خوردنی و نخوردنی برای پيشگيری از سرطان
آتلکتازی چیست؟
آتلکتازی چیست؟ به طور علمی به فرایندجمع شدن يك قسمت يا تمامي يك ریه آتلکتازی می گویند. اين وضعيت باعث عدم جذب اكسيژن به مقدار كافي از ريه ميشود و مشکلاتب را …
روزه و بیماری های گوارشی
روزه و بیماری های گوارشی بیماری های گوارشی,بيماري بیماری های گوارشی,بیماری های گوارشی در بارداري,علائم بیماری های گوارشی,درمان بیماری های گوارشی,درمان بیماری های گوارشی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری …
خاصیت های درمانی مصرف زالزالک سیاه در طب سنتی
خاصیت های درمانی مصرف زالزالک سیاه در طب سنتی خاصیت های درمانی مصرف زالزالک سیاه در طب سنتی در سایت جسارت زالزالک سیاه ,خواص زالزالک سیاه,زالزالک وحشی سیاه,فواید زالزالک سیاه,خاصیت زالزالک سیاه,زالزالک …
خوردنی و نخوردنی برای پيشگيری از سرطان
سرطان,بیماری سرطان,سرطان در بارداری,علائم سرطان,درمان سرطان,درمان سرطان با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان,سرطان را چگونه درمان کنیم,سرطان در کودکان,سرطان در بزرگسالان,سرطان در نوزادان,سرطان در بهار,سرطان در تابستان,سرطان در پاییز,سرطان در زمستان,آشنایی با سرطان,همه چیز در مورد سرطان,سرطان واگیردار است,سرطان و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرطان
به گزارش بی اس ام اس : تنها با انتخاب مواد غذايي سالم و ريزمغذيهاي مناسب ميتوان احتمال ابتلا به سرطان را به طور چشمگيري كاهش داد ؛ براي اين كار لازم است عوامل مختلف رژيم غذايي را كه به عنوان تحريك كننده سرطان هستند شناخت و از آنها پرهيز كرد. طبق برآورد موسسه تحقيقات بينالمللي سرطان، حداقل 35 درصد از تمام سرطانها و بيش از نيمي از سرطانهاي دستگاه گوارش با نوع تغذيه ارتباط دارند. مواد غذايي محرك سرطان مانند چربيهاي اكسيد شده روغن كه به دفعات براي سرخ كردن استفاده شده، مواد غذايي كهنه ، نوشيدني ها و غذاهاي خيلي داغ ، چاقي و اضافه وزن از عوامل بسيار مهم در بروز سرطان هستند از مواد غذايي مهاركننده سرطان ميتوان مواد غذايي غني از فيبر ، كلسيم، ويتامين دي و اي و سي و آ و ب 12، سبزي و ميوههاي تازه، ماهي و اسيد چرب امگا 3 و مقادير كافي آب در روز را نام برد. از مواد غذايي غني از فيبر ميتوان گندم كامل (سبوسدار)، حبوبات و آجيل را عنوان كرد. سبزي و ميوهها بويژه سبزيهاي سبز تيره، نارنجي يا متمايل به زرد، چغندر، هويج، مارچوبه، پياز، سير و زردچوبه غني از فيبر و انواع ويتامينها هستند.
بعلاوه استفاده بيشتر از ميوه و سبزيهاي تازه حداقل 5 وعده در روز به طوري كه شما سير شويد در عدم مصرف غذاي ناسالم كمك ميكند. براي تامين نياز روزانه كلسيم و ويتامين D از شير و فرآوردههاي لبني كمچرب استفاده كنيد. براي استفاده از فوايد غلات به جاي نان سفيد ، تافتون و لواش از نانهايي مانند سنگك و نان سبوسدار استفاده كنيد. نوشيدن روزانه حداقل 6 تا 8 ليوان آب به جاي نوشابههاي گازدار و آبميوه هاي شيرين توصيه ميشود. براي استفاده از كپسولهاي حاوي روغن ماهي و ويتامين E با پزشك خود مشورت كنيد. سعي كنيد از غذاهاي آماده مثل ساندويچ ، پيتزا ، كنسرو آماده و غذاهاي سرح شده بيش از يك بار در هفته استفاده نكنيد به ياد داشته باشيد
مصرف مواد غذايي تحريككننده سرطان اگر با مصرف سيگار، چاقي و اضافه وزن همراه باشد خطر ابتلا به سرطان را افزايش ميدهد.
خوردنی و نخوردنی برای پيشگيری از سرطان
مطالب مرتبط :