همه چیز درباره عوارض مصرف قرص استامینوفن در کودکان

همه چیز درباره عوارض مصرف قرص استامینوفن در کودکان

قرص استامینوفن قرص استامینوفن ,قرص استامینوفن 325 در بارداری,قرص استامینوفن 500,قرص استامینوفن برای کودکان,قرص استامینوفن ۳۲۵,قرص استامینوفن کدئین توضیحاتی در مورد قرص استامینوفن استامینوفن کدئین یکی از مسکن های مخدر است که …

خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی

خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی

خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی در سایت جسارت خواص انگور سیاه برای زنان باردار,انگور سیاه …

همه چیز درباره علت و درمان اسهال و استفراغ در کودکان

همه چیز درباره علت و درمان اسهال و استفراغ در کودکان

اسهال و استفراغ اسهال و استفراغ ویروسی ,اسهال و استفراغ ویروسی در کودکان,اسهال و استفراغ ویروسی کودکان,اسهال و استفراغ ویروسی نوزادان,اسهال و استفراغ ویروسی در بزرگسالان توضیحاتی در مورد اسهال و استفراغ …

سرطان سینه

سرطان سینه,بيماري سرطان سینه,سرطان سینه در بارداري,علائم سرطان سینه,درمان سرطان سینه,درمان سرطان سینه با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرطان سینه,سرطان سینه را چگونه درمان کنيم,سرطان سینه در کودکان,سرطان سینه در بزرگسالان,سرطان سینه در نوزادان,سرطان سینه در بهار,سرطان سینه در تابستان,سرطان سینه در پاييز,سرطان سینه در زمستان,آشنايي با سرطان سینه,همه چيز در مورد سرطان سینه,سرطان سینه واگيردار است,سرطان سینه و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان سرطان سینه

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

سرطان سینه چیست؟

به گزارش بی اس ام اس سرطان سینه، رشد مهار نشده‌ی سلولهای غیر طبیعی است كه در نواحی مختلف سینه ایجاد می شود. سرطان سینه ممكن است در بافتهای مختلف سینه مانند مجاری‌ای كه شیر را انتقال می‌دهند، در بافت تولید كننده‌ی شیر و در بافت غیر غددی رخ دهد.  سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود.  در حدود سه چهارم از موارد بیماری سرطان سينه در زنان بالای 50 سال ایجاد می شود.  

به جز سن سایر عوامل خطر شامل این موارد هستند:

 سابقه‌ی فامیلی سرطان سینه

 سابقه‌ی قبلی ابتلا به سرطان سینه و یا برخی موارد غیر طبیعی دیگر در بافت سینه

 افزایش مواجهه زنان با هورمون استروژن كه در شرایط زیر رخ می دهد:

بروز اولین دوره‌ی قاعدگی قبل از 13 سالگی. یائسگی بعد از 51 سالگی. استفاده از درمان جایگزینی هورمون با استروژن. افرادی كه در طول زندگی باردار نشده‌اند و یا اولین بارداری آنها بعد از 30 سالگی بوده است. اضافه وزن و چاقی خصوصاً بعد از یائسگی. مصرف الكل نیز از عوامل ابتلا به سرطان سینه است. زندگی بی تحرك و فعالیت بدنی كم از عوامل دیگر ابتلا به سرطان سینه استاگرچه این بیماری سرطان سينه در زنان بسیار شایع‌تر است اما در مردان نیز روی می‌دهد.

علائم سرطان سينه:

علائم سرطان سینه شامل این موارد هستند: وجود توده و یا افزایش ضخامت در سینه و یا ناحیه‌ی زیر بغل، ترشح شفاف یا خونی از سینه، پوسته‌ریزی در نوك سینه، فرو رفتن نوك سینه به داخل، قرمزی و یا تورم سینه، فرو رفتگی پوست سینه كه در آن پوست، حالتی شبیه به پوست پرتقال پیدا می كند. وقوع تغییر شكل سینه كه موجب متفاوت شدن آن با سینه‌ی دیگر شود.   زخم در پوست سینه كه بهبود پیدا نكند ،از علائم دیگر سرطان سینه است.

