دمنوش گلپر
خواص و فواید شکلات تلخ و دیابت و لاغری در بارداری چند درصد بخوریم
شکلات تلخ شکلات تلخ ، شکلات تلخ در بارداری ، شکلات تلخ و دیابت ، شکلات تلخ و لاغری ،شکلات تلخ به انگلیسی،شکلات تلخ برای لاغری،شکلات تلخ چند درصد بخوریم،شکلات تلخ پارمیدا،شکلات …
کاهش چربی خون با گیاهان
کاهش چربی خون با گیاهان خواص گیاهان,فواید گیاهان,گیاهان درمانی,خاصیت گیاهان,خواص گیاهان درمانی,خواص گیاهان برای پوست,خواص گیاهان برای مو,خواص گیاهان برای جوانی,خواص گیاهان برای بارداری,خواص خوردن گیاهان,فواید گیاهان خام,فواید گیاهان پخته
خواص و مضرات و حکم مصرف گوشت خرگوش نر وحشی
گوشت خرگوش گوشت خرگوش در زمره گوشت های حرام در دین اسلام است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوشت خرگوش صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد. توضیحاتی در مورد …
آشنایی با خواص دمنوش گلپر
خواص گلپر,فواید گلپر,گلپر درمانی,خاصیت گلپر,خواص گلپر درمانی,خواص گلپر برای پوست,خواص گلپر برای مو,خواص گلپر برای جوانی,خواص گلپر برای بارداری,خواص خوردن گلپر,فواید گلپر خام,فواید گلپر پخته
نام : دمنوش گلپر
نام انگلیسی : Heracleum persicum herbal tea
گلپر
به گزارش بی اس ام اس : همهٔ گونههای سردهٔ گلپران معطر هستند و برخی گونهها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارند. گونههای دیگری از گلپر در صنعت داروسازی کاربرد دارد.
از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی گرم و خشک دارد.
خواص دمنوش گلپر:
– دمنوش این گیاه برای هضم غذا موثر و ضد نفخ” href=”http://www.jesarat.com/bloat” target=”_blank” rel=”noopener”>نفخ است
– ضد عفونی کننده و میکروب کش قوی و ضداسپاسم است.
– جهت درمان رفلاکس معده، تهوع، استفراغ” href=”http://www.jesarat.com/vomit” target=”_blank” rel=”noopener”>استفراغ و سایرِ اختلالاتِ گوارشی کاربرد دارد.
– پودر دانه گلپر می تواند به عنوان یک داروی کشنده برای بعضی کرمهای داخل روده مصرف می شود.
– گلپر را جهت معالجه هیسترى (صرع)، عفونتهاى عصبى و رفع ناراحتی های عصبی تجویز میکنند.
– دمنوش ریشه آن جهت درمان اختلالاتِ تنفسی، اختلالات ریوی، برونشیت و عفونتهاى دستگاه تنفس آن را تجویز میکنند.
– دمنوش این گیاه تحریک کننده اشتها است.
موارد منع مصرف گلپر:
– مصرف زیاد این گیاه باعث ایجاد تپش قلب برای فرد می شود.
– مصرف زیاد این گیاه باعث سقط جنین می شود.
طرز تهیه دمنوش گلپر:
یک قاشق غذا خوری پودر گل پر را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن ریخته تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. این چای کمی تلخ است و برای شیرین کردن آن می توانید از عسل یا نبات استفاده کنید.
مشخصات گلپر:
گلپر گیاهی گلدار، علفی و چندساله از تیرهٔ چتریان است. این گیاه بومی ایران است و در ناحیههای نمناک کوهستانی ایران و مناطق پیرامونی میروید. همهٔ گونههای سردهٔ گلپران معطر هستند و برخی گونهها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارند. گونههای دیگری از گلپر در صنعت داروسازی کاربرد دارد. گلهای این گیاه، سفید مجتمع به صورت چتر در انتهای ساقههای گلدهنده در قسمت بالای گیاه ظاهر میشود. میوه آن تخم مرغی، کمی ضخیم و معطر به رنگ سبز تیره به طول ۱٫۵ تا ۱ سانتیمتر است.قسمت های مورد استفاده این گیاه جوانه ها، ساقه ها و غنچه های نورسته آن می باشد. دانه های خشک این گیاه که بسیار معطر است همراه با اغذیه و به عنوان ادویه مصرف عمومی و همگانی دارد.
منبع:farateb.com