کاهش چربی خون با گیاهان

کاهش چربی خون با گیاهان

کاهش چربی خون با گیاهان خواص گیاهان,فواید گیاهان,گیاهان درمانی,خاصیت گیاهان,خواص گیاهان درمانی,خواص گیاهان برای پوست,خواص گیاهان برای مو,خواص گیاهان برای جوانی,خواص گیاهان برای بارداری,خواص خوردن گیاهان,فواید گیاهان خام,فواید گیاهان پخته

آشنایی با خواص نعناع و موارد درمانی بسیار زیاد آن

آشنایی با خواص نعناع و موارد درمانی بسیار زیاد آن

آشنایی با خواص نعناع و موارد درمانی بسیار زیاد آن خواص نعناع ،خواص نعناع خشک،خواص نعناع فلفلی،خواص نعناع برای پوست،خواص نعناع در لاغری،خواص نعناع دم کرده،خواص نعناع کوهی،خواص نعناع خشک،خواص نعناع برای …

آیا می دانید طرز تهیه جوانه ماش در منزل چگونه است؟

آیا می دانید طرز تهیه جوانه ماش در منزل چگونه است؟

آیا می دانید طرز تهیه جوانه ماش در منزل چگونه است؟ آیا می دانید طرز تهیه جوانه ماش در منزل چگونه است؟ در سایت جسارت طرز تهیه جوانه ماش ، طرز تهیه …

ثعلب

خواص ثعلب ,فواید ثعلب,خاصیت ثعلب,خواص ثعلب درمانی,خواص ثعلب برای پوست,خواص ثعلب برای مو,خواص ثعلب برای جوانی,خواص ثعلب برای بارداری,خواص خوردن ثعلب

همه چیز درباره گیاه ثعلب

ثعلب

ثعلب گیاهی با نام علمی Orchis mascula است و نام‌های دیگر آن: خصیه الثعلب، سعلب، شاطریون، سحلب، ثعلب مصری، ارکیده، ارکید، سه‌برگ، سالپ، ونیله، تولکی، کوکره، لومیری، اورکیس ماسکولا، سورقطون، کوکهری و گل دختر ملکه آفتاب می‌باشد.ثعلب‌ گیاهی‌ است‌ پایا و چندساله‌ و دارای‌ گلهای‌ خوشه‌ای‌ و برگهای‌ پهن‌،برگهای‌ تحتانیش‌ به‌ نوک‌ باریک‌ و تیزی‌ منتهی‌ می‌شوند و برگهای‌ فوقانیش‌ معمولاًدارای‌ لکه‌هایی‌ به‌ رنگ‌ قهوه‌ای‌ است‌. گلهایش‌ صورتی‌ یا سفید با خطوط‌ و نقاط‌بنفش‌ یا ارغوانی‌ است‌. رنگ‌ پوسته‌ غدد زیرزمینی‌ صورتی‌ و داخل‌ آن‌ سفید است‌. طعم‌ آن‌ کمی‌ شیرین‌، لزج‌ و کمی‌ تند است‌. معمولاً محل رویش این گیاه داخل باغها و بیشه هاست و زمان گل دهی آن از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است. این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است.

 همه چیز درباره گیاه ثعلب

ثعلب چیست

این گیاه با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. معمولاً غده‌ این گیاه در اوایل‌ تابستان‌ می‌رسد.ثعلب‌ دارای‌ ئیدرات‌ کربن‌، قند، مقداری‌ موسیلاژ شبیه‌ باسورین‌، آمیدون‌ تغییرشکل‌ یافته‌، مواد پروتئیدی‌، و در آردی‌ که‌ از فکول‌ غده‌ به‌نام‌ ثعلب‌ بدست‌ می‌آیدمقدار زیادی‌ مواد لعابی‌ (موسیلاژ) و ماده‌ای‌ شبیه‌ صمغ‌ غربی‌ و نشاسته‌ و مواد رنگی‌ و مقدار کمی‌ املاح‌ معدنی‌ و مقدار جزئی‌ اسانس‌ است‌ که‌ پس‌ از خشک‌شدن‌ گیاه‌ به‌صورت‌ کومارین‌ درمی‌آید.

