همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
سیاه دانه مزاج
آیا درباره سیاه دانه می خواهید اطلاعات بیشتری داشته باشید سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.سیاه دانهاین دانه بومی جنوب …
شیره شیرین بیان چیست
درباره شیرین بیان و خواصش بدانید نامهای دیگر آن:شیرین بیانمهک، بیخ مهک، متکی، میجو، مژو، سوس، اصلالسوس، مجو، مگ و مخ میباشد. 1. طبع آن گرم و خشک است. 2. برای آنژین …
مضرات کدو حلوایی
درباره کدو حلوایی و خواصش بدانید کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند ، اگرکدو حلوایی را پخته و به صورت کرم به صورت بمالید و …
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
کره: 120 گرم
پودر قند: 150 گرم
نارگیل تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 100 میلی لیتر
دارچین: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
آرد: 150 گرم
نارگیل نشاسته: 100 گرم
سیب (کمی ترش): 2 عدد کوچک
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: 60 گرم
کمی کره برای چرب کردن قالب
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
طرز تهیه:
فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب را با کره کاملا” چرب کنید. زرده و سفیده ی تخمنارگیل مرغ ها را در دو ظرف جداگانه بریزید. کره را با 75 گرم پودرقند، 1 تخم مرغ کامل، 2 زرده تخم مرغ، شیر و دارچین خوب هم بزنید تا کرِم صاف و غلیظ شود. بیکینگ پودر، آرد و نشاسته را با هم مخلوط و الک کنید. سپس با کرِم مخلوط کنید. در آخر سیب را هم پوست گرفته، ریز رنده کنید و با کرِم مخلوط کنید. مراقب باشید نارگیلهسته ها و قسمتهای سفتِ وسط سیب رنده نشوند. خمیر را در قالب بریزید. روی خمیر را صاف کنید. قالب را در طبقه ی میانی فر بگذارید و خمیر را 35 دقیقه بپزید. برای مرحله ی دوم پخت، فر را روشن نگاه دارید.
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
دو سفیده ی باقیمانده را با همزن بزنید تا فرم و حجم بگیرد. 50 گرم پودر قند باقیمانده را کم کم به سفیده اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را 15 دقیقه دیگر بپزید.نارگیل
پس از اتمام زمان پخت، کمی صبر کنید، پس از آن کیک را با احتیاط از قالب درآورید. روی صفحه مشبک بگذارید تا خنک شود. در آخر 25 گرم پودر قند را در آبلیمو و کمی آب حل کرده و [فقط] دور کیک بمالید.
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
کام تان شیرین!
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
افزایش انرژی بدن
سم زدایی از معده
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
تقویت سیستم ایمنی بدن
همه چیز درباره خواص فراوان و طعم عجیب نارگیل
نارگیل میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان نارگیل یک غذای اصلی مصرف می کنند.