تاشگی می‌شناسند.

خواص فندق در طب سنتی

فندوق میوه ای با طبع گرم و خشک که بیشتر در نواخی کوهستانی ایران یافت و پرورش داده میشود. از فواید بسیار مهم آن میتوان به تقویت قوای جنسی اشاره کرد. و همچنین خوردن فندوق در بین غذا برای معده و روده بسیار مقوی است . 1- برای سرفه‌های مزمن 30 گرم مغز فندوق همراه عسل ساعت 10 صبح میل شود این باعث می‌شود که اخلاط سینه و ریه خارج گردد. 2- ضماد سوخته فندوق با پی بز برای جلوگیری از ریزش مو مفید است. 3- برای زخم‌های واریس 50 گرم پوست درخت فندوق و 1000 گرم آب (آبی که مخلوط با سرکه است) را جوشانده زخم‌ها را بشویید. 4- برای تنظیم قاعدگی 20 گرم پوست فندوق را در 1000 گرم آب جوشانده در فواصل قاعدگی روزی یک فنجان میل شود. 5- فندوق پایین آورنده فشار خون است. 6- کسانی را که مار زده است کشمش با فندوق میل کنند. 7- کسانی که سنگ کلیه دارند روزی 15 دانه فندوق، غذای مناسبی برای آنها می‌باشد. 8- برای رفع کرم کدو روغن فندوق را بگیرید و به مدت 15 روز، روزی یک قاشق سوپ خوری از آن روغن میل کنید. 9- روغن فندوق تقویت کننده نیروی شهوانی است. 10- کسانی که درد مفاصل دارند روزانه 10 دانه فندوق بخورند. 11- کسانی که نقرس دارند صبحانه 30 عدد فندوق + یک قاشق عسل خوب جویده میل شود و همراه آن یک لیوان شیر مصرف شود. 12- کسانی که درد استخوان دارند صبحانه از روش شماره 14 استفاده کنند. 13- برای تقویت ریه مانند شماره 14 استفاده شود. 14- افراد مسلول فندوق + خرما یا انجیر همراه شیر به عنوان صبحانه بخورند. 15- کسانی که ضعف عمومی دارند روزانه 10 عدد فندوق بخورند. 16- کسانی که می‌خواهند لاغر شوند 10 گرم گل فندوق در 300 سی سی آب دم کرده بعد از هر غذا یک استکان بخورند. 17- کسانی که بیماری MSدارند در غذای روزانه خود فندوق را بگنجانند.روزانه20عدد،اطفال10عددهمراه‎یک‎ قاشق‎ عسل میل‎کنند. 18- کسانی می‌خواهند روده‌های آنها تقویت شود در هنگام گرسنگی 10 عدد فندوق بخورند. 19- فندوق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد می‌کند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است. 20- برای پادزهر سموم بعد از غذا 5 دانه فندوق با انجیر میل شود. 21- کسانی که کوسه هستند فندوق را سوزانده با پی بز مخلوط کنند بصورت بمالند. 