تشخیص سرطان سينه:

تشخیص سرطان سینه-پزشك شما در باره‌ی عواملی كه خطر بروز سرطان سینه را افزایش می دهد سوال می كند.  مخصوصاً اگر سابقه‌ی فامیلی بیماری سرطان سينه وجود داشته‌باشد. سوالاتی نظیر:احساس توده یا افزایش ضخامت در سینه، تو رفتگی نوك سینه و یا ترشح از نوك سینه، تورم و یا تغییر در شكل ظاهری سینه،  قرمزی یا فرو رفتگی پوست سینه و بزرگ شدن غدد لنفاوی زیر بغل.اگر در معاینات توده‌ای یافت شود و یا در عكسهای رادیولوژی بافت غیر طبیعی وجود داشته‌باشد پزشك شما ارزیابی بیشتر را برای بررسی سرطان سینه احتمالی توصیه خواهد كرد.در برخی موارد قدم بعدی بررسی سونوگرافی است تا قوام توده را مشخص كند.  سونوگرافی نشان می‌دهد كه توده یك بافت توپر و سفت است و یا اینكه یك كیست پر از مایع و غیر سرطانی است.

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

سرطان سینه

 اگر توده سفت باشد پزشك نمونه‌برداری را توصیه می كند. این به این معنی است كه بافت غیر طبیعی برای بررسی آزمایشگاهی فرستاده می‌شود.ممكن است بدون انجام سونوگرافی نمونه برداری انجام شود. ممكن است از توده نمونه‌برداری شود و یا كل توده برای بررسی آزمایشگاهی فرستاده شود. نمونه‌برداری وجود سرطان سینه را اثبات می‌كند.  

دوره‌ی بیماری سرطان سينه:

سرطان سینه تا زمانی كه درمان نشود رشد می‌كند و منتشر می‌شود.

پیشگیری از سرطان سینه:

پیشگیری از سرطان سینه-اگرچه این اقدامات مصون ماندن ازسرطان سینه را تضمین نمی‌كنند اما به پیشگیری از آن كمك می‌كنند.سیگار نكشید وزن خود را در حد طبیعی و مناسب حفظ كنید برای پیشگیری از سرطان سینه مرتب ورزش كنید. مصرف الكل را محدود كنید.   برای پیشگیری از سرطان سینه ،رژیم غذایی سالمی داشته باشید كه حاوی مقادیر زیادی از سبزیجاتی مانند كلم بروكلی،  كلم و گل كلم باشد. در حال حاضر توصیه سازمانهای تحقیقاتی- بهداشتی بیانگر تشویق افراد به انجام معاینه فردی و یا عدم انجام آن نیست.  اما اگر سن شما زیر 40 سال است هر سه سال یك بار و در صورتی كه بالای 40 سال دارید هر ساله باید توسط پزشك معاینه شوید.   بررسی رادیوگرافی سینه یا ماموگرافی را به صورت مرتب انجام دهید.  ماموگرام می‌تواند سرطان سینه را 5-2 سال پیش از اینكه تبدیل به یك توده‌ی قابل لمس شود نشان دهد. اگرچه بر سر تناوب انجام ماموگرافی‌ها اختلاف نظر وجود دارد، اما بسیاری از متخصصان همچنان توصیه می‌كنند كه زنان بالای 40 سال سالیانه یك ماموگرافی انجام دهند.   محققان اختلال در برخی ژنها را در بروز سرطان سینه‌ی ارثی موثر می‌دانند و زنانی كه سابقه‌ی فامیلی بروز بیماری را دارند باید مشاوره‌ی ژنتیكی داشته‌باشند.

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

درمان سرطان سینه:

درمان سرطان سینه به عوامل مختلفی بستگی دارد. ممكن است درمان جراحی به صورت برداشتن جزئی تا كامل سینه انجام شود و درمانهای مكمل مانند درمان دارویی، درمان هورمونی، شیمی درمانی و رادیوتراپی انجام گیرند…/ سیمرغ

سرطان سینه

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 مرداد 1395

50 دیدگاه

  • سجاد فوریه 2017 در 09:16

    سرطان پستان ناشی از رشد خارج از قاعده سلول های غیرطبیعی در پستان است. در هر دو نوع تومورهای خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود، در تومورهای بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه می یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد.

  • فاطمه فوریه 2017 در 09:17

    شایع ترین نوع سرطان پستان، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی پستان وجود دارد، در حدود نیمی از سرطان های پستان در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می شوند.