خواص ثعلب

۱. طبع آن گرم و مرطوب است. ۲. مقوی نیروی جنسی می‌باشد. ۳. در گذشته جهت تقویت کودکان همراه شیر به آن‌ها می‌دادند. ۴. جهت درمان رعشه (تشنج‌های کزازی) از این گیاه به صورت دمکرده می‌توان استفاده کرد. ۵. برای درمان سرماخوردگی و اخلاط خونی به صورت دمکرده استفاده شود. ۶. جهت درمان ورم کلیه و مثانه از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد. ۷. جهت جلوگیری از ریزش مو و تقویت موی سر این گیاه را با روغن زیتون و گل سرخ مخلوط نموده به پوست سر بمالند. ۸. برای رفع ورم حاد روده در رابطه با بیماری حصبه ۲ گرم این گیاه را در ۱۵۰ سی‌سی آب جوشانده بنوشند. ۹. جهت کم‌خونی از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد. ۱۰. برای جلوگیری از انزال زودرس از این گیاه استفاده کنند. ۱۱. افرادی که لاغر هستند از این گیاه استفاده کنند مخصوصاً در تابستان عصرانه با بستنی میل کنند. ۱۲. در گذشته جهت تقویت کودکان همراه شیر به آن‌ها می‌دادند. ۱۳. جهت ناراحتی‌های معده از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد. ۱۴. مقدار دمکرده این گیاه ۱۸ گرم در ۱۰۰۰ سی‌سی آب می‌باشد. ۱۵. تقویت کننده اعصاب می‌باشد. ۱۶. جهت درمان فلج و لقوه از این گیاه می‌توان استفاده کرد. ۱۷. از پودر این گیاه و گل پنیرک می‌توان مانند ژل جهت موی سر استفاده کرد. بدین صورت که ۵۰ گرم این گیاه را با کمی روغن نارگیل و ۲۰ گرم گل پنیرک در یک لیتر آب جوشانده سپس صاف نموده می‌گذاریم سرد شود این ژل برای مو مفید است. ۱۸. یک ژل دیگر جهت تقویت مو: ابتدا ۵۰ گرم سبوس برنج را در یک لیتر عرق گزنه جوشانده سپس صاف نموده آن گاه مجدداً ۵۰ گرم پودر این گیاه به محلول اضافه کرده و جوشانده صاف نموده می‌گذاریم سرد شود از این ژل جهت آرایش و تقویت مو می‌توان استفاده کرد.

مضرات ثعلب

1. مصرف زیاد این گیاه باعث سقط جنین می‌گردد. 2. کسانی‌که بیماری وریکوسل دارند کمتر مصرف کنند. 3. مصرف زیاد این گیاه تارهای صوتی را از کار می‌اندازد. زیاده‌روی در مصرف این گیاه برای دهانه معده و برای گرم مزاجان مضر است، خوردن زیاد آن سبب ضعف دستگاه گوارش و دستگاه عصبی می‌شود. مصرف زیاد این گیاه باعث سقط جنین می‌گردد. کسانی‌که بیماری وریکوسل دارند باید کمتر مصرف کنند. مصرف زیاد این گیاه تارهای صوتی را از کار می‌اندازد.

طرز تهیه آرد ثعلب

برای تهیه آرد این گیاه کافی است پیاز گیاه ثعلب را شسته، در آب جوش بخیسانید تا کمی ورم کند. سپس آن را خشک کرده و آسیاب نمایید. این آرد دارای یک ماده چند-قندی نشاسته‌ مانند به نام باسورین است. معمولا از آرد این گیاه در کارخانجات تهیه و تولید غذا و داروسازی استفاده می‌شود. در ایران نیز از این گیاه در تهیه انواع شیرینی و بستنی استفاده می‌شود. در ترکیه اما از آرد این گیاه برای تهیه یک نوشیدنی به نام ثعلب یا “Salep” استفاده می‌شود که قبل از همه‌گیر شدن چای و قهوه در سرتاسردنیا، در کشورهای دیگری از جمله آلمان و انگلستان نیز مصرف می‌شده است.

ثعلب در بستنی

یکی از مهمترین فواید بستنی تامین ویتامین های ضروری بدن است . همچنین مصرف بستنی پروتئین بدن را فراهم میکند و انرژی را افزایش می دهد. بستنی حاوی مواد لبنی و لبنیات است و کلسیم بدن را تامین میکند . همچنین از پوکی استخوان جلوگیری میکند . سعی کنید به کودکان بستنی دهید . مخصوصا کودکانی که زیاد شیر و ماست نمیخورند . بستنی باعث چاقی می شود . افراد چاق سعی کنند کمتر بخورند. سعلب در تهیه بستنی یک جایگزین است.

ثعلب برای مو

ابتدا ۵۰ گرم سبوس برنج را در یک لیتر عرق گزنه جوشانده سپس صاف نموده آن گاه مجدداً ۵۰ گرم پودر این گیاه به محلول اضافه کرده و جوشانده صاف نموده می‌گذاریم سرد شود. از این ژل جهت آرایش و تقویت مو می‌توان استفاده کرد.

بیشتر بخوانید : شیرخشت برای نوزاد ♥ گل گاوزبان و فشار خون ♥ شکرتیغال برای کودکان 

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.