22- اگر کم خون هستید بعد از هر غذا 5 دانه فندوق بخورید. 23- اگر چنانچه مبتلا به قلنج کلیه شدید بعد از غذا 6 عدد فندوق را خوب جویده میل نمایید. 24- خانم‌هایی که دوره قاعدگی آنها دردناک و زیاد است پوست فندوق را جوشانده بعد از غذا یک فنجان بخورند. 25- کسانی که رخسار زرد دارند برای درمان آن روزانه 10 دانه فندوق بخورند. 26- کسانی که سرطان دارند صبحانه 20 عدد فندوق و 3 عدد خرما با یک لیوان آب هویج میل کنند. 27- کسانی که موخوره دارند فندوق را سوزانده با سرکه مخلوط کنند با آب رقیق نمایند سر موها را با آن محلول ماساژ دهند. 28- اگر چشم نوزادی آبی یا ازرق است شما می‌توانید فندوق را بسوزانید نرم کنید با روغن زیتون مخلوط کنید و چند روز بر فرق سر نوزاد بمالید. سپس چشم آنها خوب سیاه و جذاب می‌گردد. 29- خانم‌هایی که حامله هستند روزی 5 دانه فندوق میل کنند. 30- جهت رفع چین و چروک صورت : روغن فندوق یک قاشق چای خوری و روغن جوانه گندم یک قاشق چای خوری. طرز تهیه روغن جوانه گندم: گندم را خیس نموده به مدت 12 ساعت سپس در یک سبد کوچک ریخته سبد را داخل پلاستیک می‌کنیم و سر آن را محکم می‌بندیم به مدت 12 الی 24 ساعت بستگی به شدت گرمای هوا دارد. سپس جوانه گندم را خرد نموده با روغن ذرت مخلوط نموده صاف می‌کنیم. روغن به دست آمده روغن جوانه گندم است. 31- برای درمان جوش صورت روزی 2 مرتبه با نوک انگشت از روغن فندوق روی جوشهای صورت بگذارید. 32- فندوق تقویت کننده‌ نطفه می‌باشد، 10 صبح و 5 عصر همراه خرما میل شود. 33- فندوق حاوی منیزیم و پتاسیم می‌باشد و این مواد بزرگترین داروی مقوی قلب و کلیه ها هستند. 34- به خاطر وجود آهن در فندوق می‌توان گفت که یکی از بهترین عوامل سازنده گلبولهای قرمز می‌باشد. 35- فندوق اختلال در رشد مو را برطرف می‌کند. 36- فندوق به خاطر داشتن ویتامین A و C برای تقویت پوست و ناخن و مو و تقویت بینایی بسیار مفید است. 37- فندوق به خاطر داشتن ویتامین‌های B برای درمان ضعف اعصاب، سستی و خمودگی، هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است. 38- برای درمان سیاتیک برگ خشک درخت فندوق را سائیده با کمی خاکستر آتش سیگار و نمک مخلوط نموده با روغن منداب مخلوط کرده محلول را به محل درد بمالید. 39- فندوق باعث تنگ کردن عروق زیر پوست و باعث کشیدگی پوست و تغذیه و درمان آن می‌شود.