  • یگانه فوریه 2017 در 09:17

    باید گفت که در تمام تومورها رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. خواه این تومور خوش خیم باشد یا بدخیم. آنچه حائز اهمیت است و تفاوت اصلی این دو نوع تومور را سبب می شود این است که روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود ولی در تومورهای بدخیم به صورت غیرقابل مهار ادامه می یابد. این رشد سلولی در تومورهای بدخیم که همان سرطان است تا حدی ادامه می یابد که در صورت عدم درمان تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد. این در حالی است که این اتفاق، هرگز در تومورهای خوش خیم نمی افتد.

  • لاله فوریه 2017 در 09:18

    سرطان پستان، شایعترین سرطانی است که خانم ها به آن مبتلا می شوند

  • سهیلا فوریه 2017 در 09:18

    در کشورهای غربی این بیماری بیشتر در سنین بالای 50 سال دیده می شود ولی در کشور ما بیماران جوان تر هستند و در بسیاری از موارد به علت عدم آگاهی از علائم بیماری در مراحل پیشرفته تری مراجعه می کنند.

  • فرخنده فوریه 2017 در 09:18

    هر چقدر سرطان پستان زودتر تشخیص داده شود، درمان آن آسان تر و موفقیت آمیز تر است. به همین دلیل لازم است بانوان جهت حفظ سلامت خود، حقایقی را در مورد این بیماری بدانند.

  • ترانه فوریه 2017 در 09:18

    مهمترین عواملی که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان می شوند عبارتند از :

    سابقه فامیلی ابتلا به سرطان پستان، بخصوص در مادر، خواهر یا دختر

    سابقه سرطان پستان در خود فرد

    سن اولین زایمان بیشتر از 35 سال

    نازایی

    بلوغ زودرس

    یائسگی دیررس

    چاقی پس از یائسگی

    مصرف زیاد چربی حیوانی در رژیم غذایی

    سابقه تابش اشعه زیاد به قفسه سینه

    برخی از بیماریهای خوش خیم پستان

  • زیور فوریه 2017 در 09:19

    توده های مشکوک به سرطان در لمس به صورت سفت یا سخت، گاه غیرمتحرک و با چسبندگی به اطراف لمس می شوند.

  • بهار فوریه 2017 در 09:19

    اغلب این توده ها منفرد و بدون درد هستند. باید توجه داشت که قضاوت در مورد خوش خیم یا بدخیم بودن توده، بعهده پزشک معالج بوده و پس از بررسی های دقیق مقدور خواهد بود.

  • باران فوریه 2017 در 09:19

    ترشحات پستان می توانند به رنگ های مختلف مشاهده شوند (سفید، قهوه ای، آبی، خاکستری، قرمز، سبز و یا بدون رنگ). ترشح ناشی از سرطان پستان معمولاً خون واضح و یا خونابه ای یا در برخی از موارد بی رنگ می باشد.

  • برنا فوریه 2017 در 09:19

    ترشح خونی یا آبکی که خودبخودی بوده و از یک پستان و از یک مجرا خارج شود، یا همراه با غده ای در پستان باشد، شک به سرطان را افزایش می دهد.

  • سوگند فوریه 2017 در 09:20

    تغییرات به صورت فرورفتگی و یا کشیدگی پوست پستان بروز می کنند. فرورفتگی پوست پستان ممکن است بطور ثابت و مشخص وجود داشته باشد و یا در حالات خاصی از معاینه پستان دیده شود. کشیدگی پوست، اگر چه علامتی مهم است ولی یافته قطعی دال بر سرطان نیست و گاهی به دنبال بیماری های خوش خیم پستان نیز دیده می شود.

  • لیلا فوریه 2017 در 09:20

    در بعضی افراد فرورفتگی نوک پستان ممکن است بعد از شیردهی یا پس از دوران بلوغ ایجاد شود که معمولاً به طور خود به خودی و یا با دستکاری خود فرد به حالت اول برمی گردد. در حالیکه در سرطان، این فرورفتگی حالت ثابت دارد و با معاینه دقیق پستان ممکن است وجود غده ای در زیر نوک و هاله پستان مشخص شود.