انواع فندق

تنوع گونه‌ها بسیاری از انواع فندوق شامل: بارسلونا، باتلر، کاسینا، کلارک، کاسفورد، داویانا، دل لانگه، انگلیس، انیس، فیلبرت، هال جیانت، جمتگارد، کنت کوب، لوییس، توکولی، توندا، توندای جیفونی، توندارومانا و والنیس پراید و ویلامت می‌شوند. برخی از این گونه‌ها به دلیل کیفیت‌های خاصی کشت می‌شوند. این کیفیتها شامل بزرگی فندق، دیر رس یا زودرس بودن گونه یا به منظور گرده افشانی است. اکثر فندق‌های کشت تجاری از ریشه گرفته می‌شوند و برخی گونه‌ها از ریشه هیبرید بین فندق معمولی و فندق فیبلرت هستند. یک گونه در ایالت واشینگتن رشد می‌کند، “DuChilli” یک ظاهر بلندتر دارد و یک پوست نازکتر و کوتاهتر دارد. طعمی شیرین تر از دیگر گونه‌ها دارد.

طرز تهیه روغن فندق

برای تهیه روغن فندوق مقداری از دانه‌های پوست کنده آن را در تابه به ملایمت حرارت دهید تا اندکی برشته شود . سپس فندقها را داخل آسیاب ریخته و آسیاب کنید و چندین مرتبه ذرات جمع شده در دیواره آسیاب را دوباره به وسط آسیاب منتقل کرده و همراه بقیه ذرات آسیاب کنید. آسیاب کردن دانه‌های فندق را تا زمانی تکرار کنید که خمیر حالت روغنی به خود بگیرد . سپس خمیر را داخل یک پارچه قرار داده و با فشار ملایم و تدریجی روغن آنرا جدا کنید. حال کافی است مقدار بسیار کمی از روغن فندق را بر روی ریشه قسمتی از ابرو که می‌خواهید رشد کند بمالید، البته حواس‌تان باشد که فقط روی قسمت‌های خالی و جا‌هایی که می‌خواهید مو رشد کند روغن بگذارید، سپس مو‌های ابرو خود را توسط مسواک مخصوص شانه کنید. توصیه می‌شود هر شب این کار را انجام دهید و صبح روغن‌ها را بشویید. لازم به ذکر است قبل از استفاده از هر نوع روغن یا محلولی برای تقویت ابروها لازم است از تمیز بودن ابرو و پوست زیر آن مطمئن باشید. برای این منظور با استفاده از شامپو بچه، ابرو و مژه‌ها را شست‌وشو دهید و پس از خشک کردن به روش بالا از روغن فندق برای ابرو و مژه‌های خود استفاده کنید.

ترکیبات فندق

روغن فندوق به طور عمده شامل اسید اولئیک، اسید لینولئیک اسید چرب، اسید استئاریک و لینولنیک اسید می باشد. همچنین این روغن حاوی فیتواسترول (۱٫۲ تا ۱٫۴ گرم به ازای هر کیلوگرم روغن)، ویتامین E (47-54 میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم روغن) و آلفا توکوفرول (حدود ۸۸٪) می باشد. این روغن حاوی حدود ۲۰ تا ۵۰ میلی گرم از اسکوالین در هر ۱۰۰ گرم از روغن و ۱۱۰ تا ۱۴۰ میلی گرم فیتواسترول در هر ۱۰۰ گرم می باشد، همچنین شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. روغن فندق شامل پلی فنول ها بوده و در بین روغن های حامل، بیشترین غلظت از فلاونوئیدها را دارا می باشد. این فراوانی به دلیل حضور کاتچین و تانن می باشد.

خواص روغن فندق

روغن فندوق به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین ای در آن، یک کرم طبیعی تغذیه کننده، مرطوب کننده، تسکین دهنده، سفت کننده و ضد پیری پوست به حساب می آید. جالب است بدانید امروزه پایه اصلی بسیاری از کرمها و لوسیونهای گران قیمت پوست روغن فندق است. استعمال موضعی روغن فندق بر روی محل جوش، در درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه بسیار موثر است. استفاده از این روغن میتواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست را در برابر اشعه مضر نور خورشید محافظت کند. از روغن فندق برای پرپشت و ضخیم شدن مژه ها نیز میتوان استفاده کرد. روغن فندق برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است و آنها را از اثرات مضر خورشید نگاه میدارد. همچنین از این روغن برای درمان ریزش مو، تقویت مو، نرمی و درخشش موها استفاده میشود. برای درمان موخوره میتوانید مقداری روغن فندق را با کمی سرکه ترکیب نمایید و موهای خود را با آن ماساژ دهید.

روغن فندق و مشکلات پوستی

فندوق سرشار از فلاونوئیدهای سالم مانند کاتچین و تانین است که این مغز را به یک ماده قابض بسیار موثر تبدیل می‌کنند. ویژگی قابض روغن فندق با گرفتن چربی منافذ موجود در اپیدرم، باعث درمان آکنه، جوش و جوش‌های سر سیاه می‌شود. از سوی دیگر، خواص ضد باکتری آن، با باکتری‌های مضر موجود در پوست مبارزه کرده و به درمان جای زخم باقی مانده از بسته شدن منافذ کمک می‌کند.

روغن فندق یک ضد آفتاب طبیعی برای پوست

یکی دیگر از خواص فندوق برای پوست این است که مانند یک ضد آفتاب طبیعی برای پوست عمل می‌کند و جلوی اشعه مضر ماوراء بنفش آفتاب را می‌گیرد. روغن فندق به دلیل داشتن این ویژگی، در بسیاری از لوسیون‌ها و کرم‌های ضد آفتاب کاربرد دارد. روغن فندق، سرشار از ویتامین E است که در برابر اشعه‌های ماوراء بنفش آفتاب از پوست محافظت می‌کند. برای سالم و درخشان نگه داشتن پوست، روغن فندق را با آووکادو، گردو و کنجد ترکیب کرده و به طور منظم بر پوست بزنید.