  • لادن فوریه 2017 در 09:20

    قرمزی و خارش نوک پستان همراه با پوسته پوسته شدن و ترک خوردن آن، می تواند علامت نوعی از سرطان پستان به نام پاژه باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

  • لیلی فوریه 2017 در 09:21

    آنچه از اهمیت ویژه ای برخوردار است این موضوع است که بزرگی غدد لنفاوی زیربغل می تواند به دلیل ضایعات خوش خیم و حتی التهاب ها و ضربه به ناحیه دست و یا پستان باشد. بنابراین اگرچه این علامت بیمار را به سمت بررسی های بیشتر هدایت می کند ولی باید دانست که این حالت از ابتدا نگران کننده نیست.

  • گلایول فوریه 2017 در 09:21

    گاهی اوقات به علت بزرگی بیش از حد یک تومور و یا التهاب قابل توجه دور تومورهای کوچکتر، پستان در یک طرف، بطور واضحی بزرگتر از طرف مقابل می شود. البته اندازة دو پستان در افراد سالم نیز کاملاً مشابه نیست ولی بزرگی یک پستان نسبت به طرف دیگر که اخیراً ایجاد شده است، باید مورد توجه قرار گیرد و با انجام معاینه از عدم وجود توده و سلامت پستان مطمئن شد. گاهی هم تومورهای خوش خیم و نیز ضربه به پستان، خونریزی و یا التهاب ناشی از تجمع شیر در پستان (بویژه در خانم های باردار و شیرده) و کیست های بزرگ، باعث این عدم تقارن می شوند که با معاینه و استفاده از روش های تشخیصی، می توان نوع آنها را تعیین نمود

  • ترنم فوریه 2017 در 09:21

    با وجود آنکه نمی توان از ایجاد سرطان پستان جلوگیری کرد ولی با تشخیص زودرس و به موقع آن، شانس بیشتری برای درمان موفقیت آمیز این بیماری وجود دارد.

  • قادر فوریه 2017 در 09:21

    سه روش شناخته شده برای تشخیص زودرس سرطان سینه وجود دارد که عبارتند از:

    خودآزمایی پستان

    معاینه پستان توسط پزشک

    ماموگرافی

    خودآزمایی پستان

  • پونه فوریه 2017 در 09:22

    سلام میخاستم بگم وجود این علایم الزاما سرطان نیست و در دیگر بیماری ها هم وجود داره حتی استرس و اضطرابم باعث سوزش معده سردرد وحالت تهوع میشه مخصوصا وقتی این مطالب استرس زا رو میخونی

  • ترانه فوریه 2017 در 09:22

    درست میگید محبوبه خانم.من هر وقت تو نت سرچ میکنم راجب سرطان یا بیماریای دیگه بدتر استرس میگیرم.

  • فاطمه فوریه 2017 در 09:23

    اگه وسواس گرفتید که این علایم رو دارید یا نه یجوری خودتون سرگرم کنید تا از دست این وسوسه ها خلاص شید خداییش ارزشش و نداره صبح تا شب بش فکر کنید زندگی واسه خودتون جهنم کنید یه کتابی دانلود کنید بخونید تا سرگرم شید کتاب اخلاقی باشه که چه بهتر درمان وسواسم توشه

  • فهیمه فوریه 2017 در 09:23

    سرطان رو جدی بگیرید به خودتون شک کنید.

  • دانیال فوریه 2017 در 09:23

    گاهی مشکلاتمونو خودمون بزرگش میکنیم

    گاهی باید سخت نگرفت گاهی باید صبور بود گاهی باید گیر نکرد توی موضوعی و ازش رد شد گاهی باید زاویه دید رو تغییر داد

  • شیرین فوریه 2017 در 09:23

    با تشکر از بزرگوارانی که پرداختی به مسأله ی از زاویه ی دیگر داشتند .بله ، نباید گرفتار وسواس شد، اما تعادل و بررسی در بازه های زمانی تجویز شده، مثلاً برای موضوع سلامتی گزینه ی خوبی ست که پشیمانی هم ندارد و وظیفه مون را هم انجام دادیم . بررسی ادواری ضمن دوری از عوامل آسیب زا و رعایت مسائل لازم بهتر هست . نگران هم نباشیم .وظیفه مون را انجام بدیم، توکل بر خدا . إن شاء الله سلامت جسم و روح نصیب تان باشد .

  • شیدا فوریه 2017 در 09:24

    عزیز دلم پونه و اویشن رو زود زود دم کن بخور.سیر هم یادت نره تو وعده های غذاییت حتما باشه.طب سنتی خیلی کمکت میکنه

  • ستایش فوریه 2017 در 09:25

    توکل *توسل* تلاش *ترک گناه *تازه ترین ها این5تاچیزی که باعث رشد وپیشرفت میشه کلمات معنی واضح دارن اما تازه ترین هاتازه گی میدن به زندگیت…..

  • شکوه فوریه 2017 در 09:25

    عزیزم نا امید نباش

  • ناشناس فوریه 2017 در 09:25

    سلام سرطان هم مثل بقیه بیمارهای قابل درمانه فقط باید درست درمان بشه به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم طب سنتی رو از دست ندید. ان شاءالله که خدا بهتون سلامتی بده

  • پونه فوریه 2017 در 09:26

    من پارسال همین موقع متوجه شدم که سرطان سینه دارم خیلی خیلی سخت بود ولی با یاری خدا وهمسرم درمان میکنم الان بعد از یک سال الحمدلله حال عمومی ام و روحیه ام خوبه.توکل واعتماد به خدا دارم.واز خدا میخوام هیچ کس مبتلا نشه وچنانچه شد فقط صبوری کنید.بهار یعنی زمستان ماندنی نیست

  • پیملن فوریه 2017 در 09:26

    سلام ، ببخشید میشه علایم اولیه که شمارو متوجه بیماری تون کرد رو بگید واینکه مراحل درمانی وگستردگی بیماری تون را بفرمائید.ممنونم

  • مریم فوریه 2017 در 09:27

    سلام من دوستم غده درسینه داشته ک اشعه حتی گوشی براش بده این علائم سرطانه.خوب میشه لطفا بگید هرکی میدونه

  • ثریا فوریه 2017 در 09:27

    سلام یک مدتی هست که من درسینه راستم احساس درد دارم و گاهی اوقات حس میکنم از سینه ام ترشحی خارج میشه ولی قابل دیدن نیست خیلی احساس بدی دارم با زیاد شدن توجهاتم نسبت به این قضیه فکرمیکنم حالت ظاهری سینه ام هم تغییر کرده آیا در این نوع بیماری درد هم وجود دارد یاخیراگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

  • افسانه فوریه 2017 در 09:28

    دردنداره

  • نیلوفر فوریه 2017 در 09:28

    ممنون از مطالبتون راستش منم چند هفته ایه دچار درد در ناحیه سینه شدم سینم پوست پوستی شده و ترشح هم دارم و می خوام حتما برای چکاب پیش دکتر برم امیدوارم خدای مهربون به همه سلامتی بده،امین.

  • لیلا فوریه 2017 در 09:28

    خدا به همه مون صبر بده و شفا عنایت کنه

  • بهار فوریه 2017 در 09:29

    اللهم اشفع کل مرضا بالحق الحسین(ع)

  • فرخنده فوریه 2017 در 09:29

    ایشاالله خدا تمام بیمارارو شفا بده. آمین…

  • رز فوریه 2017 در 09:30

    سلام آیا درد هم از علایمه ؟ درد زیاد در دو سینه؟ و دونه های زیر پوستی که هرچی تلاش کردم بکنمشون نشد و جاشون هم مونده…. :(( لطفا یکی جواب بده …

  • بابک فوریه 2017 در 09:30

    سلام من 21سالمه سرطان پروستات دارم میترسم ب خانوادم بگم روحیشون خراب بشه چیکار کنم ک خودم اروم باشم؟

  • پروانه فوریه 2017 در 09:30

    سلاام خواهش میکنم خواهش میکنم جوابمو زود بدین خیلی نگرانم مادرم چند روزی تو ى سینه راست احساس درد داره وی قسمتیش عین تودس من نمدونم نرمه یا سفت ولی درد داره خصوصا وقتی دست میزنه..این نشانه چیع؟؟؟ لطفا جوابمو بدین

  • پونه فوریه 2017 در 09:31

    عزیزان به خودتون روحیه بدین الان دیگه زمان قدیم نیست که کسی با سرطان سینه خدای نکرده…..پوونه و اویششن درمانن درده.سیییرر ییاادتون نره.