آبرسانی به پوست با روغن فندق

مقدار ویتامین E و اسیدهای چرب موجود در فندوق، بالاست و به تغذیه و آبرسانی پوست کمک می‌کند. بنابراین مغزها مانند بهترین نرم کننده برای پوست عمل کرده و به حفظ رطوبت و بافت پوست کمک می‌کنند. استفاده منظم از ترکیب بالا باعث تغذیه پوست می‌شود.

فندق و پیری زودرس

یک فنجان فندوق دارای ۸۵٪ ویتامین E است. فندق سرشار از ویتامین‌های A، C و K نیز هست. این ویتامین‌ها به صورت فردی و همراه با هم برای حفظ جوانی و جلوگیری از ایجاد چین و چروک عمل می‌کنند. افزایش زودهنگام خطوط روی پیشانی یا صورت نیز با به تعویق انداختن فرآیند پیری، متوقف می‌شود. تاثیرات ترکیبی ویتامین‌های A و C که سرشار از آنتی اکسیدان هستند، رادیکال‌های آزاد و سموم را از پوست دفع کرده و مانع از ایجاد خطوط و چروک‌ها می‌شود.

سلامت پوست با مصرف روغن فندق

فندوق سرشار از آنتی اکسیدان است که نقش مهمی را در حفظ سلامتی و درخشانی پوست ایفا می‌کند. آنتی اکسیدان‌ها در مبارزه با رادیکال‌های آزاد و دیگر سموم موجود در جریان خون مفید هستند. آنتی‌ اکسیدان‌ها پوست را از رادیکال‌های آزاد که به پوست آسیب می‌رسانند رها می‌کنند. اپیدرم نیز در برابر اشعه‌های ماوراء بنفش و UVB خورشید محافظت می‌شود. آنتی اکسیدان‌ها در ترکیب با فلاونوئیدهای موجود در مغزها، رشد سلول‌های جدید پوست را افزایش داده و سلول‌ها مرده را از بین می‌برند. این فرآیند جوان‌سازی و احیا باعث جوانی و درخشش پوست می‌شود.

فندق , خواص فندق , مضرات فندق , روغن فندق

خواص روغن فندق برای پوست

روغن فندوق، اسیدهای چرب بسیاری مانند اسید لینولئیک دارد که در آبرسانی پوست خشک نقش دارند. بنابراین روغن فندق، یکی از بهترین درمان‌ها برای مشکلات پوست خشک محسوب می‌شود. این روغن، انعطاف‌پذیری پوست را افزایش می‌دهد.روغن فندق خواصی مانند نرم کنندگی و مرطوب کنندگی برای پوست دارد. این خاصیت به دلیل وجود ویتامین E، فیتواسترول‌ها و اسیدهای استئاریک است. منیزیم، کلسیم و پتاسیم موجود در روغن فندق به نرم کردن پوست کمک می‌کنند.خواص روغن فندق برای پوست شامل خواص ضد باکتری می‌شود. این روغن، منافذ پوست را کوچک می‌کند و باعث ترشح سبوم می‌شود که مانند درمانی ضدباکتری برای مشکلات پوستی مانند ترک لب، ترک‌های پوستی، جای زخم و غیره، جدا از آکنه و جوش عمل می‌کند.خواص روغن فندق برای پوست شامل ماساژ و پاک‌سازی پوست نیز می‌شود. این روغن مانند یک ماده جذب کننده در روغن‌های معطر به کار می‌رود. روغن فندق خاصیت بافت خشک دارد که باعث چربی پس از استفاده نمی‌شود. این روغن جذب پوست شده و بافت‌های پوست را نرم می‌کند. از این روغن برای تسکین دردهای بدنی نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید : بادام زمینیبادامگردوپستهبادام هندی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 مرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.