  • گلایول فوریه 2017 در 09:31

    من خیلی سینه م تیر میکشه این بده؟ بصورت ممتد

  • باران فوریه 2017 در 09:32

    سلام من یه هفته هستش که درد در هر دو سینه دارم و همچنین خارش والبته نزدیک به عادت ماهانه تو دو خدا بگید که علائم چیزی نیستن

  • مائده فوریه 2017 در 09:32

    85 تا 90 درصد افراد مبتلا به سرطان سینه، دچار این نوع سرطان هستند. در این نوع، فقط در داخل مجرای سینه، سلول های سرطانی رشد می کنند. اگر توده کوچکی را در سینه احساس کردید و یا از نوک سینه ترشحاتی خارج شد، فورا به پزشک مراجعه کنید.

  • مریم فوریه 2017 در 09:33

    8 درصد افراد مبتلا به سرطان سینه، دچار این نوع هستند. شیر مادر درون این لوبول ها جمع می شود. گاهی اوقات این لوبول ها پر می شوند، اما سرطان سینه نمی باشد. وجود توده سفت، تورم، تغییر ظاهر سینه و نوک سینه برگشته همه جزو علائم این سرطان می باشد. از طریق بیوپسی سینه (نمونه برداری از بافت سینه) می توان این سرطان را تشخیص داد.

  • مائده فوریه 2017 در 09:34

    این نوع سرطان در پوست رخ می دهد و موجب قرمزی و ورم سینه می شود و ظاهر سینه را ملتهب می کند. اگر علائم زیر را داشتید، فورا به پزشک مراجعه کنید: اندازه سینه به طور ناگهانی بزرگ شود، پوست سینه شبیه پوست پرتقال بود، پوست سینه دائما در حال خارش بود، سینه گرم و سفت شده باشد، درد سینه داشته باشید، نوک سینه تو رفته باشد و ورم گره لنفاوی زیر بغل وجود داشته باشد.

  • بهراد فوریه 2017 در 09:34

    ر این بیماری که معمولا در یک سینه وجود دارد، نوک سینه خارش دار و فلس‌مانند و قرمزرنگ می شود و به راحتی با جوش اشتباه گرفته می شود. بثورات قرمزی که در نوک سینه وجود دارند ممکن است به سمت پوست قهوه ای اطراف نوک سینه گسترش یابد و یا ممکن است موجب یک زخم باز در نوک سینه شود و یا علائمی شبیه اگزما در نوک سینه داشته باشد.

  • یگانه فوریه 2017 در 09:34

    علائم سرطان سینه

    – وجود برآمدگی و یا ضخیم شدن سینه و یا زیر بغل

    – تغییر اندازه و یا شکل سینه در فرد بالغ

    – از نوک سینه، مایعی بریزد که شیر نیست

    – تغییر اندازه و شکل نوک سینه

    – تغییر رنگ و یا بافت نوک سینه و یا هاله اطراف نوک پستان

    – پوست سینه دارای فرورفتگی، چروکیدگی و یا جوش باشد.

  • لیلا فوریه 2017 در 09:35

    در مراحل اولیه سرطان سینه ممکن است هیچ دردی و یا ناراحتی نداشته باشید. توسط ماموگرافی و آزمایشات منظم سینه، می توانید تغییرات سینه خود را متوجه شوید. خودتان نیز می توانید هر ماه، پستان خود را معاینه کنید و تغییرات را بفهمید.

    به یاد داشته باشید، بسیاری از برآمدگی ها و جوش ها، خوش خیم می باشند و سرطانی نیستند و به خوبی با درمان مناسب بهبود می یابند.

    اگر شما هر نشانه غیرطبیعی را در سینه خود مشاهده کردید، به پزشک مراجعه کنید. تشخیص و درمان به موقع سرطان سینه، شانس زندگی فرد را بیشتر می کند.

  • اشکان فوریه 2017 در 09:35

    هیچ راه مطمئنی برای جلوگیری از این سرطان وجود ندارد. اما شما می توانید سینه خودتان را معاینه کنید و شیوه جلوگیری از سرطان سینه را بیاموزید.

    عوامل خطری که شما نمی توانید آنها را کنترل کنید، عبارتند از: جنس، ژن، نژاد، سن، وضعیت یائسگی، داروها و درمان های پزشکی، سن شروع قاعدگی و تاریخچه سلامتی خانوادگی